2. Zlatan Ibrahimović - za dobry sezon
3. Shevchenko - za instynkt strzelecki
4. Nedved
5. Kaka - za świetne rozgrywanie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 20 lip 2005, 8:44
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 20 lip 2005, 9:32
jedras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 20 lip 2005, 21:30
Van Der Matti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 21 lip 2005, 21:16
kub@s

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 21 lip 2005, 21:24
jedras pisze:Wedlug mnie najlepszym zawodnikiem ligi wloskiej jest......
G.Buffon![]()
![]()
Zaraz po nim jest Z.Ibrahimovic![]()
A na trzecim miejscu jest A.Del Piero![]()
Oto wedlug mnie najlepsi zawodnicy ligi wloskiej
kub@s
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 21 lip 2005, 21:26
jedras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JUDE RAUS » 21 lip 2005, 21:27
JUDE RAUS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 21:31
Kłamiesz. Ja miewam się doskonalekub@s pisze:Ludzie z wami jest zupełnie niedobrze.
Alex. Alex Del Piero.Jaki DelPiero.
On zawsze jest jednym z najlepszych.On dawno nie jest jednym z najlepszych.
Ty zrobisz to za chwilę.Wszyscy tylko faworyzujecie swoich.
Gdyby nie wytłuszczony tekst oplułbym sobie klawiaturę.Ja napiszę że najlepszym zawodnikiem we włoskiej Serie A jest najprawdopodobniej Adriano.
Strzelając 15 bramek. Tyle co Ibra. Szwed dwa razy więcej asyst.Młoda gwiazda Intreru pokazała w poprzednim sezonie co potrafi.
A myślałem że Interiści są nieomylni. No popatrz, a jednak.Adriano miał słabe momenty
Zawodnik najwyżeszej klasy zawsze powinien grac dobrze.ale potem również grał dobrze udowadniając, że jest zawodnikiem najwyższej klasy.
Sheva jest bardzo dobry. Ale my nie jesteśmy obiektywni i to tylko my faworyzujemy swoich.Dobry jest Schevcenko
Co ma fakt twojej nienawiści do instynktu Shevy?mimo że nienawidzę Milanu ale ma instynkt.
Tak. Najpopularniejszy. Najlepszy jest kto inny.Mimo tego uważem że Adriano jest naj.
Tu się dyskutuje o najlepszych, nie o Martinsie.Niezapominajmy również o Martinsie.
Podobnie jak Zalayeta. Szkoda że Marcelo nie jest młody i nie gra w Interze.Ten niezwykle szybki napastnik potrafił już w pierwszym sezonie przelić wiele ważnych bramek również w LM.
On nie jest zadnym "juventusikiem". To kibic najlepszego włoskiego klubu. O Adriano nie myśli. Nie lubi Interu. Nie lubi remisów i 16 lat piłkarskiej suszy. Kocha Juve, kocha sukcesy.Sorry ale jesteś typowym juventusikiem jak mój kumpel nazywa obraźliwie innych. Typowy juventusik. Nie dostrzega innych. Gdzie Del Piero już dawno się wypalił. Pomyśl o Milanie i co najważniejsze Adriano
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lip 2005, 21:36
Cudowne podsumowanie.Snipp_ pisze:Kocha Juve, kocha sukcesy.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 21 lip 2005, 21:39
Taa tez mysle ze podsumowanie bylo cudowne, z reszta caly post byl superpiwus pisze:Cudowne podsumowanie.Snipp_ pisze:Kocha Juve, kocha sukcesy.
Aha, nie cytauj na pół strony. Poza tym rozbijanie wypowiedzi na pojedncze zdania ma na celu wytracenie sensu w niej. Baaardzo nie ładnie...
jedras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lip 2005, 21:42
Nie uważam. Cytowanie poszczególnych fragmentów jest łatwiejsze dla mnie i dla czytającego. Wypowiedź jest bardziej przejrzysta. Staram sie nie wytrącać sensu, zresztą jak mogę kiedy go nie ma?piwus pisze: Aha, nie cytuj na pół strony. Poza tym rozbijanie wypowiedzi na pojedncze zdania ma na celu wytracenie sensu w niej. Baaardzo nie ładnie...
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 21 lip 2005, 22:08
Michal10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 22 lip 2005, 14:24
shevcento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 22 lip 2005, 17:25
Van Der Matti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 17:33
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin