Real Madryt (zbiorczy) - Strona 114

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 30 lip 2005, 20:43

Niggaz pisze:Nie wiem czy kogoś sprowadzą ale Perez wpadł na genialny plan sprzedaży Samuela do Interu :lol: :lol: :lol:
Czlowieku czy ty w ogole ogladasz mecze Realu? Widziales jak El Dziura tam gral, co on tam wyprawial. Co mecz jakas wpadka. Powolny, ocięzaly brutal tyle mozna o nim powiedziec. Dobrze ze sie go Perez pozbyl bo za rok nie bylby wart 1 mln euro. A w serie A bedzie znow gwiazda bo tam mnostwo takich brutali gra.

Nie zapominajmy ze Real ma nowego obronce ... Woodgatea.Podobno juz ma grac wiec trzeba dac mu szanse. Jest tez Diogo. Pozatym obrona to nie problem, w zeszlym sezonie nie bylo tak zle. Ofensywa sie wypalila lub zestarzala. Moze mloda krew znow porwie zespol do finezyjnej gry za co tak Real kochamy :D

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 20:55

_Jacol_ pisze: Dobrze ze sie go Perez pozbyl bo za rok nie bylby wart 1 mln euro. A w serie A bedzie znow gwiazda bo tam mnostwo takich brutali gra.
Po pierwsze, podaj mi chociaz 3,

Po drugie, co to za argument?

_Jacol_ pisze:Nie zapominajmy ze Real ma nowego obronce ... Woodgatea.
Nie badz taki pewny.
_Jacol_ pisze:Jest tez Diogo

Ktory gra jako DM :>
_Jacol_ pisze:Pozatym obrona to nie problem, w zeszlym sezonie nie bylo tak zle. Ofensywa sie wypalila lub zestarzala. Moze mloda krew znow porwie zespol do finezyjnej gry za co tak Real kochamy

<spada z krzesla>
Miko77 pisze:Od ladnych paru lat w nasza obrone wjezdzaja jak w masełko i jakos sobie radzimy w sumie 8) Nie wiem sam bo jak patrzec pojedynczo to obroncow nie mamy az tak zlych ale jako jeden czlon jednak zawodza Hmmmm
Podaj mi jednego obronce Realu o chociazby takich samych umiejetnosciach defensywnych co Ujfalusi. Prawda jest taka ze Real nie ma zadnego dobrego obroncy.

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 30 lip 2005, 21:04

Nie zapominajmy ze Real ma nowego obronce ... Woodgatea.Podobno juz ma grac wiec trzeba dac mu szanse
Nie jestem do końca pewny ale z tego co wiem, nie grał cały sezon, a trener nie dał mu nawet zadebiutować w oficjalnym meczu. Czekam na szlagier w którym spotkamy się z wami...my Katalończycy :twisted:
Robinho nam nie podskoczy :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2005, 21:06

_Jacol_ pisze:Czlowieku czy ty w ogole ogladasz mecze Realu? Widziales jak El Dziura tam gral, co on tam wyprawial. Co mecz jakas wpadka. Powolny, ocięzaly brutal tyle mozna o nim powiedziec. Dobrze ze sie go Perez pozbyl bo za rok nie bylby wart 1 mln euro. A w serie A bedzie znow gwiazda bo tam mnostwo takich brutali gra.
To może Pavon albo Helguera są lepsi :lol: Samuel mimo, że nie grał tak dobrze jak wcześniej w Romie to i tak był jednym z lepszych w defensywie Realu. Ciekawe kim teraz będziecie grali. Jak dla mnie to może i Owen z Beckhamem bronić.
_Jacol_ pisze:Nie zapominajmy ze Real ma nowego obronce ... Woodgatea.Podobno juz ma grac wiec trzeba dac mu szanse. Jest tez Diogo. Pozatym obrona to nie problem, w zeszlym sezonie nie bylo tak zle. Ofensywa sie wypalila lub zestarzala. Moze mloda krew znow porwie zespol do finezyjnej gry za co tak Real kochamy
:lol: Uważaj bo będziecie mogli polegać na Jonathanie :lol:
Jeśli w ogóle będzie grał to już sukces ale szanse na to, że będzie grał dobrze są minimalne. Diogo na środku obrony grać nie będzie.
No ale jeśli piszesz, że defensywa to nie problem to nie mam więcej pytań :lol: Módlcie się dalej do Casillasa żeby was szczęście nie opuściło.

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 30 lip 2005, 22:15

Lakier pisze:
_Jacol_ pisze:Jest tez Diogo
Ktory gra jako DM :>
chyba pomyliles do z Pablo Garcia bo Diogo to obronca.
Lakier pisze:Podaj mi jednego obronce Realu o chociazby takich samych umiejetnosciach defensywnych co Ujfalusi. Prawda jest taka ze Real nie ma zadnego dobrego obroncy.
Real nie bedzie mial nigdy takiej defensywy jak czolowe kluby Serie A, bo oni buduja druzyne od obrony a w Hiszpanii zaczyna sie od ataku. Dlatego nie znosze Serie A i ich umilowania do catenatio
Niggaz pisze:To może Pavon albo Helguera są lepsi Samuel mimo, że nie grał tak dobrze jak wcześniej w Romie to i tak był jednym z lepszych w defensywie Realu. Ciekawe kim teraz będziecie grali. Jak dla mnie to może i Owen z Beckhamem bronić.
A nie? Czlowieku najpierw obejrzyj mecze Realu a pozniej sie wypowiadaj. Po 3 miesiacach od przybycia Samuela do MAdrytu gazety w MAdrycie pisaly "Czy doczekamy sie pierwszego meczu bez bledu Sameula?". A jego niektore kiksy byly wrecz galaktyczne jak z meczu z Bayerem.
Helguera rozgrywal dobry sezon strzelajac nawet bramki decydujace o zwyciestwie w kilku meczach. Real stracil tylko 2 bramki wiecej w Primera niz Barcelona i jego obroncy nie dawali takich popisow jak 3 bramki w 15 minut w waznym meczy Ligi Mistrzow. Tak lepszy jest Belletti czlowiek kaleka czy Oleguer :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 lip 2005, 22:27

_Jacol_ pisze:A nie? Czlowieku najpierw obejrzyj mecze Realu a pozniej sie wypowiadaj. Po 3 miesiacach od przybycia Samuela do MAdrytu gazety w MAdrycie pisaly "Czy doczekamy sie pierwszego meczu bez bledu Sameula?". A jego niektore kiksy byly wrecz galaktyczne jak z meczu z Bayerem.
Dlatego napisałem, że to może i nie był tak dobry sezon w jego wykonaniu jakby tego oczekiwano ale bądź co bądź Walter Samuel to dobry obrońca i dziwne, że Perez po jednym sezonie go skreśla. Przecież o niebo większe szanse są na to, że Samuel będzie dobrze grał niż Woodgate :lol:
_Jacol_ pisze:Real stracil tylko 2 bramki wiecej w Primera niz Barcelona i jego obroncy nie dawali takich popisow jak 3 bramki w 15 minut w waznym meczy Ligi Mistrzow. Tak lepszy jest Belletti czlowiek kaleka czy Oleguer
Te bramki to głównie zasługa jednego z trójki najlepszych bramkarzy na świecie czyli Casillasa. Uratował Realowi spory procent zdobytych ogólnie punktów. W każdym niemalże meczu ratował kilkakrotnie drużynę. A Ty wypominasz ten mecz z Chelsea (znaczy się wiele osób go wypomina) tak jakby brakowało innych przykładów. Czy jeden mecz jest takim wykładnikiem? Belletti człowiek kaleka :roll: Nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować jeśli Ty taką dziecinadę odwalasz. Może Salgado grał lepiej :lol: A Oleguer rzeczywiście zawodził często ale grał z przymusu bo normalnie jest dopiero drugim rezerwowym. W pierwszym składzie na jego miejscu będzie grał Rafa a zmiennikiem będzie Edmilson.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 22:38

_Jacol_ pisze:Real nie bedzie mial nigdy takiej defensywy jak czolowe kluby Serie A, bo oni buduja druzyne od obrony a w Hiszpanii zaczyna sie od ataku. Dlatego nie znosze Serie A i ich umilowania do catenatio

Ta Viola i czolowy klub Serie A :D

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 30 lip 2005, 23:03

Niggaz pisze: Belletti człowiek kaleka :roll: Nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować jeśli Ty taką dziecinadę odwalasz. Może Salgado grał lepiej :lol:
LOL No jak porownujesz Belletiego (ktory osmieszyl sie w kliku meczach Barcy prezentujac beznadziejna forme przez wiekszosc sezonu) z jednym z najlepszych prawych obroncow w Primera jakim jest Salgado to ja dziekuje za taka dyskusje.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 lip 2005, 23:12

Salgado jednym z najleprzych obronców w primera??
smiac mi sie chce z tego :P wiadomo ze kibic realu bedzie tak pisał bo jest slepo zapatrzony w pseudo gwaizdki z madrytu ale prawda jest inna i to kazdy narmalny kibic wie :!:
pamietacie mecz realu z Juve 2 sezony temu ? co tam wyprawiał salgado?
A co do Belletiego to napewno jest leprzy niz salgado i stwierdzam to po oglšdaniu meczów zarówno Barcy jak i realu :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 30 lip 2005, 23:21

_Jacol_ pisze: z jednym z najlepszych prawych obroncow w Primera jakim jest Salgado
:rotfl2:

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 30 lip 2005, 23:45

nie bylo mnie na forum tylko jeden dzień a tu już dowiaduje sie że Real zakupił 2 piłkarzy.
Bestia to świetny zakup ale gdzie będzie grał? wątpie aby wygryzł ze składu zizou, chociaż ten zagra może 20 spotkań na najwyższym poziomie (szkoda że zizou jest już taki stary :( :( :( :( :( :( )
co do robinho to dobry zakup. mam nadzieje że niebędzie niewypałem jak saviola. nie zanosi się aby grał w 1 składzie a więc będzie grzał ławe (oby się nie zmarnował)

Jeszcze tylko lewa pomoc(np.Luque) i środek obrony(np. Ramos, Ferdinand). będzie wtedy git

HALA MADRID

__N_A_S__
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: __N_A_S__ » 30 lip 2005, 23:50

_Jacol_ pisze:
Niggaz pisze: Belletti człowiek kaleka :roll: Nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować jeśli Ty taką dziecinadę odwalasz. Może Salgado grał lepiej :lol:
LOL No jak porownujesz Belletiego (ktory osmieszyl sie w kliku meczach Barcy prezentujac beznadziejna forme przez wiekszosc sezonu) z jednym z najlepszych prawych obroncow w Primera jakim jest Salgado to ja dziekuje za taka dyskusje.
Salgado?? :twisted: to on jeszce zyje?? jest conajmniej 3 lepszych od niego!!

Awatar użytkownika
zizou888
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 30 lip 2005, 23:59

nie krytykujcie salgado :!: :!: :!:
nie jest super obrońcą ale i tak jest niezły. wkońcu też ma już swoje lata i nie może grać ciągle na najwyższym poziomie. ale i tak go lubie :lol:

Pozdro

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 lip 2005, 0:03

mam pytanie.Czemu zbanowaliście __N_A_S__???????.bo chyba nikogo nie obraził

Awatar użytkownika
_Jacol_
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Jacol_ » 31 lip 2005, 0:17

luk1208 pisze:A co do Belletiego to napewno jest leprzy niz salgado i stwierdzam to po oglšdaniu meczów zarówno Barcy jak i realu :P
:lol: :lol: :lol: No juz widac po braku szacunku dla klubu ze jestes obiektywny :lol: :lol: :lol: Szczegolnie ze nawet kibice Barcelony nabijali sie z Belletiego, a jego dosrodkownia w pole karne przeszly juz do legendy

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”