Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 cze 2015, 17:13
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 06 cze 2015, 17:13
Ciekaw jestem, co by się działo. Ogólnie przed półfinałami myślałem sobie o możliwym Gran Derbi w finale i tak sobie wyobrażałem sytuacje, w których Barcelona/Real wygrywają po bezczelnym wałku, powiedzmy takim karnym jak w poprzednim sezonie Demichelisa na Messim (przed polem karnym). Wyobraźni mi nie starczało, ale jestem pewien, że kilku userów skończyłoby z dożywotnimi banami. W najlepszym wypadku sami by odeszli z forumjanop pisze:Wygrana Juve po sędziowskim wałku
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 cze 2015, 17:19
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 06 cze 2015, 17:20
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 cze 2015, 17:40
A jak dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugą ma Milan? Totonero nic Ci to nie mówi.MazurXIII pisze:Juventus ma dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugą tradycję odpowiedniego wpływania na sędziów.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 cze 2015, 18:05
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 06 cze 2015, 18:17
To co każdy poważny pisać powinien. ProstePowiedzmy Alba symuluje faul, sędzia dyktuje karniaka w 88. minucie przy stanie 0-0. Messi nie trafia, ale sędzia powtarza karnego i gol. Co by pisał wtedy League?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 cze 2015, 18:27
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 cze 2015, 18:38
HAHAHAHAHA, nie chcę psuć atmosfery sobie i innym kibicom piłki. Mazur proszę o jedno, wyrośnij w końcu z Twoich fantazji. Nie da się kupić 15 tytułów czyli praktycznie tyle ile ma Milan w swojej dotychczasowej historii.MazurXIII pisze:Przecież przez ostatnie 30 lat kupiliście co najmniej połowę swoich tytułów krajowych, a za rękę złapano was relatywnie całkiem niedawno...Know- how nadal macie - zdecydowanie najlepsze na kontynencie w tej materii.Na taką opinię pracuje się latami a nie wraca do mojego roku urodzenia żeby powiedzieć - patrz - w Ameryce to murzynów biją!
Swoją drogą przypomnij sobie sędziowanie z dwumeczu z Monaco w tym sezonie...czyste, nie? Oby dzisiaj było podobne
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 06 cze 2015, 19:10
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 06 cze 2015, 19:31
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 cze 2015, 19:35
Niestety takie gole są najtrudniejsze (no chyba, że nie ma się psychy) sam wiem z boiska xD, gdy wystarczy tylko dobić, cały świat patrzy, a Ty partaczysz. Morata przede wszystkim na cenny gen, który skutecznie rozwija. Ustawianie się w dobrym miejscu.Chemik pisze:Kłótnie na linii Milan-Juve są lepsze niż te na Real-Barca.
Nie wiem jakiego wyniku się spodziewać, ale czuję, że Morata znowu trafi jakiegoś łatwiutkiego gola jak to ma w zwyczaju.
Sukcesy są następstwem pewnego zbiegu okoliczności w których trzeba sobie pomóc. A więc nie byłoby tego, co dzisiaj widzimy gdyby nie zatrudnienie Agnelliego przez niego Marotty i Paraticiego przez nich Nedveda i Conte, potem Allegriego. W między czasie piękne darmowe i tanie transfery. To wszystko jest dziełem rodziny Juventusu. Rodziny, która mimo, że nie jest najbogatsza, posiada ogromne sukcesy. Wszystkie lata Agnelliego u steru to przecież pasmo sukcesów (nie mówię o sezonie przejściowym, kiedy przyszedł, bo z 7 miejsca to klubu się w jedno okienko nie da odbudować).Marcinhp pisze: Pierdolony majstersztyk.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 cze 2015, 19:40
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 06 cze 2015, 19:42
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 cze 2015, 19:44
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio