Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoBo_07 » 03 sie 2005, 21:32
RoBo_07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carvalho » 03 sie 2005, 21:52
Carvalho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 03 sie 2005, 22:27
FUDŻIN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 03 sie 2005, 22:36
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 22:41
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 03 sie 2005, 22:49
Cóż... Twoja wypowiedź jest bardzo ciekawa, nie ma co. Nie widzisz Cisse? Włącz sobie TVN 24, gdzie trąbią o awansie Liverpoolu do kolejnej rundy el. do LM. Kto strzelił gola w meczu? Gerrard i kto? Aha, Cisse, fakt, jest słaby. Miał zlamaną nogę, mógł w ogóle pożegnać się z futbolem, ale wrócił. I to w jakim stylu!DeViL DaM pisze:ja cisse wogole nie widze!! on w meczach na wyspach bedzie troche sie bal ostrych starc po tym zlamaniu!! mimo iz wraca do formy!!a Ruudowi bedzie ciezko, Rooney moze byc krolem, albo ten niesamowity Henryk!!
O jakiego Teddy'ego Ci chodzi?FUDŻIN pisze:zawszze ci sami: henry, teddy, rooney,
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 03 sie 2005, 22:54
ja w cisse nie wieze, sorka, ale nie wieze!! respektuje jego umiejetnosci, bo to jest bardzo dobry napastnik, a to ze strzela gole w eleminacjach z jakimis slabiakami nie rokuje ze bedzie krolem strzelcow premiership, ale daj mu bozeCóż... Twoja wypowiedź jest bardzo ciekawa, nie ma co. Nie widzisz Cisse? Włącz sobie TVN 24, gdzie trąbią o awansie Liverpoolu do kolejnej rundy el. do LM. Kto strzelił gola w meczu? Gerrard i kto? Aha, Cisse, fakt, jest słaby. Miał zlamaną nogę, mógł w ogóle pożegnać się z futbolem, ale wrócił. I to w jakim stylu!
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 sie 2005, 23:38
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 04 sie 2005, 11:41
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 04 sie 2005, 11:47
Kluivert nie jest już piłkarzem Newcastle, tego lata zasilił szeregi Valencii... Więc raczej bardzo niespodziewany byłoby, gdyby był królem strzelców Premiership.Bobohawk pisze:Myślę że do walki o króla strzelców może włączyć się niespodziewanie Kluivert
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 11:52
Anka pisze:Kluivert nie jest już piłkarzem Newcastle, tego lata zasilił szeregi Valencii... Więc raczej bardzo niespodziewany byłoby, gdyby był królem strzelców Premiership.Bobohawk pisze:Myślę że do walki o króla strzelców może włączyć się niespodziewanie Kluivert![]()
Pozdrawiam.
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 04 sie 2005, 12:43
Anka pisze:Kluivert nie jest już piłkarzem Newcastle, tego lata zasilił szeregi Valencii... Więc raczej bardzo niespodziewany byłoby, gdyby był królem strzelców Premiership.Bobohawk pisze:Myślę że do walki o króla strzelców może włączyć się niespodziewanie Kluivert![]()
Pozdrawiam.
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 04 sie 2005, 13:12
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 04 sie 2005, 23:28
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Doniczek » 05 sie 2005, 0:23
Doniczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio