Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 02 lip 2005, 15:17
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lip 2005, 17:42
Ich kontrakty obowiązują od 1 lipca, a właśnie od tych okolic ma obowiązywać kara.tylko, że kara będzie obowiązywać dopiero gdy będzie prawomocna, czyli po 15 dniach od wyroku, jeżeli nie będzie odwołania Romy.Jeżeli będzie to wyrok jaki wyda sąd wejdzie odrazu w życie.Mam nadzieję, że nie bedzie kary.internista1908 pisze:Jesli podpisali kontrakty to tak.![]()
A jesli jeszcze nie to beda musieli pozostac w swoich dotychczasowych klubach
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tottias » 06 lip 2005, 11:53
tottias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:50
No i brawo "Il Professore", zostań w Romie, i pokaż w następnym sezonie, że będzie walka o LMCristian Chivu pisze:Nie chce opuszczać Romy, ponieważ jestem jej oddany i darze ją ogromnym szacunkiem.
- Wiele klubów interesowało się mną, jednak zarząd Giallorossi nie chce słyszeć o ofertach.
Jak wiadomo Chivu znajduje się na liście nietykalnych piłkarzy AS Romy.
Pretti jest również agentem byłego reprezentanta Włoch, Damiano Tommasiego. Pomocnik Romy jeszcze nie podpisał nowego kontraktu.
- Mamy nadzieję, że otrzymamy od zarządu Giallorossi pozytywne wiadomości na temat nowej umowy. Pieniądze dla Damiano nie są ważne. Mógłby tu zostać nawet, gdyby miał zarabiać tylko 70 tyś. funtów rocznie.
Sam chce jednak zostać w Romie i zobaczymy co pokaże życie. . .Wciąż niejasna jest przyszłość nowych graczy AS Romy. Shabani Nonda, Samuel Kuffour i Radrigo Taddei nie mogą być pewni, że w przyszłym sezonie bedą bronić barw rzymskiej drużyny.
Chęć pozyskania Brazylijczyka wyraził Juventus Turyn. Jednak były pomocnik Sieny jest pewny, że już za kilka miesięcy, będzie Romanistą:
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 06 lip 2005, 15:10
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 17:59
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:58
szkoda mi Chivu , że się marnuje w Romie. Może jednak gdzieś odejdzie ... byłoby lepiej dla niegoŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:[Dzies kiedys czytałemze ci nietykalni w Romie to Curci,Totti,Chivu,Montella
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 07 lip 2005, 23:19
A mnie szkoda ludzi którzy tak myśląlucass pisze:szkoda mi Chivu , że się marnuje w Romie. Może jednak gdzieś odejdzie ... byłoby lepiej dla niegoŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:[Dzies kiedys czytałemze ci nietykalni w Romie to Curci,Totti,Chivu,Montella
Zwibel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 lip 2005, 0:43
A mi szkoda że taki klub z tradycjami stacza się po równi pochyłej i niedługo może wylądować w serie B. Trzeba w Rome zrobić wielkie sprzątanie i pozbyc się graczy typu Cassano który tylko marzy jak by tu się wydostać z tonącego okrętu.Zwibel pisze:A mnie szkoda ludzi którzy tak myśląlucass pisze:szkoda mi Chivu , że się marnuje w Romie. Może jednak gdzieś odejdzie ... byłoby lepiej dla niegoŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:[Dzies kiedys czytałemze ci nietykalni w Romie to Curci,Totti,Chivu,Montella
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 08 lip 2005, 8:12
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil# » 22 lip 2005, 16:57
Kamil#
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alwaysasr » 27 lip 2005, 10:55
alwaysasr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 06 sie 2005, 12:28
Zwibel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 sie 2005, 17:33
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sie 2005, 18:32
Moggi jak zwykle zaprzeczył plotkom jakoby mielibyśmy zatrudnić Cassano twierdząc, że nic go nie obchodzi zniesienie zakazów przez Romę więc raczej nie zobaczymy młodego Antonio co mnie niezmiernie cieszy (za rok można go wziąść za darmo). Ja bym jednak Luckowi nie wierzył bo od dawna się na niego czaili, ale kto wie co w jego głowie siedziLakier pisze:Zakaz transferow ponoc zostal zniesionyCiekawe co z Cassano
Jakos teraz nie wydaje mi sie szczegolnie potrzebny w Juve, szczegolnie dlatego ze Fidel faworyzuje swoich
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio