Wybory prezydenckie 2015 - Strona 83

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

W II turze zagłosuję na:

Andrzeja Dudę
28
65%
Bronisława Komorowskiego
5
12%
Nie wybieram się
7
16%
Oddam głos nieważny
3
7%
Awatar użytkownika
P47ryk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 3

Re: Wybory prezydenckie 2015

Post Wyświetl pojedynczy post autor: P47ryk » 22 maja 2015, 15:48

Grupiński z PO czeka na reakcję Dudy w sprawie dzisiejszego zamachu. Andrzej powinien ocenić ten spektakl, ale przede wszystkim docenić reżysera i producenta.

Oni na prawdę myślą, że ludzie dadzą się na to nabrać? Ci młodzi, bo tylko oni mogą jeszcze zmienić zdanie do niedzieli.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1489
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 22 maja 2015, 15:49

Jakby ktoś chciał przeczytać "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego" w wersji elektronicznej to pw. Lektura naprawdę szokująca.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 715

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 maja 2015, 16:12

Jak myślicie kiedy TVN poda, że "zamachowiec" to obecny/były członek PiSu, student Dudy lub coś w ten deseń?

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 maja 2015, 16:28

Kamil232 pisze:Za to twoi eksperci interesu nie mają. Za to twoje telewizje i sondażawonie interesu nie mają. Przestań już Czarnulku.
Kamilek z przedszkola się urwał i będzie mnie prowokował :roll:

Naprawdę spokojnie do Ciebie podchodzę, bo wiem że to co robisz to trolling :wink:
Bicie piany i tyle. Nie umiesz się odnieść do argumentów, tylko ciągle uciekasz od tematu. Temat jest prosty: kto i dlaczego wypadł lepiej na debacie. A Ty mi pieprzysz o wszystkim, tylko nie o tym. :-) Nie chcesz sobie dać przemówić do rozumu, ale wiesz że nie masz kontrargumentów, to wyjeżdżasz z jakimiś innymi kwestiami, które nie mają nic do tego.
Bouma pisze:Tak tylko przypomnę.
Błąd, debaty mają ogromne znaczenie. Tamta też była tego przykładem. Korwin zaatakował Kukiza i ludzie za PBK, którzy chcieli dać mu żółtą kartkę, zrozumieli że mogą iść na Kukiza bez obaw o wzmacnianie Korwina.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2015, 16:36

Nie wiem który raz Ci czarnulku już pisze. Skończ już z tą debatą. Co miałem do napisania to napisałem. Każdy kto to oglądał i nie jest zaślepiony widział kto wygrał. Nawet reżimowi z natemat czy gw, których pierwsze komentarze po było o remisie. Jak oni wskazują remis to co tu więcej dodawać?

Na koniec ostatni screen już prywatny reżimówek gdy nie trzeba pisać o remisie:
Obrazek

To by było na tyle z mojej strony.

Czekam na wypowiedź odnośnie dzisiejszej prowokacji murzynku.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 22 maja 2015, 17:01

Słyszeliście Prezydenta WSI na konwencji w Gliwicach? Odjechał totalnie.
Powiedział o zamachu na niego, który ktoś inspirował. :haha:
Generalnie cały czas mówił o fali nienawiści, IV RP, śmierci Blidy.
Cały czas manipuluje mówiąc o Szczerskim czy asystentce Dudy, pani Żuraw.
Ale najlepsze było, że w trakcie wystąpienia dostał "przypadkowy" telefon o terminie szczytu NATO. :haha:
On chyba naprawdę uważa nas za debili.

Tutaj link który doskonale pokazuje ten "zamach" na Prezydenta WSI.

Na szczęście sztab Dudy pozwał tych kretynów za te insynuacje, że to Duda inspirował te ataki. Ta mafia, żeby utrzymać władzę, jest w stanie posunąć się do wszystkiego.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2015, 17:07

Na szczęście sztab Dudy pozwał tych kretynów za te insynuacje, że to Duda inspirował te ataki. Ta mafia, żeby utrzymać władzę, jest w stanie posunąć się do wszystkiego.

Oczywiście. Czekam aż czarny_samael się do tego odniesie. Jeśli do tego nie dojdzie jest zwykłym szczurem, którego miejsce jest w ciemnej piwnicy.

Dobry ruch Dudy z wnioskiem. A występienie Komorowskiego jasno pokazuje, że jest to ustawka. Straszenie Pisem mową nienawiści i jako przykład atak na swoją osobę. Jeszcze twierdzenie, że skąść to się bierze, że jacyś ludzie te procesy uruchamiają.

Duda powinien teraz na konwencji wspomnieć Marka Rosiaka członka PISU zamordowanego przez Ryszarda Cybę byłego członka Platformy Obywatelskiej, który go zabił w zastępstwie bo chciał Jarosława Kaczyńskiego, a nie znalazł. I spytać kto go inspirował czyżby nie wierchuszka partyjna?

WP/Cris

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 maja 2015, 17:26

Sam jesteś szczurem, skoro robisz takie założenia. Będzie mi tu wymagania przedszkolak robił :boruta:
Jeszcze ja mam odpowiadać za to wydarzenie i się tłumaczyć, bo prawacka zaraza jest zwykłą hołotą, która nie potrafi zamknąć pyska kiedy inni mają swoje imprezy, a ja mam się tłumaczyć z tego że ktoś zaatakował PBK. :boruta: Fuck Logic :-D
Ale do innej, szerszej sprawy się odniosę:
Non stop ku**y jeżdżą a to za Palikotem, a to za Grodzką, a to teraz za Komorowskim.
Rozumiem zrobić jeden taki happenieng, czy też kiedy jest jakaś ustawa do podpisania, to gdzieś pojechać i się oburzyć. Ale non stop? To okazanie małpich obyczajów i kompletnego zidiocenia prawaczków, którzy sobie na to pozwalają. Każdego powinno się posadzić na 24h, postawić zarzuty obrażania innych i zasądzić odszkodowanie po 100 koła od łepka, to szybko by się nauczyli co to jest kultura.

WP/Cris

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2015, 17:31

Naucz się w końcu czytać. Przecież nie o to pytałem i nie z tego kazałem ci się tłumaczyć.

Czekam na odpowiedź na moje pytanie szczurze(dopóki nie odpowiesz tak będę cię nazywał)

WP/Cris

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 maja 2015, 17:35

Nie zamierzam rozmawiać z kimś, kto potrafi tylko się pluć. Proste prawda? Jesteś marnym chamem, który jedyne co potrafi to trollować na rzecz swojego kandydata.

Może jakiś admin w końcu by gościa ogarnął?

WP/Cris

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 maja 2015, 17:36

czarny samael pisze: Może jakiś admin w końcu by gościa ogarnął?
wszystkim proponuję trochę wstrzemięźliwości. O północy temat zostanie zamknięty, żeby was paluchy nie świerzbiły. Do tego czasu chyba możecie jak cywilizowani ludzie się porozumiewać?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2015, 17:38

Kamil232 pisze:
Miller ma interes, od czasu odejścia Kalisza za wszelką cenę chce się odróżnić od PO. Zauważ że krytykuje ich we wszystkim.

Za to twoi eksperci interesu nie mają. Za to twoje telewizje i sondażawonie interesu nie mają. Przestań już Czarnulku.

Lepiej się wypowiedz na temat pięknej prowokacji. Naprawdę zagłosujesz na gościa i obóz, który jest w stanie zrobić wszystko by utrzymać władze. Łamać konstytucje i dosypywać kasę robiąc deal z prezesem NBP, palić budkę obok ambasady obcego państwa by straszyć przeciwnikiem, robić cyrk z rzekomym zamachem na prezydenta w ostatni dzień kampanii, żeby straszyć ludzi chaosem i awanturnikami u władzy?

Wszystko mogą, żeby nie stracić władzę? Nadal będą dla Ciebie mniejszym złem? Naprawdę?

To już czarny pederasta Legierski ma więcej rozumu od ciebie.

Zawsze lubisz klapać jęzorem. WIęc czekam albo Obrazek

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 maja 2015, 17:41

fieldy - jak sam widzisz powyżej. Trzeci raz na jednej stronie mnie obraża i jeszcze oczekuje przy tym rozmowy. To jest jakiś żart, że koleś sobie tak pojeżdża i nic mu się za to nie dzieje.

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 22 maja 2015, 17:45

Nie lubisz szczurów?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 maja 2015, 18:47

Cały rynek ludzi w Bełchatowie pare koła ludzi.
Obrazek

Jak nie będzie wała, Andrzej zamiata w niedziele nie ma bata.

Zablokowany

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”