Manchester United (zbiorczy) - Strona 98

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 16:57

Michal_United pisze:
Manumef pisze:a my mozemy zaklepać sobie Miguela
Nie trzeba nikogo zaklepywac :wink: . Gary przepracuje solidnie sezon, dwa, zagra na swoim równym i pewnym poziomie, a potem Spector albo Pique przejmie po nim pałeczke :wink:
Spoko. Po pierwsze Gary ma 30 na karku. Po drugie nigdy nie imponował szybkością. Po trzecie Miguel ma 25 lat. Po czwarte jest dobrze wyszkolony technicznie. Po piąte jest zwinny i szybki. Po SZÓSTE świetnie rozumie się z Miguelem. Coż chcieć więcej. Spector co najwyżej zastąpi Rio bo gra w środku, a Pique w środku bądź na prawej stronie defensywy. Może zastąpi Gary'ego, ale kiedy...? Ale jak mówię nie jest to bardzo konieczny transfer.

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 17:12

Ja pierdziele koleś masz naprawdę wysoki poziom pisania postów.
o co Ci chodzi to nie wiem :|? wytlumacz mi laskawie !! ale spoko!!

a Miguela seryjnie United moglo by pozyskac, zwlaszcza ze jest dostepny zadarmo!! ((?) chyba, nie? bo nie jestem pewien bo mnie przez pewien czas nie bylo i nie mialem dostepu doneta) ;)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 17:28

Tak racja jest do wzięcia za darmo. Wystarczy przedstawić mu dobre warunki i założy trykot MU. Do dzieła :!:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 sie 2005, 19:05

A ja się zastanawiam czemu Sir Alex nie kupił Lee-yung Pyo zamiast Park-Ji Sunga. Pierwszy Koreańczyk jest zdecydowanie lepszy od prawych obrońców ManU.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 19:08

Dosmen pisze:A ja się zastanawiam czemu Sir Alex nie kupił Lee-yung Pyo zamiast Park-Ji Sunga. Pierwszy Koreańczyk jest zdecydowanie lepszy od prawych obrońców ManU.
Wprowadźmy może trochę logiki do Twojej wypowiedzi... Park Ji-Sung jest pomocnikiem. Na tę pozycję Ferguson potrzebował nowego piłkarza. Ten drugi Koreańczyk (Pyo) jest obrońcą. Zatem nie wiem, dlaczego się zastanawiasz, dlaczego szkocki taktyk MU sprowadził Parka, a nie Pyo. Obaj grają na różnych pozycjach...

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 sie 2005, 19:15

Że grają na tych samych pozycjach to wiem. Tylko dziwie sie Mistrzowi, że wolał wzmocnić pomoc niż mającą deficyt obrone ManU.

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 03 sie 2005, 19:19

Dosmen pisze:Że grają na tych samych pozycjach to wiem. Tylko dziwie sie Mistrzowi, że wolał wzmocnić pomoc niż mającą deficyt obrone ManU.
Własnie nie graja na tej samej pozycji.

Park jest pomocnikiem, a Pyo obrońcą

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 03 sie 2005, 19:25

Anka pisze:
Dosmen pisze:A ja się zastanawiam czemu Sir Alex nie kupił Lee-yung Pyo zamiast Park-Ji Sunga. Pierwszy Koreańczyk jest zdecydowanie lepszy od prawych obrońców ManU.
Wprowadźmy może trochę logiki do Twojej wypowiedzi... Park Ji-Sung jest pomocnikiem. Na tę pozycję Ferguson potrzebował nowego piłkarza. Ten drugi Koreańczyk (Pyo) jest obrońcą. Zatem nie wiem, dlaczego się zastanawiasz, dlaczego szkocki taktyk MU sprowadził Parka, a nie Pyo. Obaj grają na różnych pozycjach...

Pozdrawiam.
Podpowiem jeszcze, iż Pyo gra na lewej stronie, a nie jak napisał kolega Dosmen na prawej. A w ManU po lewej rządzi piłkarz o nazwisku HEINZE. Dlatego sir Alex nie zakupił 27-latka z PSV.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 sie 2005, 9:49

Wczoraj United rozegrali ostatni sparing przed dwumeczem z Debreczynem.

Royal Antwerp 1 - 6 Manchester United

Man Utd: Van der Sar, G. Neville (Bardsley 75'), Ferdinand, Silvestre - O'Shea (Richardson 71'), Fletcher (Smith 66'), Keane, Scholes, Ronaldo (Rossi 71') – Rooney, Van Nistelrooy

Widać że w Europie Ruud strzela jak na zwołanie a w Azji taką lipe odwalał :D

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 04 sie 2005, 10:14

Cieszy zwycięstwo 6:1. Nieważne, że z jakimś Royal Antwerp. 3 brameczki Ruuda (co mnie zaskoczyło pozytywnie :wink: ) oraz po jednej dołożyli Ronaldo :D , Darren Fletcher :D :D i Scholesa :P . Brawo i oby tak dalej. Ciekaw jestem jak spisywał się van der Sar...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 sie 2005, 10:36

Manumef pisze:Cieszy zwycięstwo 6:1. Nieważne, że z jakimś Royal Antwerp. 3 brameczki Ruuda (co mnie zaskoczyło pozytywnie :wink: ) oraz po jednej dołożyli Ronaldo :D , Darren Fletcher :D :D i Scholesa :P . Brawo i oby tak dalej. Ciekaw jestem jak spisywał się van der Sar...
VdS wczoraj pierwszy raz w barwach United wyjmowal piłke z siatki( po karnym) Ronaldo widac wyrazinie poprawaił gre , strzela dużo bramek , sporo asyst, wrzutki coraz dokładniejsze i najważniejsze nie gra już tak samolubnie( tylko żeby tego do końca nie zapomniał :D ) To będzie jego sezon :wink:

RoBo_07
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoBo_07 » 04 sie 2005, 11:19

Przydał by się zawodnik typu Gravesen, Makelele czy Gattuso

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 04 sie 2005, 12:56

No Cris z roku na rok pod okiem Alexa, poprawia swoja gre! :) co niezmiernie cieszy!! wieze jescze w Ruuda!! napewno bedzie chcial pokazac ze to nie koniec "latajacego Holendra" ;) a i bardzo cieszy mnie fletcher!! :)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 13:03

,,Zaskakującego transferu dokonały władze Evertonu Liverpool: za trzy miliony funtów 'The Toffies' zasilił obrońca Manchesteru United - Phil Neville.

Zawodnik ma w najbliższym czasie przejść testy medyczne. Transfer do Evertonu zakończył jego długotrwałą karierę w barwach 'Czerwonych Diabłów'."

Źródło: Pilka.pl

Szkoda z jednej strony, bo był on ikoną MU. Miniony sezon nie był dla niego udany, ale jednak to w sumie dobry obrońca... :?

Pozdrawiam.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 sie 2005, 14:10

czy ja wiem ? to raczej Gary jest ikona MU, Phil nigdy jakos specjalnie nie byl kojarzony z MU. mowilo sie o blizniakach, ale o wiele bardziej znany byl Garry.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”