Borussia Dortmund (zbiorczy) - Strona 22

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2005, 20:07

Ebi strzelił gola w meczu sparingowym - widać, że już we przygotowaniach udowadnia, ze forma z wiosny to nie przypadek.

Rzeczywiście, Borussia ma bardzo dobry skład (napewno stac ich na wysokie miejsce i awans do pucharów), ale te nieszczęsne pieniądze :roll:
Jakby pojawił sie w klubie taki niemiecki Kulczyk (lub Abramovicz - jak kto woli) - to Borussia wróciłaby na salony Europejskie

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 20 lip 2005, 20:27

pippen pisze:a tak szczerze patrząc i myśląć optymsitycznie to co moze Borussia osiagnąć w tym sezonei w Bundeslidze.
Niby skład nie słaby, ale zadłużenie. Szkoda tej Borussi. jakie tu prespektywy można dostrzec.??? Fanii co wy na to?
trudno osadzic co moga zwojowac ... poczekajmy najpierw czy awansuja do pucharu uefa , zeby to uczynic musza wygrac intertoto ... dwa pierwsze mecze w lidze takze duzo powiedza ... wyjazd w wolsburgu i u siebie derby z sch*lke ... wiec te mecze powinny juz cos nam pokazac na co stac BVB .

a zadluzenie spada , naprawde ...
fieldy pisze:

Jakby pojawił sie w klubie taki niemiecki Kulczyk (lub Abramovicz - jak kto woli) - to Borussia wróciłaby na salony Europejskie
wiesz byly juz przymiarki z Turcji, ale jednak zrezygnowano. I dobrze bo jakby potem z Borussia mialo sie dziac to co sie dzieje z MU co ten koles wyrabia .. ma wolna reke... wole jednak zarzad ktory sam na siebie pracuje niz kolesia ktoremu jak sie nie uda to nic tylko straci kase a fanow i druzyne bedzie miec w du.....
Oczywiscie moge sie mylic, ale swoje wiem :wink:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 23 lip 2005, 21:52

sorry za post pod postem ale to wazny post a pozatym jest odstep czasowy duzy.

Sigma - BVB 0-0 ... Borussia odpadla z intertoto ... jestem zalamany .... jedyny dobry gracz w tym meczu to rosicky .... pozostali szkoda gadac ... smolarek tak sobie zagral przecietnie .. ale zmarnowal wysmienite okazje ... ehhhhh kolejny rok bez pucharow .... nie wiem co o tym myslec .. jestem ciagle w szoku ... :roll:

:(

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 lip 2005, 21:54

Rebuzz wyrazy kondolencji. Taki wynik zszokowal nie tylko Ciebie. Poraz kolejny widac co sie dzieje gdy sie lekcewazy rywala. Naprawde dno Ebiego i kolegow

Awatar użytkownika
rapid
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 23 lip 2005, 22:45

coz... rebuzz... jak widzisz nawet tak dobry zespol i utytulowany jak BVB przegrywa ze slabszymi duzo zespolami... a niedawno mowiles ze cienko widzisz bayer w nadchodzacym sezonie... teraz doprawdy sam nie wiem co powiedziec o borussi... moze jednak zostawie to bez komentarza...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 23 lip 2005, 22:53

rapid BVB odpada z pucharow co rok w takim samym scenariuszu ... naprawde tez pozostawie to bez komentarza , naprawde ostro zawiedli kibicow w tym roku ....

Awatar użytkownika
ww
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ww » 23 lip 2005, 22:58

Przez ukochana Borussie odpadam w polfinale typowania na pewnym serwisie. :!: :!: :!:
Przegralem 5-4, a gdyby Borussia wygrala to ja bym wygral 4-5. No coz takie jest zycie,... takie jest typowanie.

Mam nadzieje ze Borussia wyciagnie wnioski z tego meczu i do Bundesligi przystapi w lepszej dyspozyjci jak dzisiaj.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 24 lip 2005, 0:41

Ai przerżnelem troche kasy przez ten mecz na STSach, stawialem na to ze BvB przejdzie dalej a tu taki zonk...niespodzianka co tu duzo mowic...poprostu lepiej nic nie mowic.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 24 lip 2005, 0:45

2 lata temu wszyscy byli w szoku po odpadnieciu ... rok temu wszyscy sie smiali .. w tym roku nikt juz niema sily nawet nic powiedziec. .. ciekawe co za reakcje beda za rok :roll: ........

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 lip 2005, 1:48

Szkoda, wielka szkoda. Uciekają punkty do rankingu, które są niezbędne niemieckiej Bundeslidze, aby ozdyskać 4 miejsce w Lidze Mistrzów. Za intertoto punktów nie przydzielają, ale za UEFA już tak. Mam nadzieje, ze HSV i Wolfsburg awansują...

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 24 lip 2005, 1:51

Wolsburg moze tak , ale HSV po pokonaniu sigmy ( zakladam ze ich pokonaja ) to w finale trafia na Valencie i watpie zeby HSV im sprostał...

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 lip 2005, 1:57

rebuzz pisze:Wolsburg moze tak , ale HSV po pokonaniu sigmy ( zakladam ze ich pokonaja ) to w finale trafia na Valencie i watpie zeby HSV im sprostał...
Mam nadzieje, że się uda. Jeszcze nie wiadomo czy Valencia awansuje w ogóle. Jeżeli będą prezentować taką formę jak w poprzednim sezonie to widze szanse dla HSV. Zobaczymy... Ja jestem za sukcesami drużyn Bundesligi na arenie międzyanarodowej, zycze im jak najlepiej.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 24 lip 2005, 2:46

kama_reda pisze:Ja jestem za sukcesami drużyn Bundesligi na arenie międzyanarodowej, zycze im jak najlepiej.
jak chyba kazdy fan Bundesligi :)

pozatym pilka nozna w wykonaniu niemcow po prostu bardziej mi sie podoba i wole ja ogladac w tv :)

pozdro ..

ps ... 3 w nocy a ja ciagle nie potrafie spac .. serio zly jestem .... moze by tak powtorke meczu zrobili :roll: :?: .... ehhh

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 28 lip 2005, 22:07

Borussia wygrala towrzyski z alemania aachen 1-0 bramka Kringe
oraz przegrala z Celta Vigo 1-0 .... :roll:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 31 lip 2005, 15:30

Nie wiem co się dzieje... Już drugi rok z rzędu ta sama historia. Wyniki w sparingach mało zadowalające. Czarno widze start w Bundeslidze. Wątpię żeby van Marwijk w przeciągu tygodnia coś zmienił. Narazie zawiodłem się na Buckleyu. Minusem BVB jest to że cały zespół ustawiony jest pod Kollera. Nie chcem tu zacierać jego wkładu do drużyny ale z roku na rok gra coraz gorzej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”