Manchester United (zbiorczy) - Strona 101

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 06 sie 2005, 21:51

Nie no już teraz się kompletnie zdenerwowałem. Juve gra dzisiaj z Benfiką. Dogadaja się z Miguelem i jest ich. W weekend Essien prawdopodobnie przejdzie do Chelsea. Na Ballacka juz dawno straciliśmy chęć i ...pieniądze. Z najbogatszego klubu na świecie stajemy się coraz to biedniejsi. Przez kogo? G******. Nie będę pisał, że nie mamy szans na Essiena, bo przeciez to graniczyło by z cudem. Nie będę tu pisał nawet o Rosickym ani Owenie Heargreavesie. Bo po co? MAMY SILNY SKŁAD :roll: i niepotrzebujemy DM'a bo mamy młodego Keano. FUCK GLAZER :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 06 sie 2005, 21:59

Niby ten Glazer taki bogaty i wogule bogatszy od Abramowicza...ale Abramowicz nie sępi pieniendzy na transfery bo football to jego pasja a dla Glazera licza sie tylko pieniadze i zyski z klubu!!!!!! :evil:
Ostatnio zmieniony 07 sie 2005, 11:53 przez ryzy89, łącznie zmieniany 1 raz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sie 2005, 22:02

a jak tam druzyna waszych kibiców?? zaczynacie od najnizszego stopnia rozgrywek (coca-cola league ?)? beka bedzie jak bedzie lepsza od mułóf

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 06 sie 2005, 23:24

Pasztet nowa druzyn juz zaczeła...przegrala 1:0 :P
Zgryźliwe komentarze zostaw dla siebie.
Admni proponuje ostrzezenie za obrazliwe przekrecenie nazwy klubu.

Ryzy89 takim zawodnikiem moze byc Spector ktory rowniez moze grac na prawej obronie tylko nie wiem jak go ustawi trenet w Charltonie(jest tam wyporzyczony na rok) To jest wielki talent.

Nie jestem pewien czy Pique moze grac na prawej stronie.
Jest lewonozny o raczje preferuje srodek to nie wiem.Jednak wydawalo mi sie ze w jakims meczu rezerw gral na prawej....
Nominalnie na prawej gra tez 19-letni Bardsley...bardzo prawdopodobne ze w tym roku po odejsicu Phila bedzie zmiennikiem Garego.
W sparingach gral niezle.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sie 2005, 0:10

Dobra chłopaki(i dziewczyny heh ;)) sezon się jeszcze nie zaczął może Glazer rzeczywiście to nie najlepsze rozwiązanie, ale lja bym go rozliczał dopiero po tym sezonie. Mam nadzieje, że w tym sezonie Man Utd będzie walczyło o Mistrza z Arsenalem i L'poolem...ale ta Chelsea hmmmm... będzie ciężko...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 11:50

ryzy89 pisze:Niby ten Glazer taki pogaty i wogule pogatszy od Abramowicza...ale Abramowicz nie sępi pieniendzy na transfery bo football to jego pasja a dla Glazera licza sie tylko pieniadze i zyski z klubu!!!!!! :evil:
Glazer jest dużo "biedniejszy" od czerwonego romka. Nawet nie ma co ich porównywać bo amerykanin podług ruska to żebrak :wink: A co do transerów może jeszcze jakiś jeden przeprowadzimy ale nie więcej

ps.Pasztet wiedzialem że jesteś gówniarz

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 07 sie 2005, 11:55

Rossi pisze:
ryzy89 pisze:Niby ten Glazer taki pogaty i wogule pogatszy od Abramowicza...ale Abramowicz nie sępi pieniendzy na transfery bo football to jego pasja a dla Glazera licza sie tylko pieniadze i zyski z klubu!!!!!! :evil:
Glazer jest dużo "biedniejszy" od czerwonego romka. Nawet nie ma co ich porównywać bo amerykanin podług ruska to żebrak :wink: A co do transerów może jeszcze jakiś jeden przeprowadzimy ale nie więcej
Mozliwe ze masz racje....ale gdzies czytalem,ze jest wlasnie odwrotnie.....ale nie jetsem pewien czy to zrodlo bylo wiarygodne....a pasztet to normalny kanonier....wiec nie ma sie mu co dziwic... :lol: ...zartuje oczywiscie.....kazdy klub ma normalnych kibicow i bande dzieciakow ktora tylko nieobiektywnie ocenia inne druzyny itp...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 12:08

Zgryźliwe komentarze zostaw dla siebie.
jakie zgryźliwe komentarze???
Admni proponuje ostrzezenie za obrazliwe przekrecenie nazwy klubu.
przepraszam
ryzy89 pisze:kazdy klub ma normalnych kibicow i bande dzieciakow ktora tylko nieobiektywnie ocenia inne druzyny itp...
milo mi nalezec do tych pierwszych 8)

ps.Pasztet wiedzialem że jesteś gówniarz
ps. rossi wiedzialem ze jestes gowniarz :lol:

mueh

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 13:01

Dobra dalej się nie osimieszaj bo nawet kibice arsenalu wizdzą jaki pasztet z ciebie. Jak masz takie głupi teksty pisać to nie wypowiadaj się lepiej w tym temacie.Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nic nie mów :!: pasztecie

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 13:11

Rossi pisze:Dobra dalej się nie osimieszaj bo nawet kibice arsenalu wizdzą jaki pasztet z ciebie
którzy kibice arsenalu??
Rossi pisze: Jak masz takie głupi teksty
jakie glupie teksty znowu o co wam chodzi??
Rossi pisze:to nie wypowiadaj się lepiej w tym temacie
bo..??
Rossi pisze:Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nic nie mów
po prostu spytalem sie jak tam wasza druzyna kibicow a ty juz z wyzwiskami... :roll:
Rossi pisze:pasztecie
nawzajem

apeluje o wp dla tego "pana"

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 13:55

Pasztet pisze:beka bedzie jak bedzie lepsza od mułóf

Ja tego nie zaczełęm chyba sam widzisz obrażłeś MU więc o co ci chodzi a wp nalezy się nie tylko mi.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 sie 2005, 13:56

radze przestac z ta glupia wymiana zdan, a Rossi dostajesz 2 WP za obraze Paszteta. przykro mi

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 07 sie 2005, 15:05

Nie zebym byl jakims adwokatem Rossi'ego ...ale jezeli on dostal 2 WP za obraze paszteta ...to pasztet powinien otrzymac rownierz 2 Wp za obraze MANCHESTERU :!: ....i gdzie tu sprawiedliwosc.....?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 sie 2005, 15:09

No to nei badz jego adwokatem, jeszcze jeden taki post i Ty dostaniesz WP. Od tego jest inny temat. Pasztet juz wczoraj dostal WP.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 15:14

beckhs pisze:Pasztet juz wczoraj dostal WP.
a nawet dwa :D

p.s. radzę najpierw sprawdzić odpowiedni temat a potem pisać czy czy ktoś jest komuś coś winien 8)

p.s.2. oczywiście nie miało to na celu atakować cię i mam nadzieje że pozostaniemy w takich stosunkach jakich jesteśmy.. nie chcę sobie robić kolejnych wrogów :lol: :lol: :lol:

ps.3. HA! mam super rangę i teraz będę miał super moc mathiaska

Zablokowany

Wróć do „Anglia”