AC Milan (zbiorczy) - Strona 64

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 lip 2005, 16:44

Ja bym takze chciał obu Oddo to dobry zawodnik tyle ze ktorys by musiał siedziec potem a Oddo zapewne chce pojechac na MS do Niemiec i dla niego gra jest potrzebna a jak Cicinho bedzie rowniez dobrze grał ?
Załózmy ze Oddo przejdzie do nas Cafu i tak bedzie pierwszy do gry on moze sie załapac na koncowki badz pojedyncze wystepy (no chyba ze bedzie miał Marcus kontuzje) w styczniu przychodzi Cicinho i... no własnie mamy 3 b.dobrych zawodników na ta pozycje na rotacje za duzo nawet gdyby carlo ustawił by Cafu na prawym skrzydle ale obrona
Maldini - Nesta - Oddo/Cicinho/Stam/Billy/Simic tłok
A dla nich (Oddo i Cicinho) przed MS gra jest potrzebna zeby sie pokazac
nie wiem co z tego wyjdzie ale napewno łysy wie co robic takze niedługo powinno sie wszystko wyjasnic

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 16:44

Ale nie zapominajmy jak Dario grał gdy nie było Cafu - zwyciestwo w LM z Dario w składzie 8) a Lazio chce gotówke...

Zgadzam sie z Toba Bogi że Włoch lub Brazylijczyk. Tylko teraz z takich na już gracz jest Oddo i Cassetti w Włochów i Cicinho brazylijczyk.

Jak maja teraz kupic gracze który ma 29 lat to chyba lepiej "zaryzykować" i już teraz zwerbować Cicihno by na zime był za free. Jest Włoch też młody na tą pozycje wspomniany wyżej Bonera i Zaccardo z Palermo który za ok. 21 lat i wymiata w pierwszym sezonie gry w serie A :!:

EDIT: Hunter a co bedzie ja zaczną czesto grac trójka w obronie ?? to jest kolejny nie wiadoma bo wtedy 3 gracz nie postrzebnych a mało kto dorówna Cafu w ofensywnych dzialaniach 8) Cicinho na skrzydle wachadłowych ?? na prawej a Jankulovski czy Serighno na lewej ??
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, 16:47 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 26 lip 2005, 16:45

ja stawiam jedank na CICINHO myśle że jeśli przyjdzie w zimie to Milan już nikogo niebedzie ściągał.cafu przez pół roku sobie poradzi i jest jeszcze marzoratti:D:D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lip 2005, 16:52

Powiem Wam, że Oddo dla mnie to ideał, ale przeszkodą jest wiek.Patrząc na to z drugiej strony, to przecież on jest o 6 lat młodszy od Cafu :shock: .Czyli gdyby do 2011 grał na poziomie Cafu, to jego ewentualnego następcy (Massima) szukałbym w synu Maldiniego :lol: .Ale Marcos był jedyny, nie powtarzalny.Ciężko będzie znaleść kogoś równie dobrego.Bonera ... mmm, tylko jakoś nie mam przekonania do jego ofensywnych poczynań.Łysy chyba zdaje sobie sprawę, że to chyba ostatni sezon hasania Cafu na międzynarodowym poziomie.Stam też się powoli starzeje.Na miejsce Maldiniego jest Kacha i Marek, więc jestem spokojny.Szkoda mi Collociniego...

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 lip 2005, 16:59

Co do Collociniego to mi ie szkoda chłopak nie pasował do Calcio a moze to winna kogos innego trenera? nie dawał mu szans?
pamietam jego gre przeciwko Celticowi na wyjezdzie i gdyby nie Billy to bysmy przegrali.Wtedy zagrał na prawej stronie tracił piłke i jak juz wspomniałem Billy ratował wtedy.
W Serie A tez kariery nie zrobił jakos nie radził sobie.
Hiszpania tam niech gra pasuje do tej ligi

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 17:13

Coloccini ?? chyba każdy z nim wiązał jakieś nadzieje i plany (male bo małe ale jadnak) Zawiódł na całej lini. W Depor też nie zachwica ma mecze na poziomie ale tego się od niego wymaga.

Pamietacie jak Ayala w Milanie nie zachwycał a po przenosinach na Mestalla zacza grac juz znacznie lepiej. Może klimat nie był ten...

Napisałem tu nie dawno że Włoska stacje pozazywala nowy Milan w defensywie i to juz jest znak że myślą o zmianach bo Łysy wie że teraz kupił napastnika na lata. Wcześniej pomocnika Kake i teraz obrońce. To że Milan będzie załował na obrońce nam nie grożi przykład Sandro. :wink: Także będzie dobrze. 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lip 2005, 17:26

Ja jestem nawet pewien, że żaden włoski klub nie będzie żałował € na obrońców :!: I jeszcze będą walczyć do upadłego (przykład Favio w Juve).Heh, przypomniałes mi Zazek o Ayali.Wchodził w LM na ogony i po przeprowadzce stał się najlepszym obrońcą swego czasu w Ojropie.Może powinni się zastanowić nad Argeńtyńskimi obrońcami w Milanie ? :wink:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 lip 2005, 17:33

Nie martw sie Bogi byc moze niedługo znow bedziemy mieli Argeńtyńczyka mowa tu o Gonzalo Rodriguezie ktorym sie Milan podobno interesuje i to dosc powaznie wiec moze on sie w koncu sprawdzi :D

[EDIT]
My ti gadu gadu o prawym obroncu a tu taka smutna wiadomosc
Dzis rano zmarł Mario David były prawy obronca Milanu i reprezentacji Włoch miał 71 lat.5 sezonów spedził u nas rozegrał 140 meczy i strzelił 7 goli
Ostatnio zmieniony 26 lip 2005, 17:39 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 17:37

HUNTER ale Gonzalo Rodriguezie to tez prawy obrońca jak wymieniani tu z 200 razy Oddo - Cicinho czy Bonera :lol: Czyli zmieniamy cel mercato i teraz opisujemy Argentynczyka ?? :roll: :lol:

Prawde mówią nie kojaże go z gry na El Madrigal ale w tym sezonie cała Żólta Łódz Podwodna zachwycała wiec pewnie też Gonzalo Rodriguezie :twisted:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lip 2005, 17:48

Nono, toż to młoks.Ma 21 lat i bardzo mi się już podoba.Villareal miał przecież dobrą obronę w tym roku, więc pewnie słaby nie jest.Patrzę na stornkę Ż.Ł.P. i wiedzę, że on gra na środku raczej.Oto jego foto :
Obrazek

Height: 177 cm.
Weight: 79 Kg.
Birth date: 10-04-1984
City: Capital Federal
Country: Argentina

Czyli jak na środkowego obrońcę niewiele :shock: .Ma podwójne obywatelstwo (Hiszpania, Argentyna), więc to jego plus.Na moje oko, to ktoś w stylu Cordoby z Interu.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 18:12

No to całkowiecie zmiania postać rzeczy jak środkowy. Czyli jest przymierzany jako "młoda gwardia" Mogli oddać Colocciniego na El Madrigal była by juz podstawa do transferu 8) Teraz mnie zaciekawił bardzie bo jak środkowy to znaczy że jednak mysla nie tylko o Włochach.

Bogi nie wiesz skąd przyszedł do Ż.Ł.P ???

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lip 2005, 18:18

Bogi nie wiesz skąd przyszedł do Ż.Ł.P ???

Z San Lorenzo.Oto jego sukcesy :
1 Torneo Apertura
1 Torneo Clausura
Copa Sudamericana 2002
Copa Sudamérica sub-20 en 2003
Copa Intertoto 2004

Dość bogate, jak na 21-latka :wink: .Podoba mi się ten gracz.To może być ciekawy zakup, jak dojdzie do skutku.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 18:41

No racje - niczego sobie sukcesy. Coraz bardziej mnie zainteresuje to czy naprawde na niego zagieli parol. Trzeba czekać. W ostatnich latach Ayala i Coloccinie też byli super zapowiedającymi sie Argentyńczykami. Tylko w Calcio nie zrobili kariery. A La Liga żywiło al Roberto :lol:

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 26 lip 2005, 19:04

Panowie ja troszke nie na "aktualny" temat:ten mecz z Chicago jest dzisiaj czy jutro??na stronce pisze ze dzisiaj, ale mnie ciagle sie zdawalo ze to jutro w nocy...mozecie mi to wyjasnic??

Con il MILAN nel cuore, Nei profondo dell'anima!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lip 2005, 19:10

Mariusz dziś w nocy mecz Strażacy kontra Rossoneri. Chyba o 1;00 jak ten z Chelsea. Debiut Alberto w barwach w bawrach rossonerich 8) Oby odany debitu :!: Tego Ci życzymy Alberto :!: Pokonaj choć raz bramkarza Chicago Fire :!;

***FORZA GILA :!: GILA :!: GILA :!: :arrow: GRANDE BOMBER ROSSONERO***

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”