Manchester United (zbiorczy) - Strona 100

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 15:46

W tym okienku nasz super zarząd już pewnie żanego transferu nie zrobi :( Moggi pojechał do Lizbony po Migulea czyli już możemy go sobie odpusicić, Ballack już powiedział że zostaje w Niemczech chyba że Owen ale co to za pocieszenie. Ferguson chyba wie że nie mam zbyt dużo kasy i ciągle powtarza że skład jest wystarczająco mocny i nikogo już nie potzrebujemy. Widać że w United dobrze się nie dzieje.

Awatar użytkownika
Skibal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 05 sie 2005, 16:03

Jakby nie wyszło z Miguelem to Owen też byłby jakimś pocieszeniem :(

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 16:23

Skibal pisze:Jakby nie wyszło z Miguelem to Owen też byłby jakimś pocieszeniem :(
Teraz jeszcze kolejna operacja Sahy wiec transfer Owena może sie zdarzyć choć wątpie. Lepiej niech Saha się kuruje a teraz więcj szans dostaje Rossi bo zostało nam 3 napstnikow Ruud, Roo, Rossi( Smith bardziej na pomocnika ,Belliona nie licze bo to żaden napstnik). Ole też gdzieś we wrzesoniu dopiero wróci.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 05 sie 2005, 17:26

Manumef pisze:
John Travolta pisze:Nie ma co zrobilismy niezły biznes sprzedajac Phila za 3.5 mln.
Ale teraz brakuje nam zastepcy dla Garego.
Moze tam grac Brown ale on jet przeznaczony do gry w srodku.
Miquel do nas nie dojdzie bo raczej nie intersuje go bycie rezerwowym a wg mnie jest gorszy od Garego.
Obrona to mimo wszystko ostanie co musimy wzmacniac.
Brak nam porzadnego zastepcy Keano bo Smith nie wiem czy podola.
Napad nie jest pewien.
Ruud niby strzelil ostanio 3 bramy ale drugie tyle sytuacji zmarnowal.
A strzelil z karnego, z wolnego i jedna na pusta brame to sie nie ma co tak podniecac ( no tym zwolnego mozna :D)
Saha znowu kontuzja.
Wiec wzmicnic trzeba albo pomoc albo napad.
Obrona funkcjonowala dotychczas bardzo dobrze.
Nie wiem czy zmiennikiem Garego nie bedzie Bardsley zapomniany przez wielu zawodnik.

Tak po za tym podpisalismy umowe partnerska z Fluminense (Brazylia) i juz dwoch 15-latkoe jest u nas na testach :D
Na jakiej podstawie twierdzisz, że Miguel jest słabszy od Neville'a???? :roll: Szybszy, lepiej wyszkolony technicznie, młodszy i świetnie rozumiejący się z Ronaldo.
Lepiej rozumiejacu sie z Ronaldo?
Buhahah na jakiej podsawie to mowisz?
Ronaldo gra w MU od dwoch lat i przez dwa lata ciagłęgo grania chyba lepiej sie zgral z kolegami z druzymy niz grajac od swieta w reprezentacji.
Ronadlo po dwoch lata juz zna bardzo dobrze angieslki.
Szczerze powiedz ile razy widziales Miquela w akcji?
W skrotach meczy i na euro2004 pewnie bo ligi portugalskiej nikt nie puszcza nigdzie.Ja widzialem wiekszosc meczy MU w tamty sezonie i Gary grał swietnie.
Gary jest poza tym zgrany z obecna obrona,a im dłuzej defensorzy razem graja tym lepiej sie rozumieja.
Gary zostal wybrany najlepszym prawym defesnorem w premiership.Nie zmienia sie najlepszych rzeczy.
Miquel grzał by u nas ławe jak nic.
Jest młodszy fakt.Ale Gary jest bardziej ograny bardziej doswiadczony a 30 lat dla oborncy to nie taki duzy wiek.
Po za tym w młodzikach juz czychaja jego nastepcy.

Mozna by go wziac na ławe bo odszedł Phil ale on raczej nie przyjdzie bo bedzie wiedzial ze SAF usadzi go na ławie.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 19:11

Nie wiedziałem gdzie umiesicić moje pytanie ale że jest to związane z MU poprosze kogoś o pomoc w tym temacie :D

Height: 5'9
Weight: 11st 3lbs

Może mi ktoś powiedzieć ile to jest w centymetrach i kilogramach bardzo prosze :wink:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 05 sie 2005, 23:36

Moim zdaniem Manchester powinien pozyskac jakiegos srodkowego obronce...( Nie mam pomyslu jakiego :( ) bo partnerzy Rio w zeszlym sezonie nie blyszczelli.....oprocz tego przydalby sie ktos w stylu Essiena ale jak zwykle wtrąciła sie Chelsea......i pomimo wszystko przydalby sie rownierz jakis mlody zawodnik ktory by sie teraz ogrywal a za 2 sezony gdzies mogl zastapic Garego....

Awatar użytkownika
Thevil
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thevil » 06 sie 2005, 9:05

ok 71,5 kg i 180 cm :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 9:11

Thevil pisze:ok 71,5 kg i 180 cm :)
Dzięki :D Ale i tak to mi nie pasuje musze poszukać świezych infirmacji :D
Sprawdzałem dziisja i dwa pierwsze mecze Man Utd jest na Tps Star więc będe wiedziałjak Diabły prezentują się na początku sezonu :D

Saha kontuzja i pare tygodnik przerwy :lol: :lol:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 06 sie 2005, 10:05

owen by sie przydal,ale ja go za specjalnie nie lubie :] jak nie kupia owena to sie nie obraze, tylko wtedy Rossi bedzie musial dac z siebie wszystko by byc godnym zmiennikiem dla Roo i Ruuda, bo wydaje mi sie ze tej dwojki nikt nie wyprze w tej chwili z ataku United!! mamy w sumie jeszcze Belliona, ale ja go uwazam za totalna pomylke, niewiem czym sie sugerowal Fergie sprowadzajac go na Old Trafford, i do tego nie byl chyba taki tani, moglby mi ktos przypomniec ile on kosztowal bo juz nie pamietam?! :) a jak Moggi juz pojechal do Lizbony po Miguela to kapilca! juz chyba nic nie powstrzyma jego transferu do juve :/ a szkoda bofajnie by bylo widziec Miguela w United :)

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 06 sie 2005, 10:07

Rossi pisze:
Thevil pisze:ok 71,5 kg i 180 cm :)
Dzięki :D Ale i tak to mi nie pasuje musze poszukać świezych infirmacji :D
Sprawdzałem dziisja i dwa pierwsze mecze Man Utd jest na Tps Star więc będe wiedziałjak Diabły prezentują się na początku sezonu :D

Saha kontuzja i pare tygodnik przerwy :lol: :lol:
Takie pytanie mam.....po co ci te informacje o wadze i wzroscie ??.....i nie widze nic smiesznego w tym ze Saha ma kontuzje :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 10:18

Te parametry wzrosy i wagi są o zawodniku MU ale każde żródło podaje inaczej więc i tak niczego sie nie dowiedziałem 8) Co do kontuzji Sahy to co mam płakac że już poraz enty ma coś operowane jak bym za każdym razem płakał z tego powodu to był bym bardzo smutnym człowiekim. Poprostu nie śmieszy mnie jego kontuzja tylko zadziwiająca systematycznośc jak cechuje łapanie konti przez Sahe 8) wyzluzuj

Awatar użytkownika
Thevil
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thevil » 06 sie 2005, 13:14

Saha to juz jest przesada, wg mnie jest nam kompletnie niepotrzebny, kiedy sa klopoty, nie ma co na niego liczyc bo ma kontuzje, wydane pieniadze w bloto, nie potrzeba nam nowego napastnika, sa : Ruud, Roo, Smith, Ole, Bellion, Rossi tez moze pograc.
POtrzebny nam nastepca Keano lub stoper

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sie 2005, 13:21

Co się w ogóle dzieje z Olegunarem Solskjaerem? Chyba ani jednego meczu nie zagrał w zeszłym sezonie...fakt, że facet (z twarzą dziecka :lol: ) ma już ponad 30 lat, ale aż tak formę stracił? :roll:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 13:26

Tomusmc pisze:Co się w ogóle dzieje z Olegunarem Solskjaerem? Chyba ani jednego meczu nie zagrał w zeszłym sezonie...fakt, że facet (z twarzą dziecka :lol: ) ma już ponad 30 lat, ale aż tak formę stracił? :roll:
Na początku była mowa że Ole wróci we wrzesiniu ale teraz powrót palnowany jest już na pierwszy mecz ligowy z Evertonem 13 sierpnia. Norweg miałbardzo poważna kontuzje i nie wiadomo czy wogóle się onadziej po tak długim rozbracie z piłką :wink: Napewno nie bedzie łatwo.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 06 sie 2005, 21:37

Z Saha i Ole czy bez nich....miejmy nadzieje ze MU nie zepsuje tak poczatku sezonu jak to uczynili w zeszlym sezonie... :( ...GLORY GLORY MAN UTD

Zablokowany

Wróć do „Anglia”