Ostrzeżenia - komentarze - Strona 103

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 14:15

beckhs pisze:Rossi, niedokladnie przejrzales chyba temat "Ostrzezenia - gdzie ,kiedy, za co" . Pasztet dostal WP za obrazliwe przekrecenie nazwy. A Ty dostales WP za nazwanie Paszteta pasztetem :p troche dziwnie to brzmi, ale sam musisz przyznac, ze tro byla obraza :)
Ja się nie za bardzo z tym zgodze bo poprostu odmieniłmem jego nick czy nic nie przekręciłem ani nic nie dodałęm tylko odminiłem więc o co Ci chodzi?? Skoro wybrał sobie taki przydomek na forum musiał się liczyć z tym że inni userzy będą odmieniać jego nick :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 14:15

Rossi pisze:stosunku do pasztetu
jeszcze sie pytasz :roll:

edit:

juz zapomniales??
jaki pasztet z ciebie.
poprostu pasztet
te jak ty to nazywasz "teksty" czemu mialy sluzyc?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 sie 2005, 14:20

Rossi ta dyskusja nie ma sensu. Jestes inteligentny. i nie bede Ci tutaj tlumaczyl, czegos co jest oczywiste.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 14:22

skoro masz nick pasztet to ja go odmieniam i ja nie widze w tym nic złego sam sobie jesteś winny że masz przydomek który wybrałeś a przy odmianie obraża cie. Wiec o co ci chodzi ??? Czekam na odpowiedzi jakiegoś moda

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 07 sie 2005, 14:24

Beckhs ci to wytłumaczył więc się bez sensu nie kłóć bo zarobisz następne. Wina leży po twojej stronie bo słowo "Pasztet" używałeś w kontekście obrazy więc się teraz nie wypieraj.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 14:30

Tomusmc pisze:Beckhs ci to wytłumaczył więc się bez sensu nie kłóć bo zarobisz następne. Wina leży po twojej stronie bo słowo "Pasztet" używałeś w kontekście obrazy więc się teraz nie wypieraj.
Ja się nie kłuce Becks nic mi nie wytłumaczył. Jak wina :lol: I nie wmawiaj mi w jakim konteksicie użyłem słowa " pasztet" bo to tylko ja wiem a swoje domysły zostaw dla siebie. Powiedziałem na czym polega problem i oczekauje jakiegoś sensownego wytłumaczenia a nie jakiś bredni. Chyba to jest temat w którym moge sie czegoś dowiedzieć. A jak chcesz dać mi wp to daj tylko nie wiem a co chcesz mi je wlepić. Ale spoko jak masz dać to daj

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 14:33

a co oznaczalo "jaki pasztet z ciebie" ??

albo "po prostu pasztet"

to tak jakby ktos mial nick kupa i bys napisal "jaka kupa z ciebie"

Rossi pisze: sam sobie jesteś winny że masz przydomek
a niby czemy jestem winny?? ja niczemu winny nie jestem.. nie mam w związku z tym żadnych kłopotów .... za to ty masz.. przekrecilem nazwe mu, zostalem ukarany, a ty na mnie naskoczyles.. sam chcesz wymierzyc sprawiedliwosc?? musze cie rozczarowac bo niestety to nie mozliwe.. jak ktos przekrecal nazwisko ktoregos z pilkarzy arsenalu to nikogo nie przezywalem i przekrecalem jego nicku ( wiem, wg ciebie nic takiego nie mialo miejsca) tylko naciskam niebieski kwadracik i po sprawie...

poza tym sadzisz ze nie jestem prawdziwym kibicem arsenalu.. po tym ze przekrecilem nazwe klubu... albo ze nie uwazam ze sprzedanie vieiry bylo fatalnym posunieciem.. :roll: zupelnie bez podstawnie..
to tak samo jak chcesz (moze nie ty ale ktos od was) chce zeby keane siadla na lawke i kupic dla niego nastepce.. a to tez legenda i symbol klubu jakim byl vieira u nas

ja ogolnie nic do ciebie nie mam i nawet cie lubie, kochasz swoj klub itd. jednak reagujesz zbyt impulsywnie .. wyluzuj.. przeciez to tylko internet :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 14:46

Pasztet pisze:a co oznaczalo "jaki pasztet z ciebie" ??

albo "po prostu pasztet"

to tak jakby ktos mial nick kupa i bys napisal "jaka kupa z ciebie"

Rossi pisze: sam sobie jesteś winny że masz przydomek
a niby czemy jestem winny?? ja niczemu winny nie jestem.. nie mam w związku z tym żadnych kłopotów .... za to ty masz.. przekrecilem nazwe mu, zostalem ukarany, a ty na mnie naskoczyles.. sam chcesz wymierzyc sprawiedliwosc?? musze cie rozczarowac bo niestety to nie mozliwe.. jak ktos przekrecal nazwisko ktoregos z pilkarzy arsenalu to nikogo nie przezywalem i przekrecalem jego nicku ( wiem, wg ciebie nic takiego nie mialo miejsca) tylko naciskam niebieski kwadracik i po sprawie...

poza tym sadzisz ze nie jestem prawdziwym kibicem arsenalu.. po tym ze przekrecilem nazwe klubu... albo ze nie uwazam ze sprzedanie vieiry bylo fatalnym posunieciem.. :roll: zupelnie bez podstawnie..
to tak samo jak chcesz (moze nie ty ale ktos od was) chce zeby keane siadla na lawke i kupic dla niego nastepce.. a to tez legenda i symbol klubu jakim byl vieira u nas

ja ogolnie nic do ciebie nie mam i nawet cie lubie, kochasz swoj klub itd. jednak reagujesz zbyt impulsywnie .. wyluzuj.. przeciez to tylko internet :wink:
"winny" chodziło mi o to że ten nick to twój wybór i powinieneś się liczyć z tym że ktoś może odmieniac twój przydomek rozumiesz???? Ja nie che wymieżać sprawiedliwość tylko oczekuje sensownego wytłumacznie dlaczego dostałęm wp a jak narazie ani Becks ani Tomusmc nie dali mi tego wytłumaczenia. I ja cie wcale nie przezywaam :shock: choć cieżko bylo sie powstrzymać. Sądze ze nie jesteś prawdziwym kibicem arsenalu i to jest moje zdanie z którego nie musze ci się tłumaczyć choć moge ale to nie w tym temacie. Ja cie będe palił głupa i powiem że cie nie lubie za dziecięce zagrywki. Jestem cały czas wyluzowany 8)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8748
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sie 2005, 15:17

nie bralem udzialu w tej "klotni" ale jestem po stronie Rossiego, nie wazne jest nawet w jakim kontekscie on uzyl slowa "pasztet", co to za roznica, przeciez ten uzytkownik sam sobie wybral taki nick "pasztet",

dam przyklad, ktos wybiera sobie nick "grubas", a ktos inny pisze "ty grubasie" i za to jest WP ?? przeciez to smieszne, skoro ktos sam siebie nazywa grubasem, to chyba logiczne jest, ze inni tez maja prawo go tak nazywac :!:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 sie 2005, 15:20

opozycja sie tworzy :D decyzja jest nieodwolalna :) juz probowalismy z Tomusmc wytlumaczyc Rossiemu dlaczego dostal WP i dalsze uzasadnienia nie maja sensu

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 07 sie 2005, 15:22

cloner ale wiesz, że Moderatorzy mają zawsze rację :!: Nieda się tego zmienić....ja na miejscu Rossiego i Paszteta bym nie zaczynał tej kłutni :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8748
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sie 2005, 15:25

beckhs pisze:opozycja sie tworzy :D decyzja jest nieodwolalna :) juz probowalismy z Tomusmc wytlumaczyc Rossiemu dlaczego dostal WP i dalsze uzasadnienia nie maja sensu
jaka tam opozycja, po prostu wyrazilem swoje zdanie :)

a teraz mam pytanie odnosnie mojego przykladu - zacytuje go jeszcze raz :
ktos wybiera sobie nick "grubas", a ktos inny pisze "ty grubasie" i za to jest WP ?? przeciez to smieszne, skoro ktos sam siebie nazywa grubasem, to chyba logiczne jest, ze inni tez maja prawo go tak nazywac
czy za taki text "ty grubasie" bedzie WP czy tez nie ;)

pamietaj, ze koles ma nick "grubas"

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 sie 2005, 15:27

nie wiem. to zalezy od sytuacji, kontekstu. nie mozna powiedziec na suchym przykladzie.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sie 2005, 15:28

R@f@ł pisze:bym nie zaczynał tej kłutni
mądry polak po szkodzie ;p

mi to tam wisi i powiewa

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 15:30

beckhs pisze:opozycja sie tworzy :D decyzja jest nieodwolalna :) juz probowalismy z Tomusmc wytlumaczyc Rossiemu dlaczego dostal WP i dalsze uzasadnienia nie maja sensu
Ja wiem czy to było tłumaczeni :roll:
Najpierw Tomusmc próbował mi wmówić co miałem na myśli piszac to co napisałem , a potem Becks mówiłeś że mod na prawo rozdawać wp według włąsnych odczuć chyba to nie są tłumaczenia godne modów tak cudownego , sprawiedliwego , uczciwego , zafajnego , FORUM :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”