Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 10 maja 2015, 21:31
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 maja 2015, 21:32
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2015, 21:34
no jak na poważnie... to ja myślę, ze te 20% po prostu chciało pokazać fucka mainstreamowi, czyli PO i PiS, dlatego nie jestem przekonany, czy aż tak dużo wyborców Kukiza poprze Dude, nawet jak Kukiz ich poprosi.ubek pisze:A teraz na poważnie..
To jest przerażające, że czlowiek, który, delikatnie mówiąc, programowo wyglądał blado, zdobywa w tym kraju 20%. Absolutnie do Kukiza nic nie mam, ale jeśli ludzie głosują na kogoś tylko i wyłącznie ze względu na to, że był fajnym muzykiem/jest popularny/ma dobry program(sic!), to ja wysiadam i ręce rozkładam.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 maja 2015, 21:35
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 10 maja 2015, 21:36
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 maja 2015, 21:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 maja 2015, 21:39
Kukiz powiedział, że nikomu ze swoich wyborców nie będzie podpowiadał na kogo ma głosować. Wcześniej deklarował, że nie poprze żadnego z tej dwójkifieldy pisze: nawet jak Kukiz ich poprosi
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 10 maja 2015, 21:41
O tym samym pomyślałem.mete pisze:Jak myślicie wyjdą jakieś nowe stenogramy tuż przed możliwą debatą?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 maja 2015, 21:42
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 10 maja 2015, 21:42
MGiggs pisze:Mnie ciekawi kim jest statystycznie wyborca Kukiza. Bo jesli sa to młodzi ludzie którzy pokazali środkowy palec obecnej władzy to jakoś nie widze by poparli Dude a co za tym idzie dali kaczynskiemu z tylnego siedzenia rządzić.
Wybory parlamentarne moga być ciekawe jesli Kukiz i JKM połączą siły.
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 10 maja 2015, 21:44
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2015, 21:45
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 maja 2015, 21:45
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 maja 2015, 21:46
Co racja to racja. Niestety.ubek pisze:A teraz na poważnie..
To jest przerażające, że czlowiek, który, delikatnie mówiąc, programowo wyglądał blado, zdobywa w tym kraju 20%. Absolutnie do Kukiza nic nie mam, ale jeśli ludzie głosują na kogoś tylko i wyłącznie ze względu na to, że był fajnym muzykiem/jest popularny/ma dobry program(sic!), to ja wysiadam i ręce rozkładam.
Pamiętam jak Napieralski parę lat temu miał kilkanaście procent i jego środowisko uznało to za klapę. Dzisiaj pani Ogórek ledwo dwójkęProfessor Chaos pisze:Szkoda, że Ogórek tak mało. Przynajmniej ładnie by się prezentowała.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2015, 21:48
fieldy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio