booyak widze ze sie sam gubisz bo nie widzisz co piszesz chyba "Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... ",pamietasz juz??booyak pisze:TEMESK pisze:ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!booyak pisze:
Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... To fakt pewnie Totti nie zrobił by tego bez prowokacji ale stało się i nie można zwalać winy na innych tylko trzeba przyznać że to Totti zawinił... Osobiście mnie jak i wielu innych też ktoś prowokował jednak jakoś nic nie zrobiłem a Totti...
Zarzucałeś mi przed chwilą że czytam i nie wiem coTearz ja zarzuce to Tobie... Gdzie ja napisałem że Ty twierdzisz że duńczyk zawinił... Ja tylko napisałem:
Bo sam pisałeś że to wina piłkarza Juve że Totti pokazał gest...booyak pisze:Idąc dalej Twoim tokiem myślenia
Co do winy pilkarza Juve to chyba sam zaczal jakims glupim gestem i Totti sie odwdzieczyl,tak trudno to zrozumiec?????????