FMy - Strona 165

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
inter1908
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 22 lip 2005, 10:18

wlasnie dzis instaluje fm 2005 ! :D z wszystkimi dodtami patche upadte ..zdjecia pilki i te inne bajery ..i zaczne grac ..tylko jeszcze nie wiem kim .,,weszlem na forum i byl temat o fm to odrazu zachcialo mi sie grac jakos hehe ...tez czekam na COD 2 :D pewnie bedzie wypasiona .. chyba wezme Licester (nie pamietam dokladnej pisowni ) FORZA INTER!!

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 22 lip 2005, 10:19

gram hull city i po pierwszej kolejce ( 2-2 z bristolem) mam taki sklad: janukiewicz
a. o'shea------golanski-----szymiczek-----delaney
----------------------jeziorny----------------------
lekoelea-------------zawadzki------------iacabone
-------------------------------------------------------
a. teran--------k. nowak

kupilem jeszcze 16-latkow stenilda :D i vasquesa. rezerwa: scorza, agbejule, gargula, barmby, elliot, allssop,...i reszta ze starego skladu.

ten o'shea i teran przyszli do mnie z wolnego transferu i sa stworzeni przez komputer(bo takich w rzeczywistosci nie ma) a bily sie ze mna takie kluby jak: barcelona, osasuna, espanyol, arsenal, betis, manch. city i jeszcze z 20 innych. byloem w szoku jak wybrali moja oferte, noty maja znakomite, np o'shea ma krycie i odbior na 20 , teran strzal, drybling, sila na 20 i polowe innych maja powyzej 18 :D

ps. napiszcie czy dobrze zrobilm kupujac takich pilkarzy (jak widac duzo polakow, ale zawadzki strzelil w debiucie 2 bramki, jedna z 25 m w okienko :shock: ) i kogo moglbym jeszcze kupic, z 1 miliona ? na transfery mam jeszcze 150 tys. wydatki na pensje przekroczone o 10 tys ? ale jeszcze kilku moze pryzjsc )zlozylem oferty jeszcze chyba z 15 pilkarzom i musze tez kogos sprzedac...

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 22 lip 2005, 10:28

o'shea a to chyba ten z manu nie ??? w takim klubie jak Hull trzeba stawaic na mlodziakow i szukac pilkarzy bez kontraktow lub takim ktorym sie koncza niedlugo ..ja zawsze tak robie w slabszych klubach FORZA INTER!

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 22 lip 2005, 10:31

dziwi mnie trochę że Eliott nie gra u Ciebie w pierwszym składzie, bo jak dla mnie na ten poziom rozgrywek przynajmniej u mnie ma dobre noty, zawsze mi go polecał kumpel do zespołów którymi gram...on grając Ajaccio oparł zespół własnie na tym zawodniku

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 22 lip 2005, 11:40

nie nie ten o'shea to nie jest ten man.utd. ma na imie andrew i jak wczesniej pisalem nie ma takiego pilkarza w rzeczywistosci. przed momentem kupilem kolejnego: RIKI (napastnik, pare 20, strzal 14, drybling 19 i slabe tylko parametry fizyczne), kupilem go za 70tys? z 3 ligi hiszpanskiej. odrzucil oferty barcelony, osasuny i valencii :lol: no to teraz mam 3 takich gostkow: riki, teran, o'shea. kupilem ich za grosze a sprzedam za 10 mln. hehe, normalnie jaja! denerwuje mnie, ze duzo pilkarzy nie moze przejsc do mnie z powodu braku pozwolenia na prace, np. chico, valenciano, ramirez... ale oprocz tego popelnilem dwa bledy: przed gra tak dla jaj stworzylem w edytorze pilkarza (strzal, drybling, szybkosc po 20 i dalem pot.ability na maxa, nczyli za niedlugo bedzie najlpszzy w grze), kupila go valencia i ustawilem za duzo aktywnych lig i teraz mi sie troche przycina :?

aha i ten elliot nie gra u mnie bo moim zdaniem lepszy jest iacabone na lewej pomocy a w ataku to juz nie ma szans...ale za to bedzie dobrym zmiennikiem, bo przeciez w 1 sezonie gra sie ponad 50 meczy.

Awatar użytkownika
Michal10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 22 lip 2005, 11:50

To ty gianbuffon grasz w fm'a na rozmiarze bazy danej ogromnej jezeli mozesz kupowac wiare z 3 ligi hiszpanskiej.

Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

PROBLEM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 22 lip 2005, 12:30

Witam
Mam problem
Przed formatowaniem dysku zapisalem sobie zapisy z fm05 na druga partycje.
Teraz nie wiem gdzie mam je wkleic bym mogl wznowic moja gre.
Czy moze mi ktos doradzic????

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 22 lip 2005, 13:24

w moich dokumentach masz:
:arrow: Sports Interactive :arrow: Footbal Manager 2005 :arrow: games właśnie wklej to do games

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 lip 2005, 13:35

jaka polecacie taxę do realu najlepszą??? bo kilka juz testowalem ale to ciagle nie to :? :?:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 22 lip 2005, 14:08

Myśl sam a wymyślisz najlepszą i będziesz mial satysfakcje, że jest twoja a nie od kogos 8)

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 22 lip 2005, 15:28

Wkońcu dzisiaj sobie pograłem w Fm'a bo ostatnio z powodu braku czasu nie mogłem :( ...Rozegrałem mecz pierwszej rundy DFB Pokal na wyjeździe z Suhl, podczas któego szanse dostali dublerzy nie grali w tym meczu bo dałem im odpocząć : Staw,Hangeland,Sienkiewicz,Cagara,Anderson,Van Bommel,Dinjar i Kaebi...ale zmiennicy nie zawiedli i wygrałem aż 0-9 8) bo bramkach :
Adu 2,Karadeniza,Pezzarossiego,Gołosia,Federico,Podolskiego 2 i Tsiartasa... Podolski wraz z Pezzarosim zagrali po połówce bo czeka mnie cięzki mecz z Schalke na wyjeździe i mam nadzieje ze będzie dobrze 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 15:47

Gram Lyonem mam rok 2007 i bardzo ładnie mi się teraz rozwiną Hatem Ben Arfa. Zastanawiam się czy nie sprzedać Diego i wtedy by sie zwolniło miejsce dla Hatema :roll: . Musze też obchnąć Robinho kontraktu nie chce podpisać a jest wart 40 baniek więc dobry piniądz by wpadał do klubowej kasy :D

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 22 lip 2005, 18:56

Ja właśnie zaczynam grac 3 sezon Wisłą Kraków. Moje sukcesy to 2 mistrzostwa, 1 puchar polski i 2 razy awansowalem do LM. Mój skład to:

---------------------------Majdan--------------------------
J.Kowalczyk---Golanski(Strak)---Glowacki----Jeziorny
-------------------------------------------------------------
---------------Guarin(K.Bak)--Golos---------------------
Zienczuk(P.Brozek)------------------------Carlos Diogo
---------------Brozek(Ariel Ortega)---Kaviedes---------

Awatar użytkownika
Michal10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 22 lip 2005, 20:27

A ja gram Zaragoza 8) Moje sukcesy to raz mistrz Pucharu Hiszpani , raz wicemistrxostwo Pucharu Hiszpani i dwa razy wygrana Liga 8) i raz doszedlem do polfinalu ligi mistrzow 8) Moj skalad:

-----------------------C.Lainez------------------------

--G.Johnson----G.Millito--Van den Borre--Jankulovski

-----------------------S.Kehl----------------------------

--K.Dyer------------S.Ono----------------P.Trochowski

----------------I.Klasnic----D.Villa--------------------
Rezerwowi:
:arrow: Nonda
:arrow: J.Faty
:arrow: Vennegoor of Hesselink
:arrow: Cani
:arrow: Alexander Frei
:arrow: Ivanschits
:arrow: Alvaro
:arrow: Ezeqiel Gonzalez
:arrow: R.Lindgren
:arrow: Nakamura
:arrow: Mark Van Bommel

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 22 lip 2005, 22:41

Pasztet pisze:jaka polecacie taxę do realu najlepszą??? bo kilka juz testowalem ale to ciagle nie to :? :?:
zagraj tak
----NŚ-----NŚ----
OPL----OPŚ----OPP
-------PŚ---------
OL---OŚ---OŚ---OP
--------BR-------
ja nią miałem skromnie w sezonie 2 stracone bramki i ponad 150 strzelonych, ale znudzila mi się taka gra, a potem sav zepsół...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”