Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 cze 2015, 23:34
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 cze 2015, 0:12
Co masz na myśli poprzez wraca do czołówki? Bo jeśli jakieś porządne granie w LM (czyli najmniej ćwierćfinał) to jednak popatrzyłbym na składy i stwierdził (przynajmniej na razie), że jednak szanse na to że MU powróci do czołówki są mniejsze niż na to, że Real będzie się w lidze liczył do końca...MGiggs pisze:Peraz nie jest głupi, nagle się może okazać że MU wraca do czołowki,Real pod wodzą grubego przegra lige wcześnie i nagle DDG może zechce zostać w MU.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 1:54
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 cze 2015, 21:39
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 21:53
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 23 cze 2015, 21:54
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 cze 2015, 22:02
kaczy pisze:No i na czym polegało wspomniane przez Emeralda 'szaleństwo' Pereza ?
Oczywiście o zwolnienie Carlo (choć to było szaleństwo to jednak jak na waszego cesarza nie aż tak szalone) i przede wszystkim sprowadzenie za niego Benka z takimi samymi słabościami, tylko, że kilka półek gorszegoChemik pisze:Nie wiem o co chodziło z szaleństwem Pereza Emeraldowi, ale pewnie o Rafę miał na myśli.
Jeśli już tak odważnie to zdecydowanie Copa del ReyChemik pisze:Rafa zawsze w pierwszym sezonie wygrywa jakieś trofeum, oby to nie było tylko Copa del Rey
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 cze 2015, 22:11
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2015, 22:17
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 23 cze 2015, 22:19
Tam już dawno was to widmo dopadłoKluchman pisze:Widmo bana transferowego wisi w marzeniach cules.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2015, 22:21
Z trypletem to może się nie udać, przypuszczam, że spróbujecie czegoś innego.Chemik pisze:Nie wiem w jaki sposób to zrobią, czy zwykły mecz pożegnalny czy może coś w stylu Xaviego, nie mam pojęcia i średnio mnie to interesuje.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 23 cze 2015, 22:36
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 cze 2015, 4:46
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 cze 2015, 8:05
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 cze 2015, 8:25
ozob
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin