Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 22:38

maju pisze:
Chlopaczek pisze:Tez sie boje co znami zrobi Inter.To co wtedy zrobi z nami Genoa ktora dzisiaj was pokonala albo Palermo?Boze spadniemy ja nie chce :lol:
hmmm Widze ze nie do konca rozumiesz to co napisalem!! Napisalem full składem ziomek, a nie rezerwami. Zresztą nie bede sie tłumaczył, ale kto wie moze spadniecie, wszystkiego mozna sie spodziewc po porazce z japonskim zespolem ( jak mu tam było?) aha i z Crespo który nie potrafi grać, jak narazie zbiera najgorsze recenzje pomeczowe!! lol
O jaki lol kiedy to bylo ta porazka z japonskim zespolem?Z tego co pamietam to Inter ostatnio dostal od jakiejs japonskiej Nogawy Ogawy sam nie wiem jak ta druzyna sie zwie :lol: Dla scislosci Milan gral nastepujace sparingi TIM CUP po 45 min mecz, MU (1:1) Chelsea (3:2) Sampdoria (2:2) i jeszcze czeka go mecz z Barcelona na wyjezdzie.Nie jakies popierdolki z ligi greckiej :lol: Crespo gra w sparingach jak gra a w normalnym meczu pewnie z dwie wam zapakuje :lol:

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 22:46

hehe widze ze jestes pewien siebie!! ale to dobrze, bedziesz miał wiekszy zawód!!

Po 1. W Japoni grała Primavera i drużyna rezerwowa, opróćz Toldo.

Po . Z Samdorią prowadziliście 2-0, ale i tak puchar przegraliście.

Po 3. Z Crespo w ataku mało strzelicie, a z Nestą w obronie dużo stracicie, bo bedzie napsatniką przeciwnej drużyny piłki podawał jak własnie w meczu z ManU.

Po 4. Nie masz sie czym chwalic ze gracie z Barceloną, bo ona Was zmiecie z powierzchni ( dla Was niestety, a dal mnie stety :D).

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 22:51

Wiesz wynik idzie w swiat i ta porazka byla pod herbem Interu wiec nie masz co sie tlumaczyc ze graly rezerwy bo niedlugo tylko fani Interu beda o tym pamietac.
Prowadzilismy Serginho nie strzelil karnego i zremisowalismy ale ogolnie sparing byl korzysty i o to chodzilo.
Nesta moze i bedzie podawal ale jak Adriano bedzie strzelal 5 metrow nad bramka stojac 4 metry od niej jak podczas ostatnich derby to nawet to wam nie pomoze :lol:
Wiesz juz ze Barcelona wygra z nami?To moze zastaw dom u bukow i sie wzbogacisz?Zycze powodzenia :)

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:01

hehe widze jestes dowcipny i zaczynasz porównywac piłkarzy wiec tak, o Crespo i Nescie juz wspomnialem a teaz ciąg dalszy:

Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady.

Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził.

A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło.

Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke :D .

Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy. :twisted:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:11

maju pisze:hehe widze jestes dowcipny i zaczynasz porównywac piłkarzy wiec tak, o Crespo i Nescie juz wspomnialem a teaz ciąg dalszy:

Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady.

Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził.

A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło.

Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke :D .

Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy. :twisted:
Shevczenko- hmm w Pucharze interkontynentalnym bardzo dobrze krył go Burdisso, chlopak nawet celnego strzału nie oddał, a co raz nie wyjdzie, drugi tez nie da rady - chyba zapomniales kto jest krolem strzelcow i kto 11 bramek Interowi nawalil w derby.Ja jak sie upre to znajde wiele slabszych spotkan dowolnego zawodnika.

Kaka - bardzo dobry młody pomocnik, jednak nie na naszego PITBULLA, któy nie z takim sobie radził. - kurde widziales juz jak grali przeciw sobie?Musze napisac do Cyfry o lepszy pakiet bo u mnie tego meczu jeszcze nie bylo.W ostatnich dwoch pojedynkach derbowych jakos znalazl na was sposob.

A co do Adriano to chyba zaspałeś troche i nie wiesz co piszesz, derby już były a to co teraz Adriano pokazuje nie podlega żadnej dyskusji, chłopak jest w formie i to widać, król strzelców Copa America, nawet taka wieża jak Stam nie da rady. Adi w pole karne wchodzi jak w masło. - a dwa akapity wyzej wspominasz o pucharze intenkontynentalnym.A kiedy byl ten puchar?Wczoraj? Konsekwencja godna podziwu.

Nie jestem głupi zeby dom postawic na ten mecz, ponieważ zawsze moze się zdarzyć błąd albo drużyna nie będzie tego dnia w formie. Ale znając Ronniego i spułkę to zrobią z was mielonke :D . - Tak tak a trawa byla mokra a nad stadionem lataly ptaki i dlatego nie wygrali :lol: O jakiej "spulce" mowisz? :lol:

Najlepsze w tym wszystkim jest, że milan gra w sparingach przeważnie w jak najlepszym składzie i gra na pokaz nie wystawia całej 11 rezerw, ani młodych bo boji się, że przegra. Tylko najlepsze bedzie to, że później bedziecie sie tłumaczyć, ze macie kontuzje bo w sparingach grali najlepsi. Co tu dużo mówić gracie na pokaz w sparingach, a do ligi jeszcze, ancelotti nawet nie będzie wiedział w jakim stanie są zmiennicy. - A Inter nie gra na pokaz?Graja bez kibicow na zamknietym stadionie tak? :lol:
Co do Milanu to Ancelotti wie co robi nie martw sie :)Osobiscie bylem zadowolony ze zarywajac noc aby obejrzec mecz z Chelsea zobaczylem prawie pelny sklad Milanu a nie jego rezerwy.Ja tam sie ciesze ze Inter nie zawsze gracie najsilniejszym skladem bo raz ze moge posmiac sie z waszych wynikow a dwa bedziecie zgrywac linie pomocy chyba w trakcie sezonu.

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:15

Prosze weź napisz czytelniej bo nie eweim o co chodzi!!! Stary Ja napisalem ze PITBULL nie z takimi sobie radził , a nie ze juz sobie z nim dał rade. ( Widac ze juz sie zagubiłeś w tym wszystkim.) W dwóch ostatnich derbach nie bylo Davidsa i jak mógł znalesc na niego sposób?? Moze mi to wytłumaczysz???

CO do Adriano to nie wiem co ja napisalem dwa akapity wyzej, cos musiales popieprzyc!!!

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:20

Gościu zrobimy tak jak zrozumiesz to co napisałem to odezwij się bo widze, że Ci sie wszystko pomieszało, nie ewiem moze za późna godzina dla ciebie??!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:21

Po prostu nie przewiduj przyszlosci bo kazdy mecz jest inny.
Co do Adriano to prosta sprawa.Mowisz zebym nie wspominal derby ktore byly dawno a wspominasz puchar interkontynentalny ktory byl jeszcze dawniej.
Nie zgubilem sie o mnie sie nie martw.
Mozesz kontunuowac ale najpierw wstawiaj swoja wypowiedz do Worda niech znajduje bledy bo az strach czytac niektore interpretacje polskich slow w twoim wykonaniu :lol:

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:24

No i to jest typowy milanista, jak juz nie ma co powiedziec to czepia się drobnych szczegułów!!! hehe jestescie smieszni!!! :D

Poaptrz uważnie!! Skup się!! Puchar Interkontynentalny został przezemnie wspomniany w innym punkcie, punkcie, który nie miał związku z Adriano. Próbujesz pokazać, ze jesteś bystry ale nie bardzo Ci to wychodzi!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:27

A ty typowy fan Interu ktory rzuca bluzgami gdy nadarza sie okazja (temat o Cannavaro) Widze ze juz mocno zaczynasz atakowac moja osobe sugerujac ze nie jestem bystry i za malo inteligenty zeby zrozumiec twoje posty.Nie schlebiaj sobie i zajmij sie tematem a nie moja osoba :)

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:32

Chlopaczek pisze:A ty typowy fan Interu ktory rzuca bluzgami gdy nadarza sie okazja (temat o Cannavaro) Widze ze juz mocno zaczynasz atakowac moja osobe sugerujac ze nie jestem bystry i za malo inteligenty zeby zrozumiec twoje posty.Nie schlebiaj sobie i zajmij sie tematem a nie moja osoba :)
Goścu dobijasz mnie!! Serialnie, mam z ciebie taką polewę :D

Po 1. Piszesz, zę strach czytać moje wypowiedz bo robie błędy, tymczasem sam słowo "spółka" napisałeś przez "u", ale OK niech ci bedzie.

Po 2. Znieniasz temat i gadasz o bluzgach, czy w tym temacie w którym teraz dyskutujemy, znajduje sie jakas moja bluzga?? Nie bardzo. A Ty wyskakujesz z tematem o Cannavaro, to jest smieszne czy naprawde nie masz nic lepszego do powiedzenia??

Po 3. Ja nie sugeruje, ze Ty nie jestes bystry i inteligentny, Ja to widze po twoich postach!! :D

Po 4. Nie schlebiam sobie tylko pisze na teamt, a to juz nie moja wina, ze nie potrafisz zrozumieć polskiego i gadasz o czymś innym!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:40

AD 1) Widze ze nie wiesz co oznacza zacytowanie "" Zacytowalem ciebie a nie sam popelnilem ten blad.
AD 2) A wiec to tak dziala?Ze jak w tym temacie innym przeklinales a nie w w tym to nie moge tego przytoczyc bo w tym akurat jestes cacy? :lol: Wszystkie przeklenstwa swiadcza o poziomie (marnym) twojej kultury i nie wazne gdzie je napiszesz.Starczy ze na forum publicznym sie tak wyrazasz.
AD 2') Tak pisanie ze twoim zdaniem nie wiem co pisze ma duzo wspolnego z Interem Mediolan czyli z tematem.
AD 3 i 4) Jak po moich postach widzisz ze jestem malo inteligentny to nie wiem jak okreslic twoja wiedze szczegolnie jesli chodzi o poslugiwanie sie ojczystym jezykiem.Nie nazwe tego bo dwa ostrzezenia mi starcza :lol:
edit: albo nazwe - ignorancja ojczystego jezyka delikatnie mowiac.

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 sie 2004, 23:46

wyluzuj milanista 90% liczby twoich postow to klótnie ... :?
co to wogole ma byc - miejsce Polska system samowolka - doprowadzenie do takiej klotni swiadczy o niskim poziomie modow ....

chlopaczek nie czepiaj sie tak boli cie po prostu ze mamy w skladzie Adriano i Burdisso i nie tuszuj ze jest inaczej ...czepiasz sie do konkretow Maja a sam dajesz sytuacje Adriano z 4 m :?

gdy kolega majonez zasugeruje ci cos konkretnego odpowiedz mu z kulturka a nie czepiasz sie jego bledow ort...
fajna wymowka co do tej ,,spulki'' :lol:

co do derby widze ze zyjesz przeszloscia ... ale nie powiem masz czym zyc to jak Urugwaj szczyci sie osiagnieciami jakie osiagnol grajac ,,pempkiem swini'' !!! to tyle

wyluzuj

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:49

Milosz_FCI pisze:wyluzuj milanista 90% liczby twoich postow to klótnie ... :?
co to wogole ma byc - miejsce Polska system samowolka - doprowadzenie do takiej klotni swiadczy o niskim poziomie modow ....

chlopaczek nie czepiaj sie tak boli cie po prostu ze mamy w skladzie Adriano i Burdisso i nie tuszuj ze jest inaczej ...

gdy kolega majonez zasugeruje ci cos konkretnego odpowiedz mu z kulturka a nie czepiasz sie jego bledow ort...

co do derby widze ze zyjesz przeszloscia ... ale nie powiem masz czym zyc to jak Urugwaj szczyci sie osiagnieciami jakie osiagnol grajac ,,pempkiem swini''

wyluzuj

FORZA INTER
No nie rozwalasz mnie.Nie boli mnie ze macie Adriano i Burdisso po pierwsze mamy rownie dobrych zawodnikow a po drugie nie widziales tego drugiego nawet w akcji wiec sam nie wiesz jak gra.Nie wpychaj mi do ust czegos czego nie powiedzialem.

Tak jest niech karzdy pisze sobiem jak mo sie podoba to wtety bedzie soper pzejzyscie na forum.

Nie zyje przeszloscia bo nie musze.Wiesz jaka jest terazniejszosc?Chyba nie musze ci mowic.

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:50

Chlopaczek pisze:AD 1) Widze ze nie wiesz co oznacza zacytowanie "" Zacytowalem ciebie a nie sam popelnilem ten blad.
AD 2) A wiec to tak dziala?Ze jak w tym temacie innym przeklinales a nie w w tym to nie moge tego przytoczyc bo w tym akurat jestes cacy? :lol: Wszystkie przeklenstwa swiadcza o poziomie (marnym) twojej kultury i nie wazne gdzie je napiszesz.Starczy ze na forum publicznym sie tak wyrazasz.
AD 2') Tak pisanie ze twoim zdaniem nie wiem co pisze ma duzo wspolnego z Interem Mediolan czyli z tematem.
AD 3 i 4) Jak po moich postach widzisz ze jestem malo inteligentny to nie wiem jak okreslic twoja wiedze szczegolnie jesli chodzi o poslugiwanie sie ojczystym jezykiem.Nie nazwe tego bo dwa ostrzezenia mi starcza :lol:
edit: albo nazwe - ignorancja ojczystego jezyka delikatnie mowiac.

Zarzuciłeś mi wcześniej, że zmieniam teamt, tymczasem to ty napisałes o Cannavaro i bluzganiu i uważasz, ze nie zmieniłeś tematu, oki. Tu nie chodzi o cacy czy niec zay bo sam dobrze wiem, ze tam przeklinałem, ale ty poprostu nie miałeś juz nic do powiedzenia i o tym napisałeś i do tego śmiesz mi powiedzieć, ze moja wypoweidź nie jest związana z Interem, sprawdź uważnie swoje posty i zobacz kto pierwszy zmienił. Z polskiego nie jestem zbyt dobry, ale to nie Ja pisze bez sensu wypowiedzi. Jeżeli nie wiesz o co chodzi w moich postach to proponuje Ci książkę " Poczytaj mi mamo, a potem przetłumacz" :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”