No pewnie w 11 miesięcy zmienić poglądów nie można, nie to co 3 dni czy tydzień po wyborach z zmianą konstytucji i zmienieniem ustawy emerytalnej. Co za gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 maja 2015, 14:03
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 maja 2015, 14:04
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 maja 2015, 14:07
Duda: Komorowski teraz obiecuje wszystko. O nie! Nawet wszystko ma swoje granice - WSI musi zostać
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 maja 2015, 14:14
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 20 maja 2015, 14:14
Neris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 maja 2015, 14:31
Żadna nowość. Im dalej w kampanię, tym mniej się z tym wszystkim kryją. Prosty przykład, wczoraj Duda prezentował nowy, mocny spot, a w info puszczali materiał o jakiejś pumie. Propagandówka pełną gębą i strach przed utratą etatów.arek_ahig pisze:Korzystam dzisiaj z wolnego dnia i od rana mam włączone tvpinfo. To przechodzi ludzkie pojęcie, co oni tam robią. Od rana pseudospecjaliści w osobach sportowców, aktorów i wszelkiej maści "autorytetów" popierających Prezydenta WSI.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 maja 2015, 15:44
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 maja 2015, 15:48
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2015, 16:42
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 maja 2015, 16:46
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bubis » 20 maja 2015, 16:47
Pokaż mi wybory, podczas których jakiś kandydat nic nie obiecujeozob pisze:Wyrzuty Dudy, ze Bronek obieca wszystko sa co najmniej smieszne w obliczu tego co Andrzej juz rozdal podczas wiecow.
Bubis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 maja 2015, 16:49
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 20 maja 2015, 17:04
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 20 maja 2015, 17:14
Rzeczywiście jest problem z kupnem tej książki w Empiku. Dzisiaj spędziłem tam z 20 minutubek pisze:Ja zamówiłem w matrasie. Wysyłają w 24h po opłaceniu.
Nigdzie w okolicy nie mieli od ręki.
P47ryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bubis » 20 maja 2015, 17:26
Ja podobnie miałem z "Resortowymi dziećmi". Poszedłem do empiku, w systemie było, pracownica sklepu pokazała gdzie szukać, jednak na półce jej nie znalazłem. Po mojej prośbie, by sprawdziła czy w którymś z empików na innych ulicach książkę dostanę powiedziała, bym poczekał bo może jest w magazynie. Nie było jej wystarczająco długo, by mniej "zdesperowana" osoba po prostu sobie poszła, ja jednak ją przetrzymałem (była sobota, miałem czasP47ryk pisze:Rzeczywiście jest problem z kupnem tej książki w Empiku. Dzisiaj spędziłem tam z 20 minut . W systemie pokazuje, że jest 10 sztuk, niby na półce w dziale biografie. Nie ma, no to musi być na nowościach, okazuje się, iż też nie ma. Po wielkich bólach książkę znaleziono w kontenerze. KONTENERZE gdzieś na zapleczu.
Bubis
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio