Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 22 wrz 2014, 20:42
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 wrz 2014, 20:54
Oglądałem dopiero od bramki na 3:1.Po tam karnym to zastanawiałem się czy czasami piłkarze MU nie grają w niebieskich koszulkachMorrow pisze:Mówiło się o tym nieszczęsnym karnym, błąd oczywiście karygodny ale to był gol na 2:3 na 30 minut przed końcem meczu. Nie ma żadnego wytłumaczenia na danie sobie wjebać 3 bramek w tym czasie i srania po gaciach przed beniaminkiem, którego do niedawna filarem był Wasilewski. Zespół pod względem psychicznym dalej jest labilny i cieniutki jak widać a obowiązkiem Van Gaala jest wbicie do łbów tej bandzie kopaczy, że po tym nieszczęsnym karnym to Lisy powinny mieć pełne gacie ze strachu, że zaraz dostaną worek bramek bo padną ofiarą gniewu MU a nie na odwrót. Jakość jakością ale jak ten zespół pod względem psychiki nie wróci na odpowiedni poziom pretendujący do top4 to tu nie pomogą ani Hummels, ani Ronaldo, ani Strootman.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 22 wrz 2014, 21:42
I w tej pomocy pokazał więcej niż van Persie i Falcao w ataku (pomijając ich dwójką akcję przy golu na 1:0). Ja do Rooney'a zastrzeżeń nie mam póki inni nie będą grać lepiej. Akurat Wayne do końca szarpie, jest waleczny, motywuje kolegów. Wczoraj z Leicester nie miał z kim grać. Trochę mi to przypominało te przegrane finały LM z Barceloną (w 2009 tylko Rooney i Evra grali do końca, a w 2011 coś tam jeszcze pobiegał Nani, ale on był rezerwowym) bądź też grupowe występy Anglików na Mundialu w RPA. Rooney może nie mieć formy strzeleckiej, może mieć jakąś kontuzję, stroić fochy itd., ale zawsze gra z mięśniem wkurwu i walczy o każdą piłkę.fieldy pisze: Przed meczem wprost powiedział, że Roo mu się nie podobał w ataku, wiec go cofa do pomocy i niech tam pokażę co potrafi.
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2014, 22:06
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 wrz 2014, 22:21
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 wrz 2014, 22:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 wrz 2014, 22:37
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 22 wrz 2014, 22:39
a Mertesacker 110 razy podawał i 99% celnie, w ogóle chyba rekord arsenal pobił w ilości podań z Villą;)fieldy pisze:Welbeck z Villą podawał ze skutecznością 97%31 z 32 podań były celne. Rzadkie osiągnięcie dla środkowego napastnika.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 wrz 2014, 22:43
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 wrz 2014, 13:57
Do bólu jednak przypomina się, że mimo swojego wieku, ma już na koncie tak dużo bramek. Nie przekreślałbym gościa tak mocno, ale sam fakt że chciał odejść z klubu do Chelsea i miał jakieś dziwne fochy, nie powinno go nobilitować do opaski. Taka jest jedna strona medalu, druga natomiast pokazuje, że tak na prawdę nikt inny na tą chwilę tej opaski założyć nie może. Moje zdanie o Fleczerze jest jednoznacznie szczere, wybranie go na wicekapitana to błazenada. Jedynie Jones lub Carrick by się nadawali, ale VG widzi to inaczej.rekinho pisze:jesli chodzi o rooneya to nadal działa magia nazwiska, kilka lat temu każdy umiesciłby go w top10 piłkarzy, teraz maks top30 jeśli nie top50
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 27 wrz 2014, 10:54
Sinik1988
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 wrz 2014, 12:11
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 27 wrz 2014, 12:20
Ani Arsenal, ani Liverpool, ani tym bardziej Everton i Tottenham nie są na tyle mocne, by szybko odskoczyć United. W zeszłym sezonie Arsenal z Liverpoolem gnały bardzo mocno, ale w tym prócz City i Chelsea reszta powinna regularnie gubić punkty. Myślę że po kątem rywali, LvG powinien mieć znacznie łatwiejsza drogę do top4 od Moyesa.Morrow pisze:Potrzebujemy dzisiaj tych 3 punktów. Póki co tylko Chelsea mocno zaczęła i pewnie będzie regularna aż do końca. Reszta gubi punkty z bardziej lub mniej wymagajacymi rywalami ale tak jak rok temu kwestia kilku tygodni i wyklaruje nam się grupa drużyn, które będą się biły o top4. Jak do tego czasu dalej będziemy się kopać po czole to będzie trudno gonić.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 27 wrz 2014, 13:10
Transmisja jest. Dzisiaj Rudzki napisał na FB że będzie komentował z Rosloniem.Morrow pisze:Nie ma.
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 wrz 2014, 13:36
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio