Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 11 lip 2015, 13:07
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 lip 2015, 13:12
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2015, 13:22
domyślnie chyba scroll otwiera link w nowej karcieChemik pisze:Idzie jakoś wyłączyć w Chrome'ie opcję, która po naciśnięciu na dowolną stronę po wyszukaniu w Google otwiera nową kartę zamiast na tej, na której wyszukałem dane hasło. Co za irytujące dziadostwo
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 lip 2015, 13:24
My robiliśmy tylko przyjęcie w restauracji, więc takich rzeczy nie urządzaliśmy, chociaż pamiętam, że kupowaliśmy im jakieś drobiazgi [zestawy ze świecami zapachowymi].Duch pisze:Zaobrączkowani, przygotowywaliście na wesele film z podziękowaniami dla rodziców? A jeśli tak, to profesjonalnie w jakiejś firmie, czy raczej sami?
W takim wypadku zrobiłabym to tak, że strona utrzymująca kontakt z rodzicami podziękowałaby po weselu, żeby nie urządzać takich ceregieli na parkiecie przy wszystkich.Magnum pisze:Jak takie rzeczy wyglądają jak jedna osoba nie ma rodziców/ nie utrzymuje z nią kontaktu?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 11 lip 2015, 13:29
Dokladnie tak jak pisze futbolowa. Dlatego tez my to zrobilismy w mieszkaniu Pani mlodej. Nie chcielismy przy tym duzej publicznosci.Magnum pisze:Jak takie rzeczy wyglądają jak jedna osoba nie ma rodziców/ nie utrzymuje z nią kontaktu?
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 11 lip 2015, 14:36
Ja nawet chciałem taki film zamówić, ale ostatecznie zrobiłem go sam. Efekt zajebisty, a praktycznie każda profesjonalna firma krzyczała o tysiaka, więc podziękowałem.ubek pisze:Nie. U nas bylo (chyba) klasycznie. Po prostu zamowilismy wielkie bukiety i podziekowalismy wreczajac je przed slubem.
Super. Podrzuć linka, porównam sobie z moim amatorskimKeres pisze:Jak chcesz, to podrzucę Ci film na priva później.
Moi rodzice nie utrzymują ze sobą kontaktu, ale na weselu będą oboje, tylko ich posadzimy w innych miejscach. Filmik to taka bardziej sentymentalna kwestia, bo same upominki/drobiazgi dostaną wcześniej, każdy z osobna. Kwasu więc nie będzie, tym bardziej, że ojciec to zasłużył sobie bardziej na rózgę, a nie prezent.Magnum pisze:Jak takie rzeczy wyglądają jak jedna osoba nie ma rodziców/ nie utrzymuje z nią kontaktu?
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 11 lip 2015, 18:41
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lip 2015, 19:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 11 lip 2015, 20:15
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 11 lip 2015, 20:26
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 11 lip 2015, 20:30
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 lip 2015, 20:32
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 lip 2015, 21:10
Dziewczę łaknie kontaktów bliskich, a Ty omijasz, zdziwiony?ubek pisze:Dzisiaj, idę sobie kulturalnie chodniczkiem, a tu jakaś młoda dupa (~19) wyskakuje przede mnie z wielką teczką (taką, w jakiej noszą swoje prace wielcy artyści z najlepszych uczelni plastycznych w Polsce) i mnie nie chce przepuścić. No więc próbuję ominąć ją bokiem, a ta dalej mi zastępuje drogę. Na me spokojne i kulturalne pytania o stan swego umysłu nie raczyła odpowiedzieć. Jakimś cudem utrzymałem swe nerwy na wodzy i zdołałem ją ominąć. Teraz się zastanawiam, co by powiedziała we wrześniu w szkole, czemu nie ma zębów
Diamen23 pisze:teczka, ubek... widzisz związek?
futbolowa
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 lip 2015, 21:56
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio