Dzieciaki z Klasą, ale bez rozumu - Strona 4

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Milka7
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 26 lip 2005, 11:20

Dzieci są tam albo wystraszone, albo zarozumiałe. Nie ma niczego pośredniego. Wydaje mi się, żę tego typu teleturnieje są bardziej polem popisu dla rodziców niż dzieci. To rodzice wpadają w jakąś "chorobę sukcesu" i zapisują dziecko na 10 róznych zajęć poza lekcyjnych, to na angielski, na karate, na grę na pianino, basen itd, itd. Wypełniają mu szczelnie czas. Tymczasem gdzie jest miejsce na zabawy, na spędzanie czasu z przyjaciółmi ?? Dla mnie te dzieci są biedne i ubogie emocjonalnie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 lip 2005, 13:30

Milka7 pisze:Dzieci są tam albo wystraszone, albo zarozumiałe. Nie ma niczego pośredniego. Wydaje mi się, żę tego typu teleturnieje są bardziej polem popisu dla rodziców niż dzieci. To rodzice wpadają w jakąś "chorobę sukcesu" i zapisują dziecko na 10 róznych zajęć poza lekcyjnych, to na angielski, na karate, na grę na pianino, basen itd, itd. Wypełniają mu szczelnie czas. Tymczasem gdzie jest miejsce na zabawy, na spędzanie czasu z przyjaciółmi ?? Dla mnie te dzieci są biedne i ubogie emocjonalnie.
Dokładnie tak, zgadzam sie w 100 %

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 28 lip 2005, 8:54

Te dzieci są dziwne przy przedstawianiu się jąkają i mrugają oczami jak jakieś ułomne. Ale czasami są ubrani.... albo fryzurki... ulizane chłopczyki!!!

Awatar użytkownika
kub@s
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 04 sie 2005, 22:25

lizusy.
Proste pytania im sprawiają problem ponieważ nie potrafią nic oprócz tego co się nauczą. A jak trzeba pomyśleć to nie dają rady. Taka jest prawda. Szkoda mi tych dzieci.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”