F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 114

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 12:59

Najprędzej jeśli miałby grać w pierwszej jedenastce to by zają miejsce Giuly'ego na prawej pomocy. Chociaż na początku sezonu napewno Messi nie może marzyć o podstawie ale kto wie co sie stanie w trakcie rozgryek.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 06 sie 2005, 18:54

Messi nie może marzyć o podstawie ale kto wie co sie stanie w trakcie rozgryek.
Rossi masz absolutną rację nik nie wie co się wydaży w trakcie sezonu. Jeżeli ktos z podstawowej 11 będzie mał kontuzje(odpukać) to Messi jest pierwszym zawodnikiem którego Ryjek (czyt. Rijkaard) wstawi do składu :wink: Według mnie Barca dawno nie miala światowej klasy wychownka (jakim jest bez wątpienia Messi). Ale należy patrzeć na innych młodych piłkarzy BARCY Darmia i Ruben. Miejmy nadzieje żeby też się tak rozwiną. Barca ma dobre zamiary co do wyróżniających się piłkarzy w szkółkach młodzieżowych (wypożycza ich do innych klubów na sezon max dwa aby nabrali wprawy) ale Messiego chyba nigdzie nie wypożyczali (chociaż ma na niego chrapke Inter Mediolan).

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 sie 2005, 19:36

Dombroś pisze:Według mnie Barca dawno nie miala światowej klasy wychownka
A Puyol, Valdes czy Xavi to gorsi może są :?: :roll:
Barcelona regularnie co kilka sezonów korzysta z bardzo dobrych wychowanków więc Messi nie jest tutaj czymś nowym.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 19:53

Niggaz pisze:
Dombroś pisze:Według mnie Barca dawno nie miala światowej klasy wychownka
A Puyol, Valdes czy Xavi to gorsi może są :?: :roll:
Barcelona regularnie co kilka sezonów korzysta z bardzo dobrych wychowanków więc Messi nie jest tutaj czymś nowym.
No może nie jest czymś nowym ale zawodnikiem o największym potencjale według mnie. A już niedługo przyjdzie kolejna fala wychowanków Blaugrana zawodnicy tacy jak Giovanny dos Santos , Jonathan Dos Santos i inni :D

A oto następca meksykański Ronaldinho :D

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 06 sie 2005, 23:59

Barça zdobyla Puchar Carranza pokonujac w finale Cadiz 3-1

Gol dla Cadiz na 0-1

Gol dla Barçy na 1-1

Gol dla Barçy na 2-1

Gol dla Barçy na 3-1

podziekujcie Maylo z BO

i niech ktos mi napisze, ze Dinho nie potrafi strzelac wolnych :]

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sie 2005, 0:07

ja Ci napiszę, że Ronaldinho nie potrafi strzelać wolnych ;p a co mi wtedy zrobisz ;p?? dobra żartuje oczywiście....ja czekam na Puchar Campera i Barca-Juve :D:D piękny pojedynek zapewne bęzdie:D Niech wygra lepszy.....a Barca w tym roku Mistrz Primiera Division :D

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 sie 2005, 0:35

Gol Ronaldinho z rzutu wolnego widzialem ale reszty nie moge juz sciagnac. Dajcie jakiegos aktywnego linka do reszty goli.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 sie 2005, 2:04

Pierwszy gol ten taki typu 'szmateks' Dinho byl do obrony ewidentny błąd bramkarza. Drugi zaś cięzka sprawa do obrony ale jeśli bramkarz by się lepiej ustawil w co wątpie...No Ronaldinho bije ładnie wolne ten pierwszy to fuks a drugi to juz swiatowa klasa. Najładniej i tak jak do tej pory uderzył w meczy Brazylia Anglia w Korei, ciekawe czy czasem niechciał wrzucać :think: :smile2: Tez czekam na mecz z juve zobaczymy co barca zaprezentuje z rywalem z najwyzszej połki...to będzie pojedynek 2 jedych z najlepszych blokow pomocy. Nedved-Emerson-Vieira kontra Deco-Dinho-Bommel czy Xavi zapowiada się nieźle :)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 sie 2005, 14:05

fajnie ze juz Barca ma pierwsze trofeum :lol:
teraz czekam na wielki pojedynek mistrzów czyli mecz Barca - Juve :D
wie ktos czy jakas stacja bedzie puszczac ten mecz :?:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 14:08

Figo11 pisze:Najładniej i tak jak do tej pory uderzył w meczy Brazylia Anglia w Korei, ciekawe czy czasem niechciał wrzucać
Dla mnie jeszcze ładniejszy był gol z wolnego Dinho w meczu Brazylia- Niemcy gdzie popatrzył , przymierzył a Kahn tylko obserwowal jak piłka leci w okienko coś pięknego :D

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 sie 2005, 17:51

Moim skromnym zdaniem najładniejszy gol strzelony z rzutu wolnego przez Ronaldinho to ten z meczu Real vs. Barca. Niestety Barca pszegrała ale gol był cudny -Casillas nawet nie piardnął :wink: A najładniejszy gol strzelony przez Ronaldinho w trakcie meczu (nie ze stałego fragmentu gry) to był z meczu Barca vs. Deprotivo (lub Valencia ten pod koniec sezonu). Z lewego naroznika pola karnego Dinho stanął uśmiechnął się i....okno. A i mam jeszcze jedno pytanie czy widzieliście jak wolne wykonuje (jeśli wogóle wykonuje)Messi?? Jak tak to podajcie linka z jedny golem Messiego (oczywiście z wolnego 8) ) co?

Z góry dzięki

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 sie 2005, 22:41

Choć jestem wiernym fanem Realu od 10 lat to musze przyznać że Ronaldinho jest jednym z najlepszych piłkarzy świata. Mi osobiście bardzo podobała sie bramka z milanem na Camp Nou pod koniec meczu na 2-1. Pokazał ze nawet w trudnych momentach potrafi zachować spokój i tak pieknie uderzyć :!:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 07 sie 2005, 23:03

Ronaldinho to jest geniusz. Czasami moze ma slabe momenty ale nigdy nie schodzi ponizej pewnego poziomu a jak ma forme to wtedy nikt go nie zatrzyma a na gre w jego wykonaniu mozna patrzec godzinami. Ma bajeczna technike. :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 sie 2005, 1:43

Najle[sze to bylo z jakims tam Hong Kongiem w reprezenracji Brazylii. Wymanewrowal trzech graczy, ostatniego zrobil ruletą, minal bramkarza i strzelil bramke. Takie brameczki sa przeswietne. Az sie łza kreci w oku jak pomysle ze Inter mogl miec Ronaldinho jak jeszcze gral w PSG :wink:

Co oni by robili z Adriano a jak by oni juz byli w jednym teamie to moze by przzyszedl Robinho :]

POZDRO

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 sie 2005, 13:39

No Inter moglby miec wtedy pake niezla. Ale naszczescie sprawy potoczyly sie po mojej mysli i Ronaldinho przeszedl do BARCY :D Poznie przyszli tam m.in. Deco, Giuly, Eto'o. Teraz Barca ma pake ktora moze powalczyc o kazde trofeum. Mam nadzieje ze w tym roku bedzie ich duzo wiecej :!:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”