FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 22 lip 2005, 11:40

nie nie ten o'shea to nie jest ten man.utd. ma na imie andrew i jak wczesniej pisalem nie ma takiego pilkarza w rzeczywistosci. przed momentem kupilem kolejnego: RIKI (napastnik, pare 20, strzal 14, drybling 19 i slabe tylko parametry fizyczne), kupilem go za 70tys? z 3 ligi hiszpanskiej. odrzucil oferty barcelony, osasuny i valencii :lol: no to teraz mam 3 takich gostkow: riki, teran, o'shea. kupilem ich za grosze a sprzedam za 10 mln. hehe, normalnie jaja! denerwuje mnie, ze duzo pilkarzy nie moze przejsc do mnie z powodu braku pozwolenia na prace, np. chico, valenciano, ramirez... ale oprocz tego popelnilem dwa bledy: przed gra tak dla jaj stworzylem w edytorze pilkarza (strzal, drybling, szybkosc po 20 i dalem pot.ability na maxa, nczyli za niedlugo bedzie najlpszzy w grze), kupila go valencia i ustawilem za duzo aktywnych lig i teraz mi sie troche przycina :?

aha i ten elliot nie gra u mnie bo moim zdaniem lepszy jest iacabone na lewej pomocy a w ataku to juz nie ma szans...ale za to bedzie dobrym zmiennikiem, bo przeciez w 1 sezonie gra sie ponad 50 meczy.

Wróć do „Hyde Park”