Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1273

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 lip 2015, 15:14

Morrow pisze:Po tym co się gada w mediach ten Pedro wydaje się najbardziej prawdopodobny. Jakoś nigdy nie mogłem się do niego przekonać. Wartościowy zawodnik, świetnie pasowałby do 4-3-3 ale tam gdzie on czuje się najlepiej na ten moment mamy i Di Marię, i Januzaja, i Depaya a Young i Mata też tam będą grać. Na "9" na dłuższą metę go nie widzę, jak Rooney się połamie to nie pasuje mi na tego najbardziej wysuniętego napastnika.

Któryś raz przewija się w mediach, że to byłaby niespodzianka więc pewnie nikt z tego topowego grona więc jakiś Alcacer też pewnie odpada, Ibra raczej odpada z racji wieku i charakteru. Nie wiem, jakiś Bas Dost wydaje się możliwy. Tyle, że Van Gaal nie wydawał się jego fanem kiedy był trenerem Holandii więc cholera wie czy taki Hunter się nie marzy Luiemu.
Llorente :P

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8416

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lip 2015, 15:18

Jeszcze Drogba bez kontraktu, Balo na wylocie - sporo tego :mrgreen:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 lip 2015, 15:51

Nie rozumiem czemu każdy tak wierzy słowom Luiego. Oczywiście, tak faktycznie może być, ale...nie musi. Równie dobrze Loui mógł tak powiedzieć o rzekomej niespodziance, żeby klub, z którym negocjujemy zdygał i nie wymagał jakiejś absurdalnej kwoty.

W każdym bądź razie opcja z Pedro podoba mnie się bardzo. Może wielkim jego fanem nie byłem, ale to jest gość, który gwarantuje bramki. My natomiast mamy mnóstwo kreatorów i taki grajek, który świetnie potrafi szukać wolnych przestrzeni, a do tego jest skuteczny - to dla nas naprawdę ciekawa opcja. Oczywiście pod warunkiem, że pozbędziemy się AdM, co w sumie byłoby nie najgorszym rozwiązaniem.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 21 lip 2015, 18:02

Kilka ważniejszych momentów z konferencji Van Gaala i Smallinga. Drużyna przybyła dziś do San Jose, gdzie rozegra swój drugi mecz w ramach Tour 2015.
Obrazek
Van Gaal potwierdził kontuzje De Gei i Valencii
Obaj są kontuzjowani. Dzisiejszego ranka odwiedzili szpital i zostało to potwierdzone. Nie mogą zagrać przeciwko San Jose, tak mi się zdaje, ale musimy poczekać i zobaczymy.

O szansach na kupno Sergio Ramosa
Nie mogę mówić o tych pogłoskach. Mówiłem o tym dużo na konferencjach prasowych , że to jest proces. Może sam Sergio w trakcie tego procesu - tego nigdy nie wiadomo.

O Rooney'u grającym w benefisie Duncana Fergusona, gdzie mógł łatwo złapać kontuzję na kilka dni przed startem Premier League
Wayne mógłby także spaść ze schodów! To moja odpowiedź.

O przyszłości Javiera Hernandeza
Mam co do niego długookresowe nadzieje, ale nigdy nic nie wiadomo w futbolowym świecie. Ale tak, mam co do niego długofalowe plany.

Zapytany o zakup napastnika "niespodzianki"
On jest w trakcie realizacji. To nie napastnik, o którym piszą media. Musicie poczekać i zobaczycie. Czas na transfery kończy się pierwszego września, więc musimy czekać.

O mianowaniu Rooney'a na kapitana
Nie mogłem oczekiwać więcej. Myślę, że jest świetnym kapitanem - lepszym niż myślałem. Jest w pełni akceptowany przez zawodników i dlatego jest potrzebny. Mogłem ja wybrać, ale to zawodnicy zdecydowali. To moja filozofia. Gracze muszą zaakceptować kapitanów i Rooney został pierwszym kapitanem, a Carrick jego następcą.

Po konferencji boss wypowiedział się dla MUTV o pierwszym tygodniu touru
To był bardzo dobry tydzień. Obiekty były znakomite, ludzie mili, hotel i jedzenie też były dobre. Kilku piłkarzy było zmęczonych długą podróżą. Było trochę gorąco, ale chłopcy trenowali naprawdę dobrze pomimo żaru. Wygraliśmy pierwszy mecz, więc nie mogę narzekać.

Ogólnie Louis był w znakomitym nastroju, Chris podobnie. To chyba dobrze rokuje, mecz z Earthquakes już jutro nad ranem polskiego czasu. Spodziewam się wysokiego zwycięstwa, bo zespół z San Jose bez Wondolowskiego, swojego najlepszego strzelca, który teraz na Gold Cupie jest, tak samo Cordell Cato. No i Innocent też prawdopodobnie nie zagra przez kontuzję, więc ich siła ofensywa jest drastycznie osłabiona, jak wbiją nam bramkę, to trochę słabo będzie z naszej strony...

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 21 lip 2015, 19:07

Van Gall pisze:to jest proces
:-D

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 807

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 21 lip 2015, 20:39

fieldy pisze:A Dzeko planuje zostać w City?
Wygląda na to,że City chce sprzedać Dzeko.Podobnie sprawa ma się z Joveticem.Problem polega na tym,że raczej gdzieś za granicę aniżeli do krajowego rywala,a już tym bardziej do United.Ponadto chcemy za Bośniaka 20mln. funtów,a to o 5,5 więcej niż chce dać Roma.Zobaczymy jak sprawy się potoczą,ale imo przynajmniej jeden z nich opuści MCFC w obecnym okienku transferowym.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 lip 2015, 0:27

Pedro? jestem na duże tak.Obskoczy 2 skrzydła,kapitalna gra bez piłki i szybkosci.W Prem spokojnie bys sobie dał rady z kreatywna pomocą.Fajnie jakby Czicza został- idealny na 2 napastnika i gwarancja bramek.

Z Ramosem śmiało widze wiec pewnie negocjujemy innego zawodnika.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 lip 2015, 5:57

Pani

zapomnialem jednej litery "e".
[k****] skasowalem caly post gracias...
Ostatnio zmieniony 23 lip 2015, 19:47 przez FRYDERYK SZOPEN, łącznie zmieniany 2 razy.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 22 lip 2015, 10:56

Dobra pierwsza część, w której stworzyliśmy całkiem sporo sytuacji. Na plus przede Shaw, Mata, czy Depay. Ten ostatni dużo groźniejszy niż jego partner w ataku. Po przerwie fajne zawody rozegrał Perreira, ale podobał mi się również Lingard. Chłopak wykorzystuje kolejny raz szansę i jestem niezmiernie ciekaw co planujemy zrobić z tym chłopakiem.

No i jeszcze słowa o Johnstonie. Widać, że świetnie się czuje grając daleko od bramki. NIe boi się wyjść, co jest bardzo przydatne kiedy linia obrony gra wysoko. Do tego potrafi bardzo spokojnie wyprowadzać piłkę, nie panikuje. Idealnie by było gdyby otrzymał u nas szanse, ale cieszę się, że przynajmniej ustały plotki o jego definitywnym transferze.

Na duży minus niestety Januzaj. Chłopak wygląda na zagubionego. Zatracił gdzieś to czym imponował - pewność siebie i spokój. Martwi mnie trochę kolejny bezbarwny występ Wilsona. Oczywiście, ot taki Rooney wcale nie zrobił więcej, ale James jeśli marzy o tym, żeby dostać więcej szans, to musi pokazywać się ze znacznie lepszej strony.

Aha i jeszcze jedno - graliśmy 4411 (442) i ciekaw jestem czy taka formacja zagości u nas na dłużej.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2493
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 lip 2015, 13:47

Bein Sport podaje, że negocjacje pomiędzy MU a PSG w sprawie ADM zostały zerwane. Szejk z PSG jest właścicielem tej stacji, więc info wiarygodne.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 23 lip 2015, 17:28

:) Bardzo dobra wiadomość. Di Maria nawet bez formy miał największą liczbę asyst w teamie i 3. w lidze i to przy kontuzji przez którą nie występował w wielu spotkaniach, a następnie wchodził z ławki.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 lip 2015, 19:36

Pedro po rozmowie z Lucho powiedział, że teraz jest najlepszy moment na odejście, a Barca podobno czeka na oferty. Może udać Wam się ściągnąć. Oczywiście za odpowiednie pieniądze i samo "tak" od zawodnika.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lip 2015, 21:43

Jak to z Di Maria, bo troszkę powiązany jest z Milanem deal? We Włoszech się pisze, że rozmowy trwają a jeden dość wiarygodny gość nawet podał, że ostatnia prosta a już kilka dni temu pisał, że do niedzieli Angel w PSG.

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2493
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 23 lip 2015, 22:24

mete pisze:Jak to z Di Maria, bo troszkę powiązany jest z Milanem deal?
O kogo chodzi? Ostatnio nie czytam regularnie tematu Milanu i widać coś mi umknęło. (Chyba, że chodzi o Ibrę)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lip 2015, 22:31

Tak, chodzi o Ibre.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”