Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 69

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 18:51

Wisła nie ma szans !!!!
Co oni mogą zrobic nic z takim skłądem z takim trenerem nie mają czego szukać w LM niech sobie oszczędzą wstydu i kompromitacji bo tak ten pojedynek może się skończyć :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 lip 2005, 18:54

Rossi pisze:z takim trenerem
Czego Ty chcesz od Engela? To dobry trener.

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 30 lip 2005, 19:01

Hola, hola :!: Engel to świetny trener w końcu prowadził niegdyś naszą reprezentacje, co świadczy o jego umiejętnościach trenerskich :shock: !
Niewątpliwie po pomyślnym losowaniu (zawsze mogło być gorzej 8) ) mamy duże szanse na awans do grupowej fazy LM w co ja bardzo mocno wierzę :lol: ...

Trzej Królowie Wielkich Miast : Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 30 lip 2005, 19:06

Czego Ty chcesz od Engela? To dobry trener.

No raczej :wink: , ale chyba nie bardzo pasuje do klubu mistrzow Polski, oni z kazdym zespolem powinni jechac az milo to nasz potencjalny jedynak w CL a oni jakos grozy nie budza... Uwazam ze najlepszym trenerem dla Wisly jest i tak Henio Kasperczak :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2005, 19:28

Miko77 pisze:Uwazam ze najlepszym trenerem dla Wisly jest i tak Henio Kasperczak

daj Jurkowi czas na pracę i sam szybko zmienisz zdanie.
Przypomnij sobie jak z kadrą Engel się męczył na początku [przez pół roku gola nie strzeliliśmy] Więc nie wymagaj od Engela, aby odrazu straszył kluby z wyższej półki europejskiej.
Pomału, stopniowo - jakby wcześniej pozbyli się Liczki i dali Jurkowi wcześniej zespół - to może mieliby szanse.
Teraz nie ma się co łudzić - to PAO jest faworytem dwumeczu i Wisła musiałaby zagrać kapitalne 2 mecze aby ich przejść

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 19:34

Z Engela jest taki dobry trener jak z Szpaka komentator :lol:
Dla mnie Engel jest starsznie mięki i taki cukierkowy przynajmniej takie robi wrażenie a wiadomo jak trener nie ma jaj to drużuna która prowadzi też tych jaj mieć nie będzie :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2005, 19:40

Rossi pisze:Z Engela jest taki dobry trener jak z Szpaka komentator

Chyba lekko przesadziłeś :?

Jak możesz trenera, który wprowadził Polaków po 16 latach, do wielkiej imprezy piłkarskiej,z jakimś marnym komentatorem.

Oczywiście Engel popełnił błąd w przygotowaniach do MŚ ale przez jeden błąd nie można go przekreślać jako trenera.
Założe się, że kiedy Polska wygrywała z Norwegią w 2001 roku i awansowała do MŚ; nie miałeś takiego zdania o Engelu. Mało tego pewnie jeszcze sie cieszyłeś, ze mamy trenera, który w końcu awansował z Polską do wielkiej imprezy.

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 30 lip 2005, 19:40

Z Engela jest taki dobry trener jak z Szpaka komentator
Dla mnie Engel jest starsznie mięki i taki cukierkowy przynajmniej takie robi wrażenie a wiadomo jak trener nie ma jaj to drużuna która prowadzi też tych jaj mieć nie będzie
Ale się człowieku pogrążyłeś :wink: ... gdyby nie Engel to nie byłoby MŚ 2002 z naszą reprezentacją. Facet ma charakter i pokazał na co nas stać, a jeszcze, żeby mi nie umknęło : to Jerzy Engel wypromował Konrada Gołosia jedengo z najlepiej zapowiadających się pomocników w Polsce.

Tak na marginesie - Dariusz Szpakowski jest prawdopodobnie najlepszym komentatorem w kraju.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 19:55

Carvalho pisze:
Z Engela jest taki dobry trener jak z Szpaka komentator
Dla mnie Engel jest starsznie mięki i taki cukierkowy przynajmniej takie robi wrażenie a wiadomo jak trener nie ma jaj to drużuna która prowadzi też tych jaj mieć nie będzie
Ale się człowieku pogrążyłeś :wink: ... gdyby nie Engel to nie byłoby MŚ 2002 z naszą reprezentacją. Facet ma charakter i pokazał na co nas stać, a jeszcze, żeby mi nie umknęło : to Jerzy Engel wypromował Konrada Gołosia jedengo z najlepiej zapowiadających się pomocników w Polsce.

Tak na marginesie - Dariusz Szpakowski jest prawdopodobnie najlepszym komentatorem w kraju.
Ale ty to wszystko wiesz?? Teraz pogdybam :D
Mówisz ze gdyby nie Engle nie było by MŚ skąd ta pewność może gdyby prowadził nas wtedy ktoś inny był by medal ??
Ten Facet to kompletnie nie ma charakteru jak dla mnie jest bezpłuciowy wszytko upiększa, nigdy nie słyszałem z jego ust krytyki w stosunku do szaszych tuzów polskiej pilki( chyba że sa naprawde doskonali :D ) A co on osiągną w klubowej piłce????? Jeden sukces nie czynik go wielkim trenerem ani nawe średnikm!!!
Szpako może ma najlepszy głos z komentatorów ale wiedza i pomyłki napewno nie czynią go najlepszym!!!

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 30 lip 2005, 20:41

No i się przekonaliśmy kto jest lepszy. Jest 85 minuta meczu Wisła Kraków wygrywa pewnie 3:0 z GKS Bełchatów ciągle ich bombardując akcjami na brame. Gdyby nie pech to byłoby już z 5:0 :wink:

...::: TyLkO WiSłA :::...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 lip 2005, 21:07

Wreszcie pokazal sie Pawel Brozek :D Brawo Wisla :!: brawo Jurek :!: P'thinaikos niech sie juz boi , nadciaga Wiselka :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kielich » 30 lip 2005, 21:44

O pierwszym meczu mowiono, ze Wisla dala plame, ale grala z mocnym i niedocenianym przeciwnikiem. Gornik Leczna ma bardzo madrego trenera Boguslawa Kaczmarka, ktory posciagal wyjadaczy ligowych do swojej druzyny ( np. Kubica, Sokolowski ), wedlug mnie uplasuja sie na pewno w pierwszej 6. Co do Engela to tylko kwestia czasu kiedy Wisla zacznie grac jak za czasow Kaspra a moze jeszcze lepiej ?

P.S: Szczescie, ze Licki juz nie ma ufff....

POZDRO dla fanow Wiselki

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 22:05

No napewno dobrze że po odejściu Żurwaia Paweł będzie mialwięcej okazji do zaprezentowania swoich niemałchy umijętność :D Napewno Żurawaskiego nie zastąpi w 100% ale lepiej niech gra Brożek niż Kuźba :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 lip 2005, 22:08

Rossi pisze:Wisła nie ma szans !!!!
Co oni mogą zrobic nic z takim skłądem z takim trenerem nie mają czego szukać w LM niech sobie oszczędzą wstydu i kompromitacji bo tak ten pojedynek może się skończyć :D
Na szcęscie za rogiem (no, pareset kilomertów) jest Manchester.
cloner pisze:po raz kolejny wszyscy w Wisle cieszyli sie z losowania :D
tak samo bylo gdy wylosowali Dynamo Tbilisi, Valerenge czy tez Anderlecht :D
"Cieszył" to się Baszczynski, bo wygrał dwie stówy. Nastroje były raczej stonowane. Po raz kolejny wszyscy stwierdzili, że nie przestraszą się, bo jest to zespół, z którym mozna powalczyć. Ale tak mówią wszyscy, czyż nie?

Co do meczu, to dobrze, ze kropilo w międzyczasie, bo po trzech godzinach przed meczem, zdychałem na tym słońcu. Jako bankrut planowałem wejść na D, ale oczywiście, wbrew wcześniejszym reklamom, biletów nie było. Kasa na poprawe humoru przed meczem odpadła i jeszcze musiałem kombinowac, skąd wziąść brakujące PLN. Się udało, wszedłem, ale, że nie ma udaru, to cud.
Uche go home. takiego gwiazdorstwa dawno nie widziałem. Kalu kompletnie nie gra na drużynę, cały czas się popisuje i chce robić za pomonika i nadziora jednocześnie. Kompletnie bezproduktywnie. Najpierw słyszałem teksty w stylu "Ciągnij" ( :lol:), potem Uche ogrywa jednego, drugiego wchodzi w środek... a co robi potem to chyba wszyscy widzieli. Popisy kończyło przeciągłe "Kaluuuu". Błaszczykowski braki w technice nadrabia, z nawiązką, wolą walki i nieegoistyczną grą. Jedyne co w Uche jest przydatne dla drużyny to jego głowa (oczywiście nie mam n myśli zawartości).
Na początku doszedłem do wniosku, że na stojąco nie da się wygrać żadnego meczu. A potem obudził się największy stojak, Brożek :boruta:.
Sorry, ale musze jeszcze raz zedytować. Bo to, ze Paweł strzelił dziś dwa gole to nic. Najistotniejsze jest, że Paweł Brożek zrobił dzisiaj ruletę :!:. Po co wam Reale, Barcelony? W Polsce też potrafią :glass:.
Franek tyle się bawił przed bramką, że za Liczki by nie trafi, ale stary automat się w końcu nastawił. Widzać zmiana filozofii pomogła.
Jasiu Paulista, dosłownie wejście smoka. Po tym Zieńczuk po swojemu walnął ładną bombę z dystansu i ze środka (są w tym klubie jacyś skrzydłowi :roll:), wszedł na zmianę i zaczął przedstawienie. Jak niecierpię słowa "brazyliana", którym delektują się w polskiej tele, to teraz idealnie pasuje. To były jaja. Dwa rajdy, jedna asysta, byłaby druga gdyby ktoś z woleja uderzył lepiej (to chyba był Franek, ale nie pamiętam). "Jaaaanek, Jaaanek Paulista" :lol:.
Gołoś nie reprezentuje poziomu mistrza Polski, ale dalej w niego wierzę.
Dudka, chyba sobie radził, ale gorzej z ofensywnymi akcjami.
Baszczyński strasznie zwalniał grę. Jedna wymiana piłek i dośrodkowanie, to za mało jak na bocznego obrońcę.
Był w tej grze choć jeden przerzut z lewej na prawą stronę, albo odwrotnie? Bo chyba nawet Bełchatowianom się to udało. Jak ateny zagrają presingiem odrobinę lepszym niż Łęczna i Bełchatów, to czarno widzę. Chociaż zgranie jeszcze nie jest pełne. Zaczyna coś iskrzyć, ale na razie to za mało.

Aha, poziom sędziowania, na poczatku meczu był tragiczny :maruda:, ale ogólnie bardzo ładny mecz.

PS. Co wyszło z chorągiewek?
Ostatnio zmieniony 31 lip 2005, 0:09 przez petru, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 lip 2005, 22:16

piwus pisze:Na szcęscie za rogiem (no, pareset kilomertów) jest Manchester.

Conajmniej dziwn jest to zdanie chyba widać że za dużo czasu spędzamy na forum :roll: Manchester jest był i będzie i nie ważne czy daleko czy blisko!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”