AC Milan (zbiorczy) - Strona 59

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 lip 2005, 12:04

sorki Panowie ze sie wwalom w rozmowke, ale mi sie zdaje ze Pozzi to zostal wypozyczony nie do Sampy tylko do Empoli...chyba ze mmnie sie cos juz serio powlilo....

FORZAMAGICOMILAN

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 lip 2005, 12:20

mariusz to mnie sie pierdzielneło Pozzi rzeczywiscie poszedł do Empoli na wypozyczenie.To przez to ze kilku tam wypozyczyli i juz sie mi mieszaja te młodziki :oops:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 lip 2005, 12:53

haha...spoko....kazdemu sie moze mylnac....tylko trocha zescie mnie zmieszali...wazne zeby sam Pozzi ogrywal sie i byl potem przydatny na San Siro

FORZA MAGICO MILAN
TI AMO ROSSONERO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2005, 14:52

:shock: :lol: to jednak Pozzi w Empoli jest :?:

Abate był wypożyczony do Napoli ale że tam nie ciekawie został wypożyczony do Sampdori tylko czy on tam nie dołączył z Pozzim w to mercato ?? Zamieszaliście mnie :lol: ale widzosznie się Hunter mylimy także Empoli musi go "ośliwować :)" by sie liczył w serie A :D

Sampdoria ma już kononie rossonero :D Abate, Sami Dalla Bona, Kutuzow, Borriello a jeszcze byli Rossonero jak Tonetto i ktos jeszcze :)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 lip 2005, 15:25

A no wczoraj troche wypiłem a pozatym byłem zmeczony to mi sie troche pomyliło :D Abate o ile sie nie myle strzelił 2 bramy w Napoli zagrał cos powyzej 25 meczy a nie zostali tam wypozyczeni bo Napoli jakies problemy finansowe miało i nie chciał Milan czekac az sie wyjasni sprwa wiec jednego do Dori a drugiego do beniaminka.
Tonetto u nas nie pograł ale jak by przyszedł teraz to moze by dostał szanse tyle ze juz stary.
Mnie ciekawi czy bedziemy garc 3 w obronie czytałem ze Carlo zastanawia sie nad mozliwoscia wymyslenia nowej pozycji na boisku dla jednego z pilkarzy (nie chciał powiedziec o kogo chodzi) czyzby Rui Costa swietny zawodnik a niestety musi siedziec na ławce takze mozliwe ze jak bedzie grali 3 w obronie to Manuel bedzie czesciej grał widziałem jego brame z TIM nawet ładna.

FORZA MILAN

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 lip 2005, 15:33

mam takie jedno pytanko dotyczace wlasnie Rui Costy...ma ktos moze jakies fajne jego zdjecia za czasow gry w MILANIE?

FORZA MAGICO MILAN
TI AMO ROSSONERO

Awatar użytkownika
bengal1
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 23 lip 2005, 15:35

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 lip 2005, 15:42

WIELKIE DZIEKI!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2005, 15:50

Hunter zdaje się że 3 w defensywie to bedzie wariant "B" Na to sie zanosi że tylko Cafu bedzie na prawą flanke w tym wypadku "pomocy". Jak byl by jeszcze jakis grać z taka szybkościa i nawet technika to było by cool. Trzeba kopie Sergio kupic :lol: takich dwóch Serginho na flankach i miotamy wszystkich :)

Ciekawe jak z Chelsea zagrają ? bo moze znów 3 w obronie tym bardziej że nie ma Paolo i Jankulovskiego to moze znów dać pograć wszytskim i ćwiszyć inne warienty. Sandro się Hernanem zajmie i będzie dobrze :) :wink:

Mariusz tu masz fajne z Forza Milan !

Obrazek

Nie dawno Rnio mówił Bobo w Milanie ?? to takie dzwine .. a teraz Sandro sam zdziwiony na maxa :lol: :lol: :lol:
Obrazek

P.S. Z tym zdjęci podanych przez Bengala to jest najlepsze. Pokażuje wszystkoco sie działo a Rui i Matrix wygladaja jak na wojnie :)

Obrazek

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 23 lip 2005, 16:14

wszyscy mowia ze dziwnie z Vierim jakos na razie....dziwnie to dopiero bedzie jak strzeli cos w derbach!!...a tak poza tym-nie wiecie co sie dzieje ze stronka www.acmilan.com.pl??

FORZA MAGICO MILAN
TI AMO ROSSONERO

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lip 2005, 18:01

No własnie od kilku dni nie działa strona acmilan.com.pl :( ...a polubiłem ją ...Pozzi mógłby zostać w Milanie moze nie grałby zbyt dużo ale same treningi z takimi tuzami jak Paolo to juz cos...nie mam nic przeciwko wypoźyczniu tylko żeby tak grał a nie siedział na ławie :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2005, 18:32

Pozzi moze ma talent ale ja widze wieksze szanse w Borriello jeszcze gośc czas. W Regginie nie grał dużo. Ale to ruchliwy gracz i sprawa kłopoty obronie. Tylko jego skutecznośc jest zła. Moze Novelion coś poradzi że chłopak zacznie grać tak jak potrafi. W mistrzoskim sezonie Marco strzelil jedna bramka szczupakiem (chyba Romie) i była bardzo ważna czyli przyczynił się do scudetto. :lol:

P.S Widać chłopaki z acmilan.com.pl mają kłopoty jakieś techniczne. Może szykują niespodzinki na nowy sezon :lol:

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lip 2005, 18:39

Zaza muszę Cię poprawic 8) , otóż to było w meczu ze Sieną, ale bramke zaliczyli Kace bo on dostawił głowę i dopełnił formalności, aczkowlwiek Boriello miał duzy udział w ten bramce u wygranej 2-1 ze Sieną...Ale zauwaz że Pozzi jest młodszy i jeszcze się rozwinie na dobrego gracza :) ...myśle ze to wypożycznie do Regginy było dobre tam przynajmnie grał i z tego co pamiętam rozegrał 29 meczy i strzelił 2 bramki , wydaje się ze mało ale często grzał ławe...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2005, 18:54

Shevcento chyba o tym samym mówimy ale to było ze Sieną ?? No może masz racje czyli sorry za bład :wink: teraz sie za kręciłem musiał bym wyteżyć myślenie.

To z tego wynika że Borriello nie strzelił żadnej bramki w tym sezonie mistrzowskim ?? Albo jak mówie o Coppa a Ty o liga :D

Ile by nie strzelił :wink: to sadze że bedzie jeszcze max dwa sezony na banici po czym wróci do nas i bedzie juz cos grał :D

Kiedyś było cos takiego że Pozzi wszedł w meczu Barca - Milan o ten Ich puchar Gamper chyba. I chyba Valdes zaatakował niebezpiecznie młodego a tu nagle Rino i reszta bo niego aż o mało sie skandalem nie zakończyło :D Serginho skakał najwiecej bronił młodego :D

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 23 lip 2005, 23:15

Ja mowiłem o Lidze 8), mam nadzieje ze się rozwinie w Sampie i za rok albo 2 zastapi Inzaghiego...mam pytanie Kutuzov jest na wspołwłasnosci czy wypozyczeniu ????

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”