Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2015, 17:00
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 maja 2015, 17:11
To samo czulem kiedy De Gea odchodzil z Atletico.piotrcies pisze:Trochę jest niesmak z powodu tego, jak odchodzi De Gea. Moim zdaniem klub dał mu znacznie więcej niż on klubowi - na początku miał ciężko, ale obdarzono go zaufaniem, pozwolono się rozwinąć, dając mu pełne wsparcie. Teraz ma odejść za ledwie część wartości - dla mnie nie do zaakceptowania. Jeśli będzie robił kwasy, pokaże, że jest małym człowiekiem.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 maja 2015, 17:25
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 16 maja 2015, 18:11
BeBaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 16 maja 2015, 18:19
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 maja 2015, 18:27
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 maja 2015, 18:42
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2015, 18:49
Ee, nikt tu jakoś specjalnie nie wyzywał Davida. Ja sam napisałem, że póki co zachowuje się profesjonalnie, więc go nie hejtuję, ale jeśli te plotki się potwierdzą, to będzie z jego strony brzydkie zachowanie. Tylko tyle.Bassu pisze:Linczujecie gościa
Ja to chyba ze sto razy pisałem, zresztą Lewego nieustannie nazywam najlepszym dla United napastnikiem na świecie. Żaden inny mi lepiej do MU (i szerzej - BPL) nie pasujeozob pisze:Calkiem obok toczacej sie dyskusji chcialbym kiedys zobaczyc Lewego w United. Wydaje mnie sie, ze do PLpasowalby jak ulal.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 maja 2015, 18:52
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 maja 2015, 19:23
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 maja 2015, 19:28
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 16 maja 2015, 19:33
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 16 maja 2015, 19:51
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 16 maja 2015, 20:02
BeBaD pisze:Taki kredyt zaufania jakim obdarzył go MU nie spłaca się w dwa sezony.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 16 maja 2015, 20:31
Bassu pisze:BeBaD pisze:Taki kredyt zaufania jakim obdarzył go MU nie spłaca się w dwa sezony.![]()
A kto wg Ciebie miał grać zamiast DDG? Przecież gość od początku pokazywał wysoki poziom i fakt, że miał kilka wpadek nie świadczy o jakimś kredycie zaufania.
Dla przykładu - kredyt zaufania to będzie fakt zostawienie w klubie Falcao, a nie że DDG (wobec braku jakieś opcji zamiast niego) stanął za słupkami.
BeBaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio