Lechia Gdańsk - dookoła klubu - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
wojtas1990
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtas1990 » 07 cze 2005, 19:56

trzej królowie wielkich miast śląsk wisełka lechia gdańsk

To było głębokie. Poza tym Shift jest pod Capslockiem
// Piwus

kisiel1005
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kisiel1005 » 19 lip 2005, 0:33

Jak Lechia wejdzie do I ligi to inne druzyny beda musialy przejsc do ligi angielskiej <poziom jest zdecydowanie wyzszy> a jest to nie mozliwe tak jak i awans Lechi do I ligi. A jak bedziecie chcieli miec trzy druzyny w tej samej lidze to poczekajcie az wisla spadnie do drugiej ligi :D
LECH ARECZKA CRACOWIA!!! To sa trzy druzyny <THE BEST> ktore graja w tej samej lidze!!!

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 lip 2005, 23:53

Dzisiaj mecz z Jagą :) Stara zgoda, ale cóż zrobić. Chodza plotki, że po tym meczu możemy stracić zgodę z Wisłą czego bym nie chciał...Mecz jest o godzinie 17 i niestety nie będę mógł iść z powodów osobistych, a to jest rozpoczęcie sezonu w II lidze :angry: :cry: Do meczu miało nie dojść ze względu na brak zabezpieczeń i z powodu braku modernizacji stadionu (szczególnie dla przyjezdnych), ale wszystko zostało zatwiedzone pozytywnie i walkowera nie będzie 8)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 lip 2005, 1:17

Trzymam kciuki za Lechię, mam nadzieję, że razem ze Śląskiem pozytywnie wejdą w II ligę.Dlaczego odrazu utracić zgodę z Wisła ? :>

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 lip 2005, 1:27

Tomusmc pisze:Do meczu miało nie dojść ze względu na brak zabezpieczeń i z powodu braku modernizacji stadionu (szczególnie dla przyjezdnych)
Wisła ma zgodę z Jagą, która z Lechią oględnie mówiąc, się nie kocha. A ten cytat jakiś podejrzany, w tym kontekscie.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 lip 2005, 7:43

No dokładnie, ale zgode mają od dawna i raczej jeden mecz tego nie zmieni.Możliwe, że przy większej siecce tak, ale na inaugurację, kibice nie chcą robić pod siebie raczej :? .

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 30 lip 2005, 8:10

I co ze zgodą TOMUSMC w bo w Krakowie sie nic niemówi no dzis zobacze na meczu czy bedzie LECHIA GDAŃSK LECHIA GDANSK!!

Ja jestem za zgodą poniewaz na Wybrzezu jest teraz na topie Ara i trzeba dupką pokazac kto tam rządzi a to moga zrobic kibice WUUUUUKAAAAAAEEESSSSUUUU i Lechii bo kto inny moze tam przyjechac z taką Armią.

Pamietny Mecz Ara-WKS. Kibice gosci z gospodarzami chcieli sie pozabijac

Tomusmc z kim Lechia ma zgode prócz Śląska

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 30 lip 2005, 11:27

Wisla przyjela stanowisko neutralne wiec zadnego zrywania zgody nie powinno byc
8) co do samego meczu to moze on byc ciekawy(pod paroma względami), kupilem bilet juz wczoraj zeby móc wpasc na stadion odrazu po otwarciu bramy, bo slyszalem ze jaga ma byc juz od 15(mecz o 17), a niebede przeciez czekal w kolejce jak oni juz tam beda :P a zgody to tylko WKS i TS + fan kluby :Gryf Słupsk, Czarni Słupsk, Pomezania Malbork, Bytów, Chojnice, Frombork, Pelplin, Sierakowice, Starogard, Sztum,Unia Tczew, Nowy Targ

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 30 lip 2005, 11:55

Będzie spokój. Ja niestety niepojechałem z powodu braku kasy.

Co do meczu to myśle ze Jaga wygra 0-1 po wyrównanym meczu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 12:07

Do końca niewiem o co chodzi z zerwaniem zgody z Wisłą, ale jestem pewien, że to tylko plotki i nic z tego nie wyjdzie. Na stronie Lechii apelują aby kibice pokazali dzisiaj prawdziwy doping na stadionie! Powinno być pięknie dzisiaj!

Jeszcze słyszałem, że po zerwaniu zgody z Wisłą mielibyśmy pogodzić się z Motorem, ale nie bierzcie tych słów na poważnie bo to plotki jakiegoś jełopa! Trzej Królowie Wielkich Miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 30 lip 2005, 12:10

Jakie zerwanie ? Wisły na tym meczu niebedzie tak postanowiono w Krakowie, a Ci co bedą na wakacjach i przyjdą mają zachowac całkowitą neutralność.

Zwykła plotka.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 lip 2005, 13:44

t_JB pisze:Jakie zerwanie ? Wisły na tym meczu niebedzie tak postanowiono w Krakowie, a Ci co bedą na wakacjach i przyjdą mają zachowac całkowitą neutralność.

Zwykła plotka.
Przcież mówie, że to plotka 8) Chciałem Wam przekazać głupoty, które krążą po Gdańsku (jeszcze się okaże to prawdą :wink: )

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 30 lip 2005, 19:08

Lechia - Jagiellonia 1-1
Podczas meczu sędzia podarował po jednej czerwonej kartce dla obu drużyn .
t_JB wcale nie było spokojnie , przed i w czasie meczu doszło do kilku starć kibiców obu drużyn .

Awatar użytkownika
cYc86
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 30 lip 2005, 19:40

Tomusmc - ja niewiem skad ty te plotki wziales :? co do meczu - Lechia przewazala przez duza czesc meczu(bynajmniej tak mi sie wydawalo z prespektywy mlynu :wink: ) jaga miala przewage przez pierwsze 15 min - ktora udowodnili strzelajac bramke z rzutu wolnego (chanko w 6 minucie) pozniej to Lechia miala przewage ktora zdolali udowodnic dopiero w 78 min w ktorej to po faulu na Rusinku(?) gola z rzutu karnego zdobyl Brede. co do zadymy w trakcie meczu - jaga po stracie bramki prubowala wyjsc z klatki jednak ta(przy pomocy milicji) okazala sie byc zbyt wytrzymala, dlatego niestety do bezposredniego starcia kibicow obu klubow niedoszlo :evil: co do zamieszek poza stadionem to moge powiedziec tylko to co uslyszalem - jaga prubowala skroic nam dwa razy flage (niewiem jak i gdzie) lecz im sie nieudalo - ogolnie mecz stal na dosc wysokim poziomie i mogl sie podobac - i jeszcze jedno -mecz byl bardzo zaciety i obfitowal w kartki obu kolorow - po jednym zawodniku z obu stron otrzymalo po 2 zolte kartki co w konsekwencji wykluczylo ich z meczu (LECHIA - Seba Fechner, jaga - Ariel Jakubowski(?))
widzow 8-9 tys w tym okolo 500 jagielloni

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 01 sie 2005, 13:45

bartek12 pisze:Ja jestem za zgodą poniewaz na Wybrzezu jest teraz na topie Ara i trzeba dupką pokazac kto tam rządzi a to moga zrobic kibice WUUUUUKAAAAAAEEESSSSUUUU i Lechii bo kto inny moze tam przyjechac z taką Armią.

Pamietny Mecz Ara-WKS. Kibice gosci z gospodarzami chcieli sie pozabijac
dziwny post i to bardzo. Nie pisz na takie tematy jak sie nie znasz (bez obrazy).
zgody to tylko WKS i TS + fan kluby :Gryf Słupsk, Czarni Słupsk, Pomezania Malbork, Bytów, Chojnice, Frombork, Pelplin, Sierakowice, Starogard, Sztum,Unia Tczew, Nowy Targ
Gryf i Czarni to zgody. Zapomniałes też napisac o Wiśle. A fc jest chyba troszke więcej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”