Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 79

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 0:20

Zico_FCI pisze:@sly_FCI mam do ciebie pytanie dlaczego podp…. awatary i logosy użytkownikom z forum Interu. Jeżeli sam nie potrafisz zrobić to przynajmniej uszanuj prace innych. Najśmieszniejsze jest to, że awatar jest podpisany nickiem jego twórcy: Paweł_FCIa logo Andyego.

Jak dla mnie jest to żałosne. :shock:
No to naprawde jest żałozne i śmiać mi się chce z tego usera jak można być achc nie będe przeklinał. Mógłbyś ukrasici taki co nie mam czyjegoś podpisu albo coś bo to głupio wygłada. Ja swój avater siciągnołem ze stronki z tamkim rzeczmi i jest spoko :D

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 23 lip 2005, 0:25

Zico_FCI i Rossi prosby i zazalenia wysyłajcie na adres macie.problem@problem.pl i wszystko jasne, Avatar mi sie podobał a logo wcale nie nalezalo do Andego i tyle wam powiem

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 0:31

sly_FCI pisze:Zico_FCI i Rossi prosby i zazalenia wysyłajcie na adres macie.problem@problem.pl i wszystko jasne, Avatar mi sie podobał a logo wcale nie nalezalo do Andego i tyle wam powiem
Bardzo fajne nie masz argumentów to najlepiej spalić głupa i po kłopocie. Jak ci się buty w sklepie spodobają i nie masz hajsu to też kradniesz??? Czyjasz praca jest tak samo cenna jak przedmioty rozumiem jak by ci pozwolił ale w to wątpie a jak tak sie stało to cie gorąco przeprosze :D

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 23 lip 2005, 0:33

Zico_FCI i Rossi prosby i zazalenia wysyłajcie na adres macie.problem@problem.pl i wszystko jasne, Avatar mi sie podobał a logo wcale nie nalezalo do Andego i tyle wam powiem
Hmmm wlasnie chodze po forum Interu no i widze w tematach ten Avatar i tego Siga :roll: moze nie tyle zalosne co smieszne przeciez moglbys kogos poprosic o wykonanie Avataru masz przeciez taki temat na FORUM :? , a nie uzywac cudzych Avatarow, moze nawet nie sa ich .... ale sa sygnowane ich nickami a to cos jednak znaczy :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 0:43

Miko77 pisze:
Hmmm wlasnie chodze po forum Interu no i widze w tematach ten Avatar i tego Siga :roll: moze nie tyle zalosne co smieszne przeciez moglbys kogos poprosic o wykonanie Avataru masz przeciez taki temat na FORUM :? , a nie uzywac cudzych Avatarow, moze nawet nie sa ich .... ale sa sygnowane ich nickami a to cos jednak znaczy :roll:
Ja by zrozumiał jak by te czynniki byly spełnione:
-chłopak był by kompletmym zerem w robieniu grafiki(tak jak ja :D )
-był nie lubiany przez innych userow i jego prosiby o singi, ava były nie wysłuchane
-miał 5 postów i nie znał realiów forów :D
Ale nawet chyba nigdy nie prosił o coś takiegoeo więc w moich oczach jest przegrany , zdegrdowany do zera itp

ps Moge za to dostać wp ale czego sie nie robi dla zwalczania takiego typu zachowani, precz z kseroboyami :D :D na stos z nim :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 23 lip 2005, 0:51

Mam nadzieje ,ze w tym sezonie Inter dołączy do Wielkiej Dwójki :!: :wink:

Po 16 latach przydałby sie jakis sukces :wink:

P.S No Sly_Fci dales plame :!: Cudze avatar i sig i jeszce "znaczone" ,Zobacz na moj sig ,sam robilem :twisted: Polecam to samo tobie ,albo popros kogos o pomoc! :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 lip 2005, 0:55

Ibrahimović18 pisze:Mam nadzieje ,ze w tym sezonie Inter dołączy do Wielkiej Dwójki :!: :wink:

P.S No Sly_Fci dales plame :!: Cudze avatar i sig i jeszce "znaczone" ,Zobacz na moj sig ,sam robilem :twisted: Polecam to samo tobie ,albo popros kogos o pomoc! :)
No Inter powinien dołaczyć to wisi w powietrzu !! Widac jak grają, jakcy zawodnicy przyszli ( nie to co w tamtym roku) To poprostyu widać że Inter sie cenzura i chce pokazać że coś znaczy!! Napewno tanio skóry nie sprzedadzą ja to czuje a jak cos czuje to pewne na bank :D

Awatar użytkownika
Van Der Matti
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 23 lip 2005, 10:56

Ibrahimović18 pisze:Mam nadzieje ,ze w tym sezonie Inter dołączy do Wielkiej Dwójki :!: :wink:

Już Cię Lubie Chłopie :P :P

Mam pomysł chodźcie może założymy nowy temat :

pt. Kłutnie i Kradzione avatary :lol:

Co wy na to :?:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 lip 2005, 11:32

Rossi pisze:
No Inter powinien dołaczyć to wisi w powietrzu !! Widac jak grają, jakcy zawodnicy przyszli ( nie to co w tamtym roku) To poprostyu widać że Inter sie cenzura i chce pokazać że coś znaczy!! Napewno tanio skóry nie sprzedadzą ja to czuje a jak cos czuje to pewne na bank :D
W zeszlym roku przyli lepsi zawodnicy niz w tym. Mnie to juz denerwuje ze fani Interu siedza dopiero cicho w srodku sezonu, kiedy juz wiadomo ze inter gowno osiagnie. Inter to nie jest druzyna, to jest zlepek pilkarzy ktorzy akurat byli na sprzedaz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lip 2005, 12:23

sly_FCI pisze: Avatar mi sie podobał a
Czyli jak mi będzie się np. podobał twój rower to sobie go wezmę Ok. ?
sly_FCI pisze:wcale nie nalezalo do Andego i tyle wam powiem
Na 100% był Andyego więc nie wmawiaj mi głupot. Jak by nie patrzeć obaj ci panowie są administratorami forum oraz dwóch największych polskich stron Interu.
moze nie tyle zalosne co smieszne przeciez moglbys kogos poprosic o wykonanie Avataru masz przeciez taki temat na FORUM
Dokładnie jak byś nie wiedział to tu masz linka.
I lepiej nie próbuj się usprawiedliwiać bo po prostu nie masz argumentów.
Lakier pisze:W zeszlym roku przyli lepsi zawodnicy niz w tym. Mnie to juz denerwuje ze fani Interu siedza dopiero cicho w srodku sezonu, kiedy juz wiadomo ze inter gowno osiagnie. Inter to nie jest druzyna, to jest zlepek pilkarzy ktorzy akurat byli na sprzedaz.
Nie zgodzę się z tobą. Podczas ostatnie marcato dobrym transferem ( a raczej wypożyczeniem ) było sprowadzenie Verona długo, długo nic, no i może MIhajlovic zagrał kilka dobrych meczów w drugiej części sezonu. Odkąd kibicuje Interowi to tegoroczne zakupy wydają mi się najbardziej przemyślane. Nie mówię, że Inter na bank wygra scudetto, bo zawsze może się coś zdarzyć ale jak dla mnie to Inter ostatnio miał równie silny skład w sezonie 97/98 kiedy to zdobył puchar UEFA i pechowo przegrał mistrzostwo Włoch.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 lip 2005, 12:28

Zico_FCI pisze:
Lakier pisze:W zeszlym roku przyli lepsi zawodnicy niz w tym. Mnie to juz denerwuje ze fani Interu siedza dopiero cicho w srodku sezonu, kiedy juz wiadomo ze inter gowno osiagnie. Inter to nie jest druzyna, to jest zlepek pilkarzy ktorzy akurat byli na sprzedaz.
Nie zgodzę się z tobą. Podczas ostatnie marcato dobrym transferem ( a raczej wypożyczeniem ) było sprowadzenie Verona długo, długo nic, no i może MIhajlovic zagrał kilka dobrych meczów w drugiej części sezonu. Odkąd kibicuje Interowi to tegoroczne zakupy wydają mi się najbardziej przemyślane. Nie mówię, że Inter na bank wygra scudetto, bo zawsze może się coś zdarzyć ale jak dla mnie to Inter ostatnio miał równie silny skład w sezonie 97/98 kiedy to zdobył puchar UEFA i pechowo przegrał mistrzostwo Włoch.
David ktory zankomicie spisywal sie w Barcelonie, Cambisso podobny transfer do Solariego, Burdisso rowniez znakomcie spisywal sie w Boca, Ze Marie chcial kupic nawet Juventus. Tak wiec po tamtych transerach Inter mial szans na Scudetto (na papierze), wydaje mi sie ze teraz jest podobnie, obym sie mylil.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lip 2005, 13:42

Lakier pisze: David ktory zankomicie spisywal sie w Barcelonie
Z Davidsem to jest skomplikowana sprawa. Na początku sezonu miał kontuzję, a potem nie był już w stanie wygryźć ze składu Cambiasso a nawet C. Zanettiego.
Lakier pisze:Cambisso podobny transfer do Solariego
Nie wiem o co Ci chodzi w tej chwili, bo jak dla mnie Cuchy był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Serie A w ostatnim sezonie.
Lakier pisze: Burdisso rowniez znakomcie spisywal sie w Boca, Ze Marie chcial kupic nawet Juventus.
Burdisso miał i nadal ma kłopoty rodzinne (czyt. choroba brata) w związku z czym często wyjeżdżał do ojczyzny i dlatego został wypożyczony na pół roku do Boca. Ze Maria grał całkiem nieźle ale jak wiadomo w Interze na jego pozycji gra niezastąpiony J. Zanetti
Lakier pisze: Tak wiec po tamtych transerach Inter mial szans na Scudetto (na papierze), wydaje mi sie ze teraz jest podobnie
No właśnie na papierze. Trudno było zdobyć sudetto jeśli drużyna zgrywała się przez pół sezonu. No ale jak już się zgrała to w rundzie wiosennej zdobyła najwięcej punktów w lidze. W tym marcato nie dokonano rewolucji w składzie tylko niezbędnych korekt.
obym sie mylil.
:?: :shock:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 23 lip 2005, 13:48

Co do podejscia twojego zico, to zapewne, masz racje. Bo Inter w tym oknie transferowym nie szaleje jak mial to w zwyczaju, widocznie Moratti sie zmienil i juz nie bedzie tak szalaj jak kiedys ale pozyjemy zobaczymy obecnie nie wiadomo jak bedzie.... Faktem jest ze wszystkiego przekonamy sie dopiero po koniec przyszlego sezonu i miejmy nadzieje ze Inter juz w rundzie jesiennej pokaze ze nie bedzie znowu zespolem drugoplanowym... :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2005, 15:04

Wy tu gady gadu o transferach a Massimo Moratti działa :D Widać jak mu na Chivu zależy jak wziął się za "Pierwszą dame Romy" - Rosselle Sensi :wink: Moze nie tylko transfer załatwi :roll:

Obrazek

Czyli jednak szaleje Sly tylko teraz inaczej :D :wink:

Pozdro :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 23 lip 2005, 15:14

Zico_FCI pisze:
Lakier pisze:Cambisso podobny transfer do Solariego
Nie wiem o co Ci chodzi w tej chwili, bo jak dla mnie Cuchy był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Serie A w ostatnim sezonie.
Chodzi mi tylko o kupienie rezerwowego z Realu.

No i wychodzi na to ze w zeszlym roku TRANSFERY tez mialy okazac sie strzalem w dziesiatke, a jednak nic z tego nie wszylo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”