Post Wyświetl pojedynczy post autor: -Alex- » 02 sie 2005, 21:42
-Alex-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 03 sie 2005, 11:43
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sie 2005, 14:35
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 sie 2005, 14:40
Jak cena nie gra roli to polecam Zambrotte i TerregoTomusmc pisze:Wiem, że to pytanie było tysiące razy, ale chciałbym prawego i środkowego obrońce na miarę ChelseaCarvalho musiałem sprzedać, a Ferreira nie ma zmiennika
Proszę o pomoc
p.s. cena nie gra roli
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: katalonia17 » 04 sie 2005, 14:41
katalonia17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sie 2005, 14:45
Zambrotty nie chcą mi sprzedać, a Terrego mam bo gram ChelseaRoRo pisze:Jak cena nie gra roli to polecam Zambrotte i TerregoTomusmc pisze:Wiem, że to pytanie było tysiące razy, ale chciałbym prawego i środkowego obrońce na miarę ChelseaCarvalho musiałem sprzedać, a Ferreira nie ma zmiennika
Proszę o pomoc
p.s. cena nie gra roli![]()
![]()
![]()
A tak powaznie to za 20 mln masz Bonere ktory moze grac i na prawej i na srodku i genialnego Leadleya Kinga za 19 mln ktory jst extra
POZDRO
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 04 sie 2005, 14:49
Skibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 sie 2005, 14:52
Nie no z tym Zambro i Terrym zartowalem. Nparawde polecam Kinga z Tottenhamu bo wymiata. Polecam tez Kompanego chociaz na poczatku jest slaby i go nie zauwazalem ale potem jak go REal kupil to o niego wlczylem bo był extra. Bonere masz po roku na niechonionym za 20 mln i Tudora !!!!! fajnie gra, nawet extraTomusmc pisze:Zambrotty nie chcą mi sprzedać, a Terrego mam bo gram ChelseaRoRo pisze:Jak cena nie gra roli to polecam Zambrotte i TerregoTomusmc pisze:Wiem, że to pytanie było tysiące razy, ale chciałbym prawego i środkowego obrońce na miarę ChelseaCarvalho musiałem sprzedać, a Ferreira nie ma zmiennika
Proszę o pomoc
p.s. cena nie gra roli![]()
![]()
![]()
A tak powaznie to za 20 mln masz Bonere ktory moze grac i na prawej i na srodku i genialnego Leadleya Kinga za 19 mln ktory jst extra
POZDRODzięki spróbuje ich zakupić. Pozdro
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 04 sie 2005, 14:55
gianbuffon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 04 sie 2005, 15:42
powiem ci tylko zw ERoncatto w porownaniu z CM 03-04 jest slabiutki. Nie polecam Ci gogianbuffon pisze:kupilem sebastiana mile, adu i h. peralte ale nie wiem gdzie ich wstawic do sladu, POMOZCIE !!!
aaa i kto jest lepszy roncatto, estoyanoff, czy konrad nowak ? tych 2 ostatnich juz mam...
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 04 sie 2005, 23:01
SebCristiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 sie 2005, 23:28
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 04 sie 2005, 23:41
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 04 sie 2005, 23:58
THEMANIEK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin