Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 28 lip 2005, 12:44
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 28 lip 2005, 12:52
harni7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lip 2005, 16:31
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2005, 9:01
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 lip 2005, 13:13
fieldy pisze:Minął dziń, więc chyba mogę pisać dalej [sorrki , ale nikt tu nie pisze - nie wiem dlaczego]
Myślę, że Wenger powinien skupić się na zakupie kilku piłkarzy.
Moim zdaniem potrzebny jest :
bramkarz [wieadomo, że Lehman ma karę 2 meczy banicji
, za rzucanie butelką z wodą w sędziego
]
Poza tym, Lehman jest dobry na Premier League, gorzej już w LM mu idzie - napewno przydałby się konkurent do miejsca w bramce.
środkowy pomocnik [DM, a najlepiej M], który będzie umiał uspokoić grę w środku pola [czasami widać chaos w poczynaniach środka pola] Freddie jest często kontuzjowany, Pires troszkę poruszony opcją tylko 1-rocznego kontraktu, Hleb radzi sobie jak narazie świetnie[ale to też przecież pilkarz ofensywny], Cesc Fabregas - świetny, ale ma 18 lat, nie można go za mocno ekspoloatować [bo jak Raul przed 30 przestanie grać cokolwiek
]JAk wiadomo po odejściu Patricka, środek pola ucierpiał - Wenger musi kupić dobrego pomocnika [byleby nie ofensywnego], ale Francuz zna się na swojej robocie, więc jestem spokojny.
Przydałby się również środkowy obrońca.
Jak narazie mamy 3 graczy na tej pozycji, Sol wraca po kontuzji [nie wiadomo, czy niedługo znowu czegoś nie podłapie], Senderos i Toure świetnie sobie razem dają radę [ale potrzebna jest większa rywalizacja na tej pozycji]. Chociaż narazie myślę, że trafnym posunięciem byłoby sprowadzenie młodego gracza, który uczyłby się od wspomnianej trójki i stopniowo wprowadzał się do druzyny [tak jak jeszcze niedawno Senderos]
Napastnika bym nie kupował [jest duża rywalizacja w ataku], każdy z napastników dobrze wypadał w sparingach, jest w czym wybierać.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 31 lip 2005, 13:20
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 lip 2005, 13:59
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 31 lip 2005, 14:07
Heh, tylko wiesz - o tym pisał 'Fakt'.Manumef pisze:Niedawno była mowa o Ricardo, ale coś ucichło...
Dennis to co prawda jest już piłkarski dziadziuś, ale spójrz na to z innej strony - gra o wiele lepiej od niektórych napastnik MU.Manumef pisze:enry, van Persie, Reyes i Dennis - dziadziuś![]()
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 31 lip 2005, 21:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 sie 2005, 9:11
Fieldy-o Tarczę Dobroczynnościfieldy pisze:Arsenal pokonał dziś FC Porto 2:1 i wygrał cały Amsterdam Tournament.
obie bramki dla kanonierów zdobył Freddie, który ostatnio przedłużył umowę z Arsenalem![]()
Arsenal wygrał wszystkie sparingi przedsezonowe.
Przed nami jeszcze mecz z Chelsea [o tarczę społeczności - tak to się teraz nazywachyba tak]
a potem początek sezonu i niedługo znów mecz z Chelsea - zapowiada się ciekawie
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sie 2005, 9:23
Dobroczynności była chyba przed 2 laty poraz ostatni.Mikusinski pisze:Fieldy-o Tarczę Dobroczynności
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 01 sie 2005, 12:01
Dosmen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 01 sie 2005, 13:56
A Van Persie i Reyes ??Dosmen pisze:Jestem bardzo ciekawy jak po odejściu Vieiry poradzą sobie wielce utalentowani Flamini i Fabregas. Fabregas przebłyski geniuszu już pokazywał więc miejmy nadziję, że rozwinie się w piłkarza kompletnego. Ciekawe z kim będzie tworzyć duet Thierry Henry.Będzie jedynym napastnikiem?
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 01 sie 2005, 14:01
A Van Persie i Reyes ??
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sie 2005, 14:04
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio