Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 sty 2015, 11:12
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sty 2015, 12:18
Tu nie chodzi o to co ja bym chciał dla mojego klubu. Chodzi o to, że Bayern mim dominującej pozycji finansowej ucieka się do zagrań nieczystych i jeszcze każe innym uznać to za przysługę dla niemieckiej piłki.Michał M pisze:Naprawdę dziwi Cię, że ktos uważa, że jego interes jest ważniejszy od interesu drugiej strony?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 31 sty 2015, 12:26
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 sty 2015, 12:35
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 31 sty 2015, 15:34
W Hiszpani sa dwa takie rodzynki.Bouma pisze:A w jakiej innej poważnej lidze jedyny jeden klub ma taką przewagę finansową nad resztą?
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 03 lut 2015, 22:05
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 03 lut 2015, 22:16
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 10 lut 2015, 17:40

League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lut 2015, 19:42
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lut 2015, 20:24

Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lut 2015, 20:38
Ja oglądałem pare meczy Bayernu i Lewandowski rzadko pokazywał cokolwiek w tych meczach. Jednak przyczyny trzeba szukać w taktyce bo wygląda jakby nie wiedział co robić. Do tego jak jego kolegą jest Robben, który 90% piłek uderza na bramkę zamiast podawać kiedy na to liczy to wygląda to tak jak wygląda. Przykre to, wydaje mi się, że Lewy ma duże problemy z odnalezieniem się na boisku i czas pokaże czy się nadaje. Podobnie jak z Suarezem w Barcelonie, a idzie mu co raz lepiejcruel pisze:Wlasnie, jak oceniacie Lewego w Bayernie do tej pory? Przed sezonem byly tekstu ze walnie 30+ goli w lidze, troche smiesznie to teraz wyglada
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 10 lut 2015, 20:48
O, właśnie. Jak oglądam Bayern, to czasami mam wrażenie, ze Lewy częściej szuka gry na skrzydle, niż w środku. Ciekawe, czy to takie założenia taktyczne.Tomusmc pisze:. Przykre to, wydaje mi się, że Lewy ma duże problemy z odnalezieniem się na boisku i czas pokaże czy się nadaje.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 lut 2015, 20:50
Nie ma się co czarować bo na razie to kopie się po czole.Generalnie wygląda na bardzo zagubionego, nie jest centralną postacią i nie jest tak, że tylko na niego grają.W dodatku czasem faktycznie jest nieźle ustawieni, a koledzy mu nie dogrywają i z tego ma mało sytuacji, a jeśli je ma to strasznie partaczy, wygląda na to, że jest pod formą.Miał szansę z Schalke, z Vfb nie strzelił sam na sam, na Wolfsburgu najgorszy na placu gry.Na pewno nie pomaga to, że Guardiola miesza tymi formacjami, kombinuje, w dodatku grają takie trupy jak z powyższego zdjęcia - Weisery i inne.cruel pisze:Wlasnie, jak oceniacie Lewego w Bayernie do tej pory? Przed sezonem byly tekstu ze walnie 30+ goli w lidze, troche smiesznie to teraz wyglada
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 lut 2015, 21:21
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lut 2015, 23:00
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio