Wisła Kraków vs FC Panathinaikos - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 12:52

hehe Mały no racje Oli nie tak przy tuczy by go skreślać jak nie których Brazylijczyków :D hehe Pozdrów Ptaka nich jeszcze ściagą ludzi o kukurydzy :lol: :lol:

Wisła teraz musi się zgrac to podstawa. W drugie połowie meczu z Łeczną w środku pola rządził Cantoro ale między innymi dla tego że miał obok Sobolewskiego a nie Gołosia z którym jeszcze nie grał. Teraz mecze ligowe bedą pod LM grane. Bo w lidze zawsze mogą cos odrobić. Kontuzja Stolarczyka w meczy z ekipa Bobo już transfer Dudki który się okazał w meczu z Dyskobolia. Paulista i Penska jeszcze nie miali okazji sie pokazać ale tez pewnie zaczna grac na pozimoie. Tylko zgranie brakuje bo karde mają mocną.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 29 lip 2005, 13:17

Jak by to delikatnie powiedziec ..... Wisła dostanie baty. Może rok czy swa lata temu byli wstanie awansowac ale e ty roku przegrają nawet ze średnim PAO :maruda: Chociaż życze im awansu :smile2:

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 29 lip 2005, 13:17

mały ty jak bys był trenerem to Oli był w 1 skłdzie chłopie nierób wiochy!

Wez sie naucz czytac ze zrozumieniem, napisalem ze Jak Oli bedzie gral dobrze to bedzie sie lapal do podstwowej jedenastki, ale widac , ze ty jeszcze jestes w takim wieku, ze nie wiesz co to jest czytanie ze zrozumieniem.
Olisadebe sie tam na ławke niełapie a kontuzje co mecz!!!
To widac, ze sie interesujesz grecka pilka, Oli jak nie mial kontuzji to ciagle gral koncowki i wypadal w nich nawet niezle.

Zaza, ale Engel chyba bedzie stawial na Golosia, bo kiedys czytalem z nim wywiad, ze jak Engel byl dyrektorem sportowym (czy tam kims) w Polonii to on go wypromowal i pozniej gazety zaczely pisac jak przechodzil do Wisly, ze bedzie nastepca Szymkowiaka.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1319

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 lip 2005, 13:18

super losowanie
jak zagrają na maxa wygra Wisła
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA

Awatar użytkownika
Carvalho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 29 lip 2005, 14:09

Losowanie marzenie. Nie obawiam się o historyczny awans do fazy grupowej mojej Wisełki :wink:

typ 1.mecz - 2:0 dla Wisły
2.mecz - 1:1

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 14:23

Nie powiedziałbym ze Wisła jest faworytem, wręcz przeciwnie. Awans naszej drużyny byłby niespodzianką. Pan Engel musi potwierdzi, że zna sie na rzeczy i odpowieednio przygotowac zespół i go dobrze ustawic. Transfer Dudki może tylko pomóc bo Biała Gwieździe.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 lip 2005, 14:37

Wiślacy mimo wszystko mieli dużo szczęścia w losowaniu. Panathinaikos to żadna potęga ale wciąż zbyt mocna drużyna na Wisłę IMHO. Oby nie pobyły pogromu to będe zadowolony. Grecy dość regularnie grają w LM i prezentują całkiem przyzwoity poziom. Sądze, że przegramy oba spotkania.

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 29 lip 2005, 15:12

Ej spoko spoko, niebądzmy pesymistami albo jeszcze gorzej zaślepionymi w Wisłe optymistami. Każdy klub ma szanse na kwalifikacje i zwycięstwo LM. Zdażają sie niespodzianki i chyba na to trzeba tutaj liczyc. 1:0 w Krakowie i porażka 2:1 w Atenach. Na taki rezulatat czekam. A potem niech sie dzieją cuda :wink: .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2005, 15:35

xaver pisze:Pan Engel musi potwierdzi, że zna sie na rzeczy
ja myślę, że Jurek Engel nie musi nic udowadniać - pokazał już że na piłce to on się zna jak trenował reprę.
Pamiętacie jednak jak długo budował drużynę? przez ponad pół roku remisował mecz za mecze, dziennikarze liczyli minuty bez strzelonej bramki....
później na szczęście wszystko zaskoczyło[pojawił się Oli], no a teraz Engel ma trochę mało czasu na przygotowanie drużyny, coprawda - jest z nimi na codzień - ale wydaje się , że i tak ma za mało czasu

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 29 lip 2005, 15:35

Nie bedzie tak latwo jak sie wydaje, chociaz ze moglo byc duzo gorzej.
Stawiem na Wisle bo mysle ze juz przyszedl na nich czas zeby pokazac sie w LM, szkoda tylko ze bez Zurawskiego. Stawiam na 2:1 w Krakowie i 1:1 w Atenach.

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 01 sie 2005, 11:54

Jest szansa wygrać z Atenami :wink: szkoda,że Żurawski w tym roku odszedł bo napewno by sie bardzo przydał w dwumeczu no ale cuż taka jest piłka nożna.
Wisła pierwszy mecz zagra u siebie sądze,że w Krakowie padnie wynik 2:1 dla Wisły :D a w Atenach będzie remis,przynajmniej mam taką nadzieje :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 sie 2005, 12:00

Jest sznasa i jest ona spora :!: W koncu P'thinaikos to nie MU czy Inter. Tak wiec losowanie bylo szczesliwe.
Co do meczu to mysle , ze jesli Wisla u siebie wygra powinna awansowac. Ale nic pewnego :!: Luka po Szymku zalatana solidnie , to samo powinno byc w ataku na pozycji Zurawia. Licze , ze ten sezon bedzie Pawla Brozka :twisted: ktorego jestem zwolennikiem od dawna.

Engel zdobyl mistrza z Polonia , z kadra awansowal na MS , a z Wisla wywalczy przepustki do LM :twisted:

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 01 sie 2005, 12:03

Ja też jestem zwolennikiem Pawła Brożka to świetny napastnik trzeba dać mu szanse :wink: w pierwszej lidze strzelił już 2 gole to wielki talent,który nie powinienen sie zmarnować mam nadzieje,że tak sie nie stanie i w przyszłości będzie jeszcze lepszy niż Żurawski.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 01 sie 2005, 12:05

Panathinaikos to przeciwnik pokroju Anderlechtu. Oby tym razem nie zawiedli Wiślacy. Engel jest świetnym trenerem więc mam nadzieję, że wymyśli sposób na Greków. Jeśli Engel będzie stawiał na Brożka a nie na Penkse to nie pożałuje tego. Cieszy gra Paulistu i Uche. Oby "Janek" wkomponował się w zespół i prowadził go ku zwycięstwu. :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 sie 2005, 14:24

Według mnie Wisła może wygrać ten mecz. Będzie trudno, bo przecież nie ma Żurawskiego, który był motorem napędowym całego zespołu, ale liczę, iż Wiślacy sobie poradzą.

Mam nadzieję na to, że nie dojdzie do powtórki sprzed dwóch lat - cały zespół 'oleje' przeciwnika, który onegdaj przez Manchester United był ogrywany po 5:0 (pamiętny mecz inauguracyjny w LM :lol: ). Prawdopodobieństwo, że tacy zawodnicy jak Brożek czy Frankowski podejdą na luzie do tego meczu jest nikłe, ponieważ ich głównym celem, jako napastników, jest strzelanie najlepszym europejskim firmom.

Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”