Ja tez moge zapewnic ze Milan bedzie mistrzem Włoch bo ja tak mowie
Zaza Prezentacja nowych koszulek czerwono-czarnych bedzie w sobote w sklepie Adidasa w NY a nastepnie zobaczymy je podczas spotkania z Czelsji.
P.S.Gila sie zeni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 28 lip 2005, 19:28
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 19:33
Hunter Gila na pewno ma dobry gust a moim zdaniem nawet bardzo wysublimowany skoro z tylu ofert wybral Milan.Wiec o "walory" jego przyszlej malzonki tez nie ma co sie martwicŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
P.S.Gila sie zeniejakby ktos miał zdjecia jego wybranki niech zamiesci bo ja jakos nie mogłem znalesc a chcem zobaczyc czy ma dobry gust
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 28 lip 2005, 19:35
Ja ci chyba odpowiem na to pytanie, wczoraj pokazywali w telewizji jak takie dzieciaki wycierali podloge w szatni nimi. Chyba cos sie im pomylilo, bo nie wiedzieli ze to sa koszulki (tak na marginesie to te koszulki wygladaja jak szmaty).Słuchajcie może mi ktoś powiedzieć czemu Milan nie zagrał w nowych koszulkach ?? Przeciesz przed tym meczem miała być prezentacje na nowy sezon trykotów a Oni zagrali w białych ?? czy na Chelsea szykują ??
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 19:42
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 lip 2005, 19:44
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 19:47
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 19:56
Nawet o tym nie myślałem. Ty mnie do tego nie zmusisz.*_For_zaza_Milan_* pisze:No cześć pozdrawiam również - skończyłeś ?? to zamilcz proszę Cie ponownie....
Świetnie ironizujesz. Bosko. Famfastycznie.Chlopaczek pisze:Albo jestes ponurakiem albo nie zauwazyles w tamtym moim poscie ironii.
Oczywiście, że łatwiej. Skoro nie boisz się głównego przeciwinika na drodze do scudetto, nie boisz się mistrza, zwycięscy to coś z Tobą nie tak. Sam sobie odpowiedz co.Chlopaczek pisze:Albo raczej nie chciales jej widziec tylko wygodniej bylo wyjsc z zalozenia ze "Chlopaczek boi sie Juventusu".
Czytając Twoje słowa nieraz sie uśmiecham. Nie powiem, przyjemne to.Chlopaczek pisze:A moze chciales sie mile polechtac ta mysla?
Kiedy osoby trzecie pomagały Juventusowi? Poproszę o przykłady, dowody.Chlopaczek pisze:Niestety Twoje wnioski sa bledne.Nie boje i nie balem sie nigdy druzyny z Turynu.Sila Milanu jest tak duza ze jesli "osoby trzecie" nie beda nam przeszkadzac tudziez wam pomagac Milan bez problemu da sobie rade
Jestem pewny siebie, w końcu jestem kibicem. Jak widać Ty także wierzysz w swoja drużynę, ale to boisko zadecyduje.Chlopaczek pisze:Jestes bardzo pewny siebie ale ja z pewnoscia nie ustepuje Ci w tym zagadnieniu i mowie: Milan bedzie mistrzem Wloch w tym sezonie.
:* kiudaśny jestes.Chlopaczek pisze:Specjalnie dla Ciebie sie tak rozpisalem zebys mogl odpowiedziec na kazde ze zdan bo wiem ze to lubisz.
Tak lubię to robić, kręci mnie to bardzo. Jednak bardziej kręcą mnie sukcesy Juve.Chlopaczek pisze:Czesto przez to wypaczasz sens calej wypowiedzi ale jak widac taki Twoj urok.
A Ty prowokatorem.Chlopaczek pisze:Jestes "cytatorem".
Bolesne wspomnienia?Chlopaczek pisze:Byc moze jakies wcielenie Djjuve?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:01
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:04
*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe chyba najgrupszy atak ligi
Smiszny to jest post zazy:Chlopaczek pisze:Tak przy okazji tylko jedno ostrzezenie za tego posta jest smieszne.
No Mały one na takich grubasków jak Edi nie wejdą on pokrzebuje mega numeru bo go w Brazyli inaczej tratkowali. Ale Ptak mu sykna karma i jest przy tuszyTo prawda że tonajlepszy atak ligi ???
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:09

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:11
*_For_zaza_Milan_* pisze:PIWUS CHYBA WYŻEJ KOLEGA MA PROBLEM Z CZYTANIEM TWOICH WYPOWIEDZ Rolling Eyes NIE PRAWDASZ ??
Hunter Dzięki za info czyli w niedziele, prezentacja i super.
Gila sie żeni ?? No to najlepeszego na nowej drodze Exclamation Wybranke Jego juz gdzieś widziałem. Może zaraz Ci pokaże tylko poszukam jak znajde to tu dodam Wink Zdjęcie chyba było u naszych informatorów Rolling Eyes
Chłopaczek widziesz sam a potem sie dziwią ....
Lakier znów masz kompleksy i tak Ci zależy na tym by choc troche popisać z fanami Grande Milanu. ?? Przypominam Ci temat AC Milan (Zbiorczy). Także nie pisz jak nie ma co pisać do tematu.
A jak napiszesz to mam nadzieje że ktos zareaguje. Chyba Piwus wyrażnie napisałe nie prawdasz ?
Hunter a nie wiesz jak się nazywa Jego wybranka ?? Może Alice Nera ?? Bo teraz juz nie wiem czy to Ona na 100% Rolling Eyes
Zdjecie waszego nowego boga, ze swoja dziewczyna, zwalcie sobie ;]Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 20:14
Dziekuje bardzo.Milo jest byc docenianym.Widac sam potrafisz ironizowac.To mi sie podoba.Snipp_ pisze: Świetnie ironizujesz. Bosko. Famfastycznie.
Wszystko ze mna w porzadku.Raczej zastanawialbym sie co ze mna nie w porzadku gdybym sie bal.Nie mam stanow lekowych kiedy mysle o Twoim zespole.Jestem swiadomy tego ze jestescie groznym przeciwnikiem jednak to nie ma nic wspolnego z lekiem.Przy okazji zwyciezcy pisze sie przez z.Snipp_ pisze:Oczywiście, że łatwiej. Skoro nie boisz się głównego przeciwinika na drodze do scudetto, nie boisz się mistrza, zwycięscy to coś z Tobą nie tak. Sam sobie odpowiedz co.
To moze powinienem brac za to od Ciebie pieniadze?Dlaczego mam Ci poprawiac darmowo samopoczucie?Ale niech juz strace.Schlebia mi to ze dzieki niektorym moim wypowiedziom Twoja egzystencja na tym padole lez jest bardziej radosna.Snipp_ pisze:Czytając Twoje słowa nieraz sie uśmiecham. Nie powiem, przyjemne to.
Snipp_ pisze:Kiedy osoby trzecie pomagały Juventusowi? Poproszę o przykłady, dowody.
Zgadza sieSnipp_ pisze:Jestem pewny siebie, w końcu jestem kibicem. Jak widać Ty także wierzysz w swoja drużynę, ale to boisko zadecyduje.
Nie spouchwalaj sie.Snipp_ pisze: :* kiudaśny jestes.
Dla mnie jako kibica Milanu jaranie sie sukcesami Starej Damy podchodzi pod zboczenia.Powinienes to zrozumiec.Snipp_ pisze:Tak lubię to robić, kręci mnie to bardzo. Jednak bardziej kręcą mnie sukcesy Juve.
Znowu bledny wniosek.Jednak ponownie chcac nie chcac polechtales moje ego bo bycie prowokatorem (takim bez wyzwisk i obrazania) nie jest latwe.Onet placi niektorym za prowokowanie.Moze sie sprawdze.Snipp_ pisze: A Ty prowokatorem.
A tego przyznam sie nie rozumiem.Pewnie w domysle ma to byc jakas ukryta sugestia kto wie moze nawet obraza.Puszcze ja mimo uszu.Snipp_ pisze:Bolesne wspomnienia?
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:36
Ładne masz problemy w życiuZdjecie waszego nowego boga, ze swoja dziewczyna, zwalcie sobie
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 lip 2005, 20:39
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopaczek podaj mi link do tego sklepu rossonerich w wszystkim czym można o.k ?? Bo jak w niedziele prezentacje to juz może koszulki będą.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 20:41
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio