Sporty Walki - Strona 34

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Re: Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 28 gru 2014, 12:48

Carbon pisze:Cała walka:

Zawsze się tak zastanawiam - skoro ktoś kogoś dusi i ten drugi traci przytomność, to jakim cudem ją odzyskuje? Myślałem, że przed duszenie można kogoś zabić, a tutaj po prostu tracą na chwilę przytomność i tyle.
trzeba trochę dłużej przydusić.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 742

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 mar 2015, 16:37

Oglądał ktoś tą całą galę FEN 6? Podobno doszło do skandalu w walce gdzie sędzia nie przerwał walki mimo iż gość był niemal katowany. Próbuje znaleźć gdzieś ją, ale nie mogę.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 09 mar 2015, 16:42

Całej gali nie widziałem ale widziałem całą walkę. Niestety kasują dranie. Tutaj masz końcówkę.

Awatar użytkownika
seba82
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 3409

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 09 mar 2015, 16:48

mete pisze:Oglądał ktoś tą całą galę FEN 6? Podobno doszło do skandalu w walce gdzie sędzia nie przerwał walki mimo iż gość był niemal katowany. Próbuje znaleźć gdzieś ją, ale nie mogę.
Cała walka.

Sędzia dał dupy po całości, to się mogło tragicznie skończyć.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 mar 2015, 16:53

Dzięki :beer:

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 09 mar 2015, 17:29

Oglądnąłem tą "walkę". Nie wiem w ogóle co o tym myśleć. Ładną reklamę zrobili MMA w Polsce. Sędzia dramat. Toż to kryminał. Druga sprawa jest taka, że narożnik Polaka widząc co się dzieję nie miał prawa dopuścić do takiej sytuacji.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 maja 2015, 0:17

Niezła gala Ksw. walka materla -drwal bardzo fajna,cieszy wygrana cipka choc stojka dalej dziurawa :wink: pudzian urwał niczym GGG :rotfl: co za sierp na punkt. Bedorf straszna pyta,niby wygrał ale w słabiutkim stylu, z grahamem nie wygrać w parterze?

To był jednak przedsmak gali Ufc- rozpiska niszczy system cormier-jonhson weidman-belfort browne-arlowski.Magia

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 maja 2015, 0:30

Khabib to przyszły mistrz Ufca, siłowo i zapasniczo wyczysci tą dywizje :wink: dawno nie miałem tak że nikomu nie kibicuje, bardzo lubie cormiera i jonhsona, belfort z krzyskiem jest mi obojetny zupełnie,jedynie male kciucki za Arlowskim :wink:

Co do naszych to żaden sie nie nadaje do UFC.Materla mimo ze go uwielbiam ma za małego skilla by coś ugrac w czołowej 15, bedorf jest nijaki, taki Gonzaga czy Crocop by nim wytarli mate w 1 rundzie.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1564
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 24 maja 2015, 9:08

Szymuszowski :brawo: Zgierz, Zgierz, RTS!

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 24 maja 2015, 9:24

A mnie KSW zawiodło, Pudzian dobrze ale reszta? Lamusy nie mają siły na więcej niż 1 rundę po kilku miesiącach walk. Irokez już w 1 spuchł. Drwal już na początku drugiej słaniał się na nogach bo w 1 ładnie obił Materlę ale potem nie miał sił walczyć.

Awatar użytkownika
Conrado
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1974

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 24 maja 2015, 10:54

Wyrzygałem cztery dychy i się cholernie zawiodłem.Bardzo liczyłem na Drwala ale nie licząc boksu gdzie punktowal Materlę i bardzo fajnie go wyprzedzał to słabo to wyglądało.Bedorf straszna lipa,jeżeli tak wygląda mistrz to nie najlepiej to świadczy o federacji.Karol obalał przeciwnika a póżniej sobie na nim odpoczywał.Walki Pudziana nie widziałem bo wyszedłem wziąć prysznic i jak wróciłem to już leciała zajawka walki wieczoru.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 maja 2015, 12:30

League pisze:A mnie KSW zawiodło, Pudzian dobrze ale reszta? Lamusy nie mają siły na więcej niż 1 rundę po kilku miesiącach walk. Irokez już w 1 spuchł. Drwal już na początku drugiej słaniał się na nogach bo w 1 ładnie obił Materlę ale potem nie miał sił walczyć.
takie jest niestety polskie MMA.Lubie bardzo chłopaków ale w UFC by ich zniszczono.Dzisiajsza gala w USA znakomita,walka Arlovski-Browne absolutny kosmos :shock: :shock: , Znakomicie Weidman, walka wieczoru bardzo ciekawa i nagle okazało sie że Cormier ma żelbeton w szczęce i wygrał :wink:

Drwal niech sie cieszy że nie doszła do finalizacji jego walka z Mamedem. Czeczen by się z nim brutalnie zabawił w ringu

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 cze 2015, 14:33

Niesamowite jak sport bywa nieprzewidywalny

Werdum udusił Caina :shock: :shock: to jest niesamowita historia ,facet wywalony z Ufc,facet po najbardziej kompromitujacej walce w MMA z Reemem gdzie wszyscy mówili że w tym wieku i z taką stójką nic nie osiągnie zostaje mistrzem UFC niszcząc genialnego Meksykanca :mrgreen: . Jakby mi ktoś powiedział w 2011 roku że takie coś się stanie uznałbym go za totalnego psychola ale to sport, faceta w wieku 33 lat wydaje sie ze nic nie da sie nauczyć a tutaj Werdum przechodzi z 2 levela na 8 w stójce- sport pokazuje że niemozliwe nie istnieje.

werdum najgrozniejszym czlowiekiem na ziemi,w karierze udusił Fedora i Caina.. jak tutaj nie kochać sportu i takich historii....

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 851

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 15 cze 2015, 9:19

Nie ma co mówić ale Werdum z Cainem walczył podobnie do Floyda z PacManem. Jestem w szoku że Velasquez nie był w stanie nic w tej walce zrobić. A sama technika kończąca można powiedzieć książkowo wykonana.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 15 cze 2015, 14:58

Podobnie do Floyda? Werdum walczył z kontry ale zrobił z twarzy Caina przecier który pare razy ledwo trzymał się na nogach.Gdzie tutaj obcierki Moneya które nie robią wielkiej szkody poza zaliczaniem punktów? Cain był bezradny bo trafił na stylistyczną swoją zmore dlatego tak to wyglądało.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”