http://pl.wikipedia.org/wiki/Russell_BrandSergek pisze:Kim jest ten długowłosy pokazywany na trybunach Upton Parku?
Jeśli o tego chodzi.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 paź 2014, 14:15
http://pl.wikipedia.org/wiki/Russell_BrandSergek pisze:Kim jest ten długowłosy pokazywany na trybunach Upton Parku?
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 25 paź 2014, 14:39
Wbijałem tam podczas meczu Juventusu z Romą i nie było, po prostu. Musiałem wynieść się do baru. Ostatnio zerknąłem w czasie meczu z Pireusem. Nie było żadnych transmisji. Dzisiaj kupiłem premium za piątaka, bo chciałem obejrzeć City. Wciąż gówno.rekinho pisze:jak to brak canal plusów? chciałem na weebie dzisiaj gd obejrzec
Marcinhp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 25 paź 2014, 15:12
Są mecze, które nigdy się nie nudzą. Gdyby zamiast Faktów w TVN dzień w dzień o 19.00 rozpoczynał się mecz Realu z Barceloną, nie przegapiłbym ani jednego. Jeśli graliby i rano i wieczorem, zrywałbym się codziennie skoro świt i kładł jak najpóźniej. Spotykam czasami piłkarskich hipsterów, którzy uważają, że lepiej w tym czasie popatrzeć na starcie Schalke z Mainz, mało tego – ci ludzie uważają, że są prawdziwymi fanami futbolu. Dla mnie nie są. Skoro nie oglądasz meczów Realu z Barceloną, skoro cię one nie kręcą, to znaczy, że masz w sobie jakiś piłkarski defekt, jakaś część mózgu nie rozwinęła się prawidłowo i nawet nie wiesz, że cierpisz. Możesz się teraz złościć, tupać, rwać gazetę albo zamieszczać negatywny komentarz w internecie – to nieważne. Dokładnie tak samo zareagował kumpel, gdy zdiagnozowano u niego chorobę psychiczną. Stanowczo się nie zgadzał.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 paź 2014, 15:18
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 paź 2014, 15:18
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 paź 2014, 15:19
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 paź 2014, 15:20
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 25 paź 2014, 15:29
Jutro United. Prawdopodobnie brak Costy + kulejąca w tym sezonie defensywa (co przy sile ofensywnej United może być kluczowe). To dopiero drugi poważny egzamin dla Mourinho, z City wiadomo jak było - przewaga jednego piłkarza, wynik 1:0, a skończyło się remisem... Dlatego mecz z Diabłami może być punktem kulminacyjnym (za Di Matteo też wszystko było dobrze do momentu rywalizacji z United).janop pisze:Nie chcę być złym prorokiem, ale Chelsea chyba w tym sezonie nie będzie miała większego problemu z wygraniem ligi...
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 paź 2014, 15:39
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 paź 2014, 15:43
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 paź 2014, 15:47
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 25 paź 2014, 15:48
Raczej Valente pozamiatał Lechię w 10 minutSlask pozamiatal Lechie w 10 minut.
Minor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2014, 16:01
Ze stadionu piszesz?Tomusmc pisze:Załamuje mnie ten klub, śmieję się już tylko z nich. Przegrywają mecz za meczem, wielka Lechia naszych marzeń. Wstyd
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 25 paź 2014, 16:02
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2014, 16:04
cloner
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio