Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 15:46
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Skibal » 05 sie 2005, 16:03
Skibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 16:23
Teraz jeszcze kolejna operacja Sahy wiec transfer Owena może sie zdarzyć choć wątpie. Lepiej niech Saha się kuruje a teraz więcj szans dostaje Rossi bo zostało nam 3 napstnikow Ruud, Roo, Rossi( Smith bardziej na pomocnika ,Belliona nie licze bo to żaden napstnik). Ole też gdzieś we wrzesoniu dopiero wróci.Skibal pisze:Jakby nie wyszło z Miguelem to Owen też byłby jakimś pocieszeniem
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 05 sie 2005, 17:26
Lepiej rozumiejacu sie z Ronaldo?Manumef pisze:Na jakiej podstawie twierdzisz, że Miguel jest słabszy od Neville'a????John Travolta pisze:Nie ma co zrobilismy niezły biznes sprzedajac Phila za 3.5 mln.
Ale teraz brakuje nam zastepcy dla Garego.
Moze tam grac Brown ale on jet przeznaczony do gry w srodku.
Miquel do nas nie dojdzie bo raczej nie intersuje go bycie rezerwowym a wg mnie jest gorszy od Garego.
Obrona to mimo wszystko ostanie co musimy wzmacniac.
Brak nam porzadnego zastepcy Keano bo Smith nie wiem czy podola.
Napad nie jest pewien.
Ruud niby strzelil ostanio 3 bramy ale drugie tyle sytuacji zmarnowal.
A strzelil z karnego, z wolnego i jedna na pusta brame to sie nie ma co tak podniecac ( no tym zwolnego mozna)
Saha znowu kontuzja.
Wiec wzmicnic trzeba albo pomoc albo napad.
Obrona funkcjonowala dotychczas bardzo dobrze.
Nie wiem czy zmiennikiem Garego nie bedzie Bardsley zapomniany przez wielu zawodnik.
Tak po za tym podpisalismy umowe partnerska z Fluminense (Brazylia) i juz dwoch 15-latkoe jest u nas na testachSzybszy, lepiej wyszkolony technicznie, młodszy i świetnie rozumiejący się z Ronaldo.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 05 sie 2005, 19:11
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 05 sie 2005, 23:36
ryzy89
Thevil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 9:11
DziękiThevil pisze:ok 71,5 kg i 180 cm
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 06 sie 2005, 10:05
DeViL DaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 06 sie 2005, 10:07
Takie pytanie mam.....po co ci te informacje o wadze i wzroscie ??.....i nie widze nic smiesznego w tym ze Saha ma kontuzjeRossi pisze:DziękiThevil pisze:ok 71,5 kg i 180 cmAle i tak to mi nie pasuje musze poszukać świezych infirmacji
![]()
Sprawdzałem dziisja i dwa pierwsze mecze Man Utd jest na Tps Star więc będe wiedziałjak Diabły prezentują się na początku sezonu![]()
Saha kontuzja i pare tygodnik przerwy![]()
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 10:18
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thevil » 06 sie 2005, 13:14
Thevil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 sie 2005, 13:21
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 06 sie 2005, 13:26
Na początku była mowa że Ole wróci we wrzesiniu ale teraz powrót palnowany jest już na pierwszy mecz ligowy z Evertonem 13 sierpnia. Norweg miałbardzo poważna kontuzje i nie wiadomo czy wogóle się onadziej po tak długim rozbracie z piłkąTomusmc pisze:Co się w ogóle dzieje z Olegunarem Solskjaerem? Chyba ani jednego meczu nie zagrał w zeszłym sezonie...fakt, że facet (z twarzą dziecka) ma już ponad 30 lat, ale aż tak formę stracił?
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 06 sie 2005, 21:37
ryzy89
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio