Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 1:34
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 27 lip 2005, 10:44
Ja narazie martwie sie atakiem. Pan Łukasz (za którego dostałem wpRom$on pisze:Mierzejewski by wystarczył napad Ulatowski-Mierzejewski dawałby radę. Ale kogo na obronę??
Ja nie napisałem że to Antonipiwus pisze:Juz miałem dac bana człowiekowi, który mnie wpowadził w błąd . . Przeca to nie Tosiek ze Szczecina
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 27 lip 2005, 11:38
A ja bym wolał żeby Mierzejewski grał w Śląsku. Tutaj nam pomoże, bo mało mnie obchodzą wyniki zagłębia. Ale Obroną też trzeba się martwić bo Szczot (on jest z reguły defensywnym pomocnikiem), Sztylka, Rodrigo, Lis, Rudolf, Ignasiak i Wielka niewiadoma - Naskręt to trochę mało.xaver pisze:Ja narazie martwie sie atakiem. Pan Łukasz (za którego dostałem wpRom$on pisze:Mierzejewski by wystarczył napad Ulatowski-Mierzejewski dawałby radę. Ale kogo na obronę??) niestety woli powalczy o wyjściową 11 w Żagłębiu niż mie ja pewną we Wrocławiu.
Ja nie napisałem że to Antonipiwus pisze:Juz miałem dac bana człowiekowi, który mnie wpowadził w błąd . . Przeca to nie Tosiek ze Szczecina
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 14:38
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 31 lip 2005, 21:57
cYc86
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 sie 2005, 9:06
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 01 sie 2005, 10:25
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 01 sie 2005, 13:35
Z JagieLLonią będzie dużo trudniej, duuuużo lepszy przeciwnik i w dodatku mecz na wyjeździe. Mam nadzieje na jeden punkt.Mikusinski pisze:Z Jagielonią też bedzie trudno, szanse sa 50%-50%.
Za rok tez będzie jedna trójca w pierwszej tylko Że Ś-W-Lbrawo slask!! oby tak dalej!! w ekstraklasie mamy juz jedna trojke sojusznikow! Arka Lech i Cracovia!! A w nastepnym sezonie bedzie kolejna!! WIELKA TROJCA!! SLASK WISELKA LECHIA GDANSK!!
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mokotowiec » 09 sie 2005, 12:06
mokotowiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 13 sie 2005, 20:36
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 13 sie 2005, 21:03
dopiero minęły 3 kolejki..JAk na razie jesteśmy liderami tabeli. oby tak dalej!!
mark_p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 13:25
Niby 3, a już i tak to duży sukces jak na beniaminka!! Ciekaw jestem jak będzie wyglądał mecz z sosnowcem...mark_p pisze:dopiero minęły 3 kolejki..JAk na razie jesteśmy liderami tabeli. oby tak dalej!!
myśle że po 10 kolejkach się okaże kto tak naprawde poza Jagiellonią będzie walczył w lidze o coś większego
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 14 sie 2005, 13:38
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 14 sie 2005, 13:53
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 14 sie 2005, 14:12
NA następny raz wyciągnę Cię na młyn!! Nie ma tak że wyjdziesz bez zdartego gardłaBogi pisze:Mecz poprostu niesamowity.Emocje do samego początku, Śląsk większość meczu walił trochę głową w mur.Okres od minuty 20 bodajże, do końca to TYLKO ŚLĄSK i kontrataki Bielska.Kibicenajlepsi w Polsce
![]()
TO MY KIBICE ŚLĄSKA, ZNA NAS CAŁA POLSKA ! Niesamowita atmosfera, dobrze że udało mi się dorwać Rom$ona, ale już na sam kuniec ;].CPWCŚ.
Rom$on
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio