Król strzelców Idei Ekstraklasy 2005/2006 - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.

Kto zostanie królem strzelców???

Bro?ek
13
42%
Ślusarski
2
6%
Edi
1
3%
Milar
1
3%
ktos inny
6
19%
Piechna
8
26%
W?odarczyk
0
Brak głosów
W?odarczyk
0
Brak głosów
Reiss
0
Brak głosów
Reiss
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 sie 2005, 0:42

Brożek ---> szczerze mówiąc, to kult Franka się rodzi, ale Brożek, to od kilku lat jest niespełnionym talentem, więc chciałbym, aby wreszcie się wybił.Jego brat jakoś mnie mniej zadowola ( :lol: ), więc liczę, na klasę Pawła.Franek i tk będzie na zawsze uwqielbiany pod Wawelem, a liczę, że Brożek powtórzy klasę z meczu z GKS :).Żuraw da radę w Celticku, więc czemu Paweł ma być słaby w Wiśle ? Pzdr

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 sie 2005, 1:39

Jak Wisla Plock gra jeszcze w pierwszej lidze :lol: to nie powinnismy zapominac o Irku Jeleniu ktory takze bramki potrafi zdobywac. Brozek ostatnio zlapal wiatr w zagle i cisnie do przodu ze hohoh ale nie widze go w koronie krola strzelcow :] raczej Franek

POZDRO

cris10
Trampkarz
Trampkarz

OHO ho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cris10 » 08 sie 2005, 8:30

Królem strzelców będzie T.Frankowski , Pa.Brożek ,M.Klatt lub B.Ślusarski-który z nich zobaczymy

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 sie 2005, 8:55

No faktycznie Brozek jest ostatnio na fali. Ale jest jeszcze za mlody i brakuje mu doswiadczenia. No ale kto wie, jesli utrzyma taka forme przez caly sezon to ciezko go bedzie zatrzymac.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 sie 2005, 9:09

Nie rozumie takich głosów ze Brożek jest za młody. On już ma 22 lata. Inni zawodnicy w innych ligach sąmlodsi a juz odgrywają ważne role w swoich druzynach. Np. w drugiej lidze niemieckiej (która nie jest wcale gorsza od naszej pierwszej ligi polskiej) Łukasz Podolski która ma 20 lat jest królem strzelców. A Javier Saviola gdy przychodzil do Barcelony miał 19 czy 18 lat. I strzelal juz bramki w lidze hiszpanskiej. Wiec ja uważam ze jezeli Brożek bedzie grywal w pierwszym skladzie Wisły, a na to sie zanosi to ma bardzo duże szanse na Króla strzelców IDEI EKSTRAKLASY
Ostatnio zmieniony 08 sie 2005, 11:02 przez wazi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 9:15

Zdecydowanie moj faworyt i pilkarz ktoremu kibicuje czyli Pawel Brozek :!: Moze i wieksze szanse daje sie Frankowskiemu , ale Ja wlasnie chcialbym triumfu Pawla. Obok tej dwojki do walki o korone krola strzelcow moga wlaczyc sie jeszcze : Jelen , Slusarski , Klatt

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 sie 2005, 9:29

Franek zapowiada, że chce obronic tytuł króla strzelców. Brożek własnie ma odpowiedni wiek, aby zdobyc koronę, nie jest ani za młody, ani za stary. Mam nadzieję, że będzie do końca walczył. Po za tym jeśli wywalczyłby ten tytuł, to bardzo by sie rozslawił w Europie Klatt moze ustrzelić ok. 15, 20 bramek, bo jeden świetny występ króla strzlców nie czyni. Milar jest jedym z najskuteczniejszych Brazylijczyków w lidze, po za tym Pogoni jakos wychodzą transfery tych piłkarzy. Ślusarski tez potrafi strzelić, jednak wątpię aby zdobył króla. Jesscze Jeleń. Piłarz, który jest cennym skarbem Wisły Płock, może zrobić niespodziankę i wywalczyć ten tytuł. Jak za rok, za granicę by odszedł Franek, to rywalizacja byłaby jeszcze badziej emocjonująca i zacięta.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 sie 2005, 9:29

wazi pisze:Nie rozumie takich głosów ze Brożek jest za młody. On już ma 22 bramki. Inni zawodnicy w innych ligach sąmlodsi a juz odgrywają ważne role w swoich druzynach. Np. w drugiej lidze niemieckiej (która nie jest wcale gorsza od naszej pierwszej ligi polskiej) Łukasz Podolski która ma 20 lat jest królem strzelców. A Javier Saviola gdy przychodzil do Barcelony miał 19 czy 18 lat. I strzelal juz bramki w lidze hiszpanskiej. Wiec ja uważam ze jezeli Brożek bedzie grywal w pierwszym skladzie Wisły, a na to sie zanosi to ma bardzo duże szanse na Króla strzelców IDEI EKSTRAKLASY
Ja to rozumie i dlatego tez stawiam ze krolem strzelcow zostanie Brozek albo Klatt a nie Frankowski chociaz jest to bardzo prawdopodobne. Ale chodzi mi o to ze za 3 lub 4 lata bede z nich gwiazdy i napewno bede wielkimi faworytami do tej nagrody. A pozatym zagraniczne ligi bardzo sie roznia od Polskiej. W Polsce zbyt malo stawia sie na mlodziez. W angielskiej lidze nawet w najsilniejszych zespolach graja pilkarze ktorzy maja po 19 lat i sa wyruzniajacymi sie graczami co nie swiadczy ze ta liga badfz druzyna jest slaba. W Polsce tez tak powinno byc.

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 08 sie 2005, 12:03

1. Frankowski
2. Imeh
3. Milar

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 18:49

Jak wiadomo Franka juz nie ma . Co do Brożka , to jezeli w 2-meczu z Viorią Wiselka se nie poradzi to jemu dlugiej przyszlosci w ekstraklasie bym nie wrozyl .

Ale sytuacja jest zacięta w gornej części tabeli najlepszych strzelcow . Z pewnością do faworytow należą min. Brożek, Edi , Slusarski , Piechna i Aleksander .
Ale jak patrze na tego Micanskiego z Amiki , to chlopak sie zapowiada na gwiazdeczkę i kto wie czy jak nie podtrzyma swej passy strzelonych bramek to na polmetku , nie bedzie wlasnie favorytem do Korony :o

Osobiście ja jestem za Edim

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 wrz 2005, 18:52

Ja też jestem za Edim. Raz, że bardzo lubię tego zawodnika, a dwa, że naprawdę ładnie sobie radzi :)

Wydaje mi się jednak, że królem strzelców zostanie Brożek. Naprawdę znakomicie spisuje się jako zastępca/następca Żurawskiego :)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 25 wrz 2005, 18:57

Stawiam na Reissa ma juz wiek emerytalny, a mimo to ma chyba zyciowa forme :) Takze Piechna moze powalczyc wkoncu byl krolem strzelcow w 2 i 3 lidze.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 19:00

Ja zagłosowałem na Brożka. To co wczoraj pokazał mówi samo za siebie. Jeżeli zagra jeszcze kilka takich meczy to to on będzie królem. Drugim kandydatem jest Reiss ale nie ma go w ankiecie...

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 25 wrz 2005, 19:41

-=MiC=- pisze:Stawiam na Reissa ma juz wiek emerytalny, a mimo to ma chyba zyciowa forme :) Takze Piechna moze powalczyc wkoncu byl krolem strzelcow w 2 i 3 lidze.
nie zapomnij o 4 lidze :D
mysle ze brozek z piechna zawalcza a reiss wysiadzie w polowie sezonu..;)

Awatar użytkownika
Wchite Star
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wchite Star » 25 wrz 2005, 21:16

1.Szkoda że nie ma Franka bo wybur był by prosty ale Brożek niczym mu nie ustępuje jest ostatnio świetny zdobywa bardzo dużo bramek.
2.Ślusarski też jest świetnym zawodnikiem świetnego zespołu Groclin Grodzisk Wielkopolski.
3.Edi co tu dużo gadać powiem tyle zdobywa dużo ładnych bramek. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”