Mistrz Polski 2005/2006 - Strona 5

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto będzie mistrzem Polski w sezonie 2005/06

Wisła Kraków
49
53%
Legia Warszawa
28
30%
Groclin Grodzisk
5
5%
Cracovia
2
2%
inny zespół
9
10%
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 lip 2005, 0:19

Po dzisiejszym meczu Arka-Legia stwierdzam, że mistrzem nie będzie Legia Warszawa. Nic nie zaprezentowali, nic, kompletnie nic. Mam nadzieje, ze się rozkręcą, bo chcę, aby nasza liga była ciekawa, ale w to wątpie.

Mistrzem zostanie najprawdopodobniej Wisła, choć liczę na Groclin.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 lip 2005, 13:58

ooo widze ze sporo ludzi ma jakies nadzieje ze mistrza zdobedzie jakas inna druzyna niz Wisła:>

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 lip 2005, 14:09

To się robi troche nudne (nie dla kibiców Wisły), ze co roku Wisła i Wisła. Ja chcę, aby nasz liga była ciekawa, zeby walka o mistrza była do ostatniej kolejki, zeby nie było meczy o "pietruszke" itd.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 lip 2005, 14:21

Mam takie samo zdanie jak Kama. Choć z ligi polskiej najbardziej lubię oglądać Wisłę to jednak nie miałbym nic przeciwko, gdyby Groclin dorównywał jej poziomem. Legii bym jeszcze nie skreślał bo to dopiero pierwszy mecz, ale to fakt, że Legia grała słabo i bez wyrazu (chociaż Arka broniła się całą drużyną). Ten Janczyk to może być ciekawy zawodnik - wszedł w drugiej połowie a pokazał więcej niż Włodarczyk przez cały mecz.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 25 lip 2005, 17:23

dla kibiców Wisły(oczywiscie to moje zdanie, ale jestem pwien ze tak sądzi wielu) to niejest wcale tak super, bo prawda jest taka ze Wisła grała w tym sezonie dobrze tylko jesienią... wiosna mówi sama za siebie przegranymi z legią czy lechem(?)... wynikiem 1-0 z gks.. i kilkoma innymii to 6-0 z zagłębiem wyglądało na wielki cud... bo tez wtedy super niezagrali..

a groclin czy legia są sobie same winne... przeciez to wisła stracila na wiosnę bardzo duzo pkt jak na nią i to była swietna okazja dla tych dwóch zespołów, ale wyszło na to ze sie chyba spalily swiadomoscią ze jest okazja wyprzedzić Wisłę:)

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 07 sie 2005, 12:22

Wisła Kraków po raz kolejny. "Czarnym koniem" będzie Korona

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 07 sie 2005, 13:11

Moim zdaniem Wisła w tym sezonie jest cięka! Mistrzem będzie Legia.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 07 sie 2005, 14:18

Ja również uważam że mistrzostwo w tym roku przypadnie Legii. Wisła ma dobry skład ale to nie wystarczy na wygranie ligi. Croclin nie ma szans na tytuł. Powinni się raczej skoncentrować na wejściu do Europejskich Pucharów.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 sie 2005, 14:52

Po tych pierwszych kolejkach ekstraklasy, sądze, że Legia nie będzie mistrzem. Ma oczywiście dobrych piłkarzy, jednak tych którzy sobie dobrze radzili w drugiej lidze, a nie w pierwszej. Klatt, Chmiest-przecież ci pilkarze, nie mają pojęcia o pierwszej polskiej lidze, więc muszą mieć czas na aklimatyzację. Po za tym wiekszość drużyny jest młoda, nie za wsze sobie potrafi poradzić, a zawsze w drużynie musi być kilku doświaczonych zawodników z dobrą marką.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 14:59

Ja stawiam jak co roku na "Białą Gwiazdę". Mają najlepszy skład ze wszystkich polskich klubów, dobrego trenera. Myslę, że Wisła i w tym roku wygra Ligę Polską bez najmniejszych problemów :wink:

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 07 sie 2005, 15:03

Wisła sie bardzo osłabiła :/ ale mam nadzieje że obronią mistrza. Oby sie do LM dostali :D

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 17:13

Wisla Kraków Królem była,jest i będzie misztrzem.Według mnie ma najlepsza obrone w Polsce i pomocników dobrych,a napastnicy bramko strzelni. Napewno będzie misztrzem 8) :D

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 07 sie 2005, 17:21

Ja mysle ze mistrzem bedzie Wiselka poniewaz swoja gra pokazuja ze sa warci tego tytulu. Wedlug mnie o tytul mistrza moze tez sie postarac Groclin, ale i tak watpie zeby przerosli Wisle. :wink:

TRZEJ KROLOWIE WIELKICH MIAST: SLASK, WISELKA, LEHIA GDANSK

malarz2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: malarz2 » 07 sie 2005, 22:50

Niestety póki w (L)egi trenerem jest Zieliński mozna pomarzyć o mistrzostwie. Pewnie znowu mistrzem zostanie Wisla. Choc w tym roku z mniejszą przewagą. 1)Wisła 2)Legia 3)Pogoń 4)Groclin.
A kandydatem do spadku jest ... Cracovia.

Amikowiec
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amikowiec » 18 wrz 2005, 19:14

Myslę że w tym roku w orange ekstraklasie mistrza nie zdobędzie wcale Wisła ja stawiam na Amice bo jestem jej kibolem!!!!! :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”