A ja mam za plecami koszulkę i co z tego? Znowu jakieś teorie spiskowe...kulekfcb pisze: W sumie to ty masz moderatora za plecami, ale mnie to nie obchodzi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 lip 2005, 15:16
A ja mam za plecami koszulkę i co z tego? Znowu jakieś teorie spiskowe...kulekfcb pisze: W sumie to ty masz moderatora za plecami, ale mnie to nie obchodzi
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 15:24
To samo co wp za przekrecanie nazwy uzytkownikow forum?kulekfcb pisze:Ty lakiernik a wiesz co znaczy Barcelona po włosku??
Juventus jest moj?kulekfcb pisze:Ze ten twoj juve to...
kulekfcb pisze:i Barca ma ich w dupie.
Co robiekulekfcb pisze:i po co sie prójesz??
kulekfcb pisze:W sumie to ty masz moderatora za plecami, ale mnie to nie obchodzi
Jesli wystawia sie go jako lewego pomocnika, to doprawdy nie wiem jak on moze blyszczesc.Miko77 pisze:A wlasnie ze potrzebny jest lepszy aktualnie od Zizou
Carlos jest coraz slabszy, w ostatnim sezonie popelnil mnostwo glupich bledow.Kielich pisze:Real poza R.Carlosem wogole nie ma obroncow
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 15:36
Znając życie tu mowa o mnie, ale po co ta gadka?kulekfcb pisze:Ty lakiernik a wiesz co znaczy Barcelona po włosku?? Ze ten twoj juve to... i Barca ma ich w dupie. i po co sie prójesz?? W sumie to ty masz moderatora za plecami, ale mnie to nie obchodziLakier pisze:Juventus po hiszpansku to Pogromca Realu Madryt.snake pisze: Real, znaczy po hiszpansku krolewski.
No jestem ciekaw co Lux wymysli, Bestia przeciez gra na pozycji Zidana.. Transfer nie potrzebny, Guti byl bardzo dobrym zawodnikiem, a te 20 baniek bylo mozna przeznaczyc na obronce.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 lip 2005, 15:40
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 15:51
kulekfcb pisze:BO jak on wyziwe Barce,
kulekfcb pisze:a jak potem pojade juventusovi to ja dostane wp a on nie bo wyjdzie ze sie bronił,
za to ty nigdy nie podajesz przykladow.kulekfcb pisze:ja juz powiedziałem za wy naduzywacie wladzy a ty szczególnie
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 15:57
Chcesz się dalej kłócić i dostać WP za pisanie nie na temat? zapraszam na priva bo jak widzisz jest to temat o Realu, a nie chcę żebyś zakończył swój żywot na stronie w taki sposóbkulekfcb pisze:PO co to gadka?? BO jak on wyziwe Barce, a jak potem pojade juventusovi to ja dostane wp a on nie bo wyjdzie ze sie bronił, ja juz powiedziałem za wy naduzywacie wladzy a ty szczególnie
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 lip 2005, 15:59
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 16:05
Niezly z ciebie nabijaczgilardino11 pisze:a co do moderatorów to czasem przesadzają z tymi ostrzezeniami
troche o woodim pisze:Po kolejnej kontuzji odniesionej w czasie jednego z ostatnich treningów cała dalsza kariera Woodgate stoi pod znakiem zapytania!!!
Obrońca kupiony rok temu za 13 mln £ był już leczony przez specjalistów w Stanach i Finlandii. W czerwcu wznowił treningi i wszystko zdawało się zmierzać w dobrym kierunku. W czasie amerykańsko-azjatyckiego tournee Woodgate ćwiczył indywidualnie w Madrycie. Teraz po kolejnym pogorszeniu stanu jego uda nie wiadomo czy będzie mógł dalej kontynuować karierę.
Zarząd klubu poinformował, że uzyska porady prawne i ubezpieczeniowe o możliwości działań w przypadku, gdy Woodgate w ogóle nie będzie zdolny grać. Będą one potrzebne do ewentualnego anulowania kontraktu zawodnika. Sam Anglik zaproponował obniżenie swoich zarobków wynoszących 50 tysięcy £ tygodniowo do czasu powrotu do pełnej sprawności fizycznej. Jeśli kontuzja okaże się poważna to być może Woody nie będzie miał okazji przywdziać białego trykotu Blancos.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2005, 16:12
Pewnie będą starali się o Sergio Ramosa ale to będzie sporo kosztować. Nie wiem czy kogoś sprowadzą ale Perez wpadł na genialny plan sprzedaży Samuela do InteruLakier pisze:BTW. Wie ktos czy Real ma zamiar kupic jakiegokolwiek obronce?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 lip 2005, 16:12
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 lip 2005, 17:25
TY wogóle wiesz co ja napisałem, a tam było wyraznie a ty tylko wycytowałes to co chciałes. Tu mi chodziło ze tomusmc naduzywa władzy i pewnie niejeden sie ze mna zgodzi. Jak chcesz to mnie wywal, i tak niedługo wyjezdzam na jakis czas przyjade i ban zniknieLakier pisze:kulekfcb pisze:BO jak on wyziwe Barce,
Podaj jeden cytat gdzie mialem cos do Barcy, no mistrzu do dziela![]()
kulekfcb pisze:a jak potem pojade juventusovi to ja dostane wp a on nie bo wyjdzie ze sie bronił,
Doskonale wiesz za co dostales wp, wcale nie chodzilo o wypisywanie kompleksow dotyczacych Juventusu.
za to ty nigdy nie podajesz przykladow.kulekfcb pisze:ja juz powiedziałem za wy naduzywacie wladzy a ty szczególnie
BTW. Wie ktos czy Real ma zamiar kupic jakiegokolwiek obronce?
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 lip 2005, 18:40
Mnie na ten temat nic nie wiadomo...Lakier pisze:Wie ktos czy Real ma zamiar kupic jakiegokolwiek obronce?
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 18:56
Po co im więcej defensorów przecież mają Owena , Robinho i styknieAnka pisze:Mnie na ten temat nic nie wiadomo...Lakier pisze:Wie ktos czy Real ma zamiar kupic jakiegokolwiek obronce?Rzekomo chcieli Gallasa, ale się rozmyślili.
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 30 lip 2005, 19:01
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2005, 19:17
A wszystko zaczęło się jak Hierro się zestarzał i dograł sezon do końca, choć już nie nadąrzał za napastnikami.Miko77 pisze:Nie wiem sam bo jak patrzec pojedynczo to obroncow nie mamy az tak zlych ale jako jeden czlon jednak zawodza Hmmmm
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio