Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 89

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 08 sie 2005, 12:58

Panowie oczywiscie Inter ma w tym sezonie większe szanse niż w poprzednich z tym sie chyba każdy zgodzi.
Tylko czy wykorzysta szanse to jest pytanie myśle że Inter coś w tym sezonie pokaże może na Europejskich boiskach ale Scudetta wydaje mi się że nie wygra :D :evil: .
Moim zdaniem nie wiem czy sie zgodzicie problem tkwi w Mancinim który nie umie ustawić dobrego składu z tak szerokiej kadry jaką bądż co bądż posiada Inter. :D :cry:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 08 sie 2005, 13:05

Powiem tak - jako kibice Interu mając taką pakę jaką mamy w tej chwili módlmy sie aby sie udalo :) Bo jak to by sie udalo to zwiastowalo by świetlane lata dla Interu :) Adriano by zostal na dlugie lata :) Moratti sypnał by jakąs potężną sumke na MAX wzmocnienia - jakichs 2-3 ale juz z naprawde najwyzszej swiatowej półki .....
Ehhhhh
Ale póki co pozostaje nam trzymac kciuki za naszych pupili :)

Forza Inter !!!
potwor pisze:jesli inter nie wygra w tym sezonie to kiedy ??to bylby 16 sezon bez scudetto :/ w tym sezonie poczynilismy ogromne popstepy, sprowadzilismy naprawde wartosciowych zawodnikow !! juz dawno inter nie byl tak mocny, jesli nie wygra w tym sezonie, to watpie zeby wygral w nastepnym :roll:

Awatar użytkownika
jedras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 08 sie 2005, 13:06

serek408 pisze: a ci co uwazaja inaczej niech sie ida j***c
Czy Ty choc czasem myslisz :?:
Przeciez kazdy czlowiek ma prawo uwazac inaczej niz Ty wiec moze bys to uszanowal a nie od razu z takimi tekstami :evil:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 sie 2005, 13:06

serek408 pisze:Lakierek wystarczy , ze sie osmieszasz kazdym kolejnym postem , ale ile tak mozna toba gardzic

Brak argumentu i juz taki plesniaczek nie umi nic innego niz na ciebie najezdzac.

serek408 pisze:Interowcy przeciez mamy druzyne troche mocniejsza od Juve i mniej wiecej podobna do Milanu , wiec mistrzostwo jest w zasiegu reki , a ci co uwazaja inaczej niech sie ida j***c Twisted Evil
Och,to chyba 'interowcow' subiektywne zdanie. Zobaczysz za pol rtoku znowu bedziesz musial dopingowac Milan. [; (napewno nie skumasz o co chodzi, ale czasami lepeij zyc w nieswiadomosci )

Zastosuje sie do pewnego madrego zdania. Troche mi szkoda bo lubie ciebie denrwowac, wtedy jests taki slodki :) 'Inter ma najmocniejsza pomoc' <hahaha>

Awatar użytkownika
potwor
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 08 sie 2005, 13:09

juras masz racje !! w tyz sezonie najwazniejsze jest scudetto i pewnie nawet triumf w lidze mistrzow by nie przycmiltakliego niedosytu :/
powiem krotko- to musi byc nasz sezon !!!!

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 13:14

Lakier pisze:Zobaczysz za pol rtoku znowu bedziesz musial dopingowac Milan. [; (napewno nie skumasz o co chodzi, ale czasami lepeij zyc w nieswiadomosci )

Twoje posty lakierek sa na tyle "inteligentne" , ze specjalnie nie musialem sie glowic nad ta sprawa.
Lakier pisze:Troche mi szkoda bo lubie ciebie denrwowac
Naprawde ci to wychodzi :rotfl2:
jedras pisze:Czy Ty choc czasem myslisz
Przeciez kazdy czlowiek ma prawo uwazac inaczej niz Ty wiec moze bys to uszanowal a nie od razu z takimi tekstami
Dla ciebie Pan Serek.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sie 2005, 13:24

Serek i Lakier po 2WP jeśli nie zaprzestaniecie rozmywania tematów to będzie ban!

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 08 sie 2005, 13:37

serek408 pisze:Lakierek wystarczy , ze sie osmieszasz kazdym kolejnym postem , ale ile tak mozna toba gardzic :?:

Interowcy przeciez mamy druzyne troche mocniejsza od Juve i mniej wiecej podobna do Milanu , wiec mistrzostwo jest w zasiegu reki , a ci co uwazaja inaczej niech sie ida j***c :twisted:
czlowieku mocny jestes!!ja uwazam ze inter nie ma szans na mistrzostwo w walce z turynem!! prawda jest ze Inter ma bardzo mocny sklad!! ale wiesz czemu uwazam ze nei zdobeda mistrza? bo Mancini to dupa nie trener. i tym zdaniem zeby Ci co uwazaja inaczej to niech ida sie **** to sam siebei skompromitowales i osmieszyles

1WP, ludzie opanujcie swoje emocje bo źle się tu bedzie działo!//Tomusmc

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 13:41

Jesli twoim zdaniem Mancini to "dupa nie trener" to musze cie uswiadomic , ze Sir Alex Fergusson przygasa i z calym szacunkiem do Niego razem z MU niewiele juz osiagnie.
DeViL DaM pisze:ja uwazam ze inter nie ma szans na mistrzostwo w walce z turynem
Tym zdaniem pokazales swoja moc. Pelna kompromitacja :brawo:

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 08 sie 2005, 13:49

serek408 pisze:Jesli twoim zdaniem Mancini to "dupa nie trener" to musze cie uswiadomic , ze Sir Alex Fergusson przygasa i z calym szacunkiem do Niego razem z MU niewiele juz osiagnie.
DeViL DaM pisze:ja uwazam ze inter nie ma szans na mistrzostwo w walce z turynem
Tym zdaniem pokazales swoja moc. Pelna kompromitacja :brawo:
nie widze w tym nic kompromitujacego !! jestes naprawde mocny!! no to co z tego ze Ferguson przygasa? skoro i tak przygasajacy Ferguson jest lepszy od Manciniego. owszem inter jest jak zwykle wymieniany wsrod faworytow i to slusznie, ale jak zwykle oni nic nie moga zrobic bo maja kiepskiego trenera... ja do interu nic nie mam bo to jest jedna z moich ulubionych druzyn we wloszech zara po Juve i Parmie,ale Ty koloes jestes naprawde mocno zadufany w swym interze

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 14:01

Napewno staje murem za Interem gdy jakis anty-interowiec mowi zle o Interze , ale zadufany napewno nie jestem. Swiadcza o tym chocby inne tematy w ktorych nie musze bronic mojego klubu.
ps. Mam gdzies takich jak ty i licze , ze zostaniesz w pomocy spolecznej adoracji bo jestes w tym dobry.

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 08 sie 2005, 14:06

Serek408 nie denerwuj się nie każdy najeżdża na Inter :twisted: .
Musisz przyznac Mancini do elity trenerskiej nie należy. Inter o wiele wiecej by osiagnąl gdyby nie On :D

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 sie 2005, 14:07

serek408 pisze:Napewno staje murem za Interem gdy jakis anty-interowiec mowi zle o Interze
Dobrze o Interze można mówić jedynie po mercato, na początku sezonu. Później wszelki optymizm przemija, starczy kilka meczy. W połowie sezonu padają hasła "następny sezon jest nasz!".

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 14:12

zazul pisze:Musisz przyznac Mancini do elity trenerskiej nie należy. Inter o wiele wiecej by osiagnąl gdyby nie On

Nie do konca sie z Toba Zazul zgodze. Mancini z Interem wygral pierwsze od kilku lat trofeum (Puchar Włoch). Pozatym pod jego okiem Nerazzurri zaczeli grac ofensywniej , a na koniec sezonu tracili nawet malo bramek. Wiec gdyby nie on po tym roku pracy ciagle kibice Interu czekali by na jakies trofeum. I trzeba pamietac , ze jest jeszcze mlodym trenerem :!: :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 14:22

serek408 pisze:
zazul pisze:Musisz przyznac Mancini do elity trenerskiej nie należy. Inter o wiele wiecej by osiagnąl gdyby nie On

Nie do konca sie z Toba Zazul zgodze. Mancini z Interem wygral pierwsze od kilku lat trofeum (Puchar Włoch). Pozatym pod jego okiem Nerazzurri zaczeli grac ofensywniej , a na koniec sezonu tracili nawet malo bramek. Wiec gdyby nie on po tym roku pracy ciagle kibice Interu czekali by na jakies trofeum. I trzeba pamietac , ze jest jeszcze mlodym trenerem :!: :twisted:
Ja też musze stwierdzić że Inter zasługuje na lepszego trenera :!: Mi się zdaje że Mancini jest na początku swojej trenerskiej kariery i już wypusicił sie na głeboki wody jak widac te wody chcyba są dla niego za głebokie. Kto wię może gdyb Inter mjał lepszego( bardziej doświdczonego) coacha może Moratti nie musiałby przeznaczyć tyle pieniędzy na coroczne transfery. Ale pewnie jak w tym sezonie Mancini nie zdobędzie mistrza pożegna się z Mediolanem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”