Inter Mediolan (zbiorczy)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 23 lip 2005, 12:28

Zico_FCI pisze:
Lakier pisze:W zeszlym roku przyli lepsi zawodnicy niz w tym. Mnie to juz denerwuje ze fani Interu siedza dopiero cicho w srodku sezonu, kiedy juz wiadomo ze inter gowno osiagnie. Inter to nie jest druzyna, to jest zlepek pilkarzy ktorzy akurat byli na sprzedaz.
Nie zgodzę się z tobą. Podczas ostatnie marcato dobrym transferem ( a raczej wypożyczeniem ) było sprowadzenie Verona długo, długo nic, no i może MIhajlovic zagrał kilka dobrych meczów w drugiej części sezonu. Odkąd kibicuje Interowi to tegoroczne zakupy wydają mi się najbardziej przemyślane. Nie mówię, że Inter na bank wygra scudetto, bo zawsze może się coś zdarzyć ale jak dla mnie to Inter ostatnio miał równie silny skład w sezonie 97/98 kiedy to zdobył puchar UEFA i pechowo przegrał mistrzostwo Włoch.
David ktory zankomicie spisywal sie w Barcelonie, Cambisso podobny transfer do Solariego, Burdisso rowniez znakomcie spisywal sie w Boca, Ze Marie chcial kupic nawet Juventus. Tak wiec po tamtych transerach Inter mial szans na Scudetto (na papierze), wydaje mi sie ze teraz jest podobnie, obym sie mylil.

Wróć do „Włochy”