ano takspyrczak pisze:Najpiekniejszy i najnowoczesniejszy stadion swiata:D:D:D:D
ta wypowiedz potraktujemy z przymrozeniem okaspyrczak pisze: Najwazniejsze ze nalezy do najlepszej druzyny swiataBayernu Monachium
:D:D:D:D:D

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sie 2005, 22:09
ano takspyrczak pisze:Najpiekniejszy i najnowoczesniejszy stadion swiata:D:D:D:D
ta wypowiedz potraktujemy z przymrozeniem okaspyrczak pisze: Najwazniejsze ze nalezy do najlepszej druzyny swiataBayernu Monachium
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 03 sie 2005, 22:11
rebuzz pisze:ano takspyrczak pisze:Najpiekniejszy i najnowoczesniejszy stadion swiata:D:D:D:D
![]()
tzn. delikatnie mowiac sie z nia nie zgadzam
Rufus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 03 sie 2005, 23:51
Juv pisze:Najnowocześniejszy to jest na razie bo teraz będą budowali stadion w Turynie dla Juventusu
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 04 sie 2005, 11:37
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 11:50
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 04 sie 2005, 12:34
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sie 2005, 15:21
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 15:26
A kto by niechciał go zobaczyćspyrczak pisze:Wazi wez mnie ze sobaA tak powaznie to tez chcialbym go kiedys zobaczyc na wlasne oczy
To musi byc niesamowite
![]()
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sie 2005, 21:06
No wiesz na poczatek wystarczylo by mi go zobaczyc a potem mala gierka z Ballackiem i reszta ekipy hmmm byloby cudownieR@f@ł pisze:A kto by niechciał go zobaczyćja chciałbym zagrać na tym stadionie jakis meczyk
totalny odlot
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 04 sie 2005, 21:12
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 04 sie 2005, 21:21
Zgadzam się i uwarzam że finał Ligi Mistrzów na Allianz Arena to tylko kwestia czasu bo naprawde finał tak prestiżowej imprezy na tak wspaniałym obiekcie to będzie wspaniałe widowiskoAndreyew pisze:Ten stadion zasługuje na finał Ligi Mistrzów...mam nadzieje że niedługo tak sie stanie. Jestem jeszcze ciekaw czy na tym stadionie będzie rozgrywany finał Mistrzost Świata w 2006
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rapid » 04 sie 2005, 21:49
rapid
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 22:10
Jestem zaAndreyew pisze:Ten stadion zasługuje na finał Ligi Mistrzów...mam nadzieje że niedługo tak sie stanie. Jestem jeszcze ciekaw czy na tym stadionie będzie rozgrywany finał Mistrzost Świata w 2006
R@f@ł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 05 sie 2005, 0:06
Final powinien byc tradycyjnie w BerlinieAndreyew pisze: Jestem jeszcze ciekaw czy na tym stadionie będzie rozgrywany finał Mistrzost Świata w 2006
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 05 sie 2005, 8:37
wazi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio