F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 115

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 13:52

Pamiętam wchodziłem na stronki Barcy i kibicem mówił że to fatalny transfer, ze Roni zepsuje atmosfere w druzunie itp. Teraz pewnie i tak nikt do tego nie nie przyzna ale ja pamietam tak było. Przyzna się ktoś tutaj do tego czy tak nie było?? :D Jechali po nim i zarzadzie ile wlezie a teraz mają go za cud świata. Ja od począrku byłem pewnien że Roanldinho zrobi wielka kariere ile to ja nocy nie przespałem gdy odmówił gry w MU :D :D Prawie w depresje wpadłem :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sie 2005, 13:55

Rossi pisze:Pamiętam wchodziłem na stronki Barcy i kibicem mówił że to fatalny transfer, ze Roni zepsuje atmosfere w druzunie itp. Teraz pewnie i tak nikt do tego nie nie przyzna ale ja pamietam tak było. Przyzna się ktoś tutaj do tego czy tak nie było?? :D Jechali po nim i zarzadzie ile wlezie a teraz mają go za cud świata. Ja od począrku byłem pewnien że Roanldinho zrobi wielka kariere ile to ja nocy nie przespałem gdy odmówił gry w MU :D :D Prawie w depresje wpadłem :D
Ja pamiętam jak na "EuroSport News" pojawiła się wiadomość, że Ronaldinho przechodzi za 17 mln Euro do Juventusu. Byłem w siódmym niebie po czym okazało się, że to tylko plotka, a Ronniego zaklepała sobie Barca....miałem to samo co Ty :wink: Jeszcze wtedy PSG miało problemy finansowe i wysprzedawało swoich zawodników w tym brazylijczyka
Ostatnio zmieniony 08 sie 2005, 13:56 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2005, 13:55

Dokładnie Rossi tak było. Ronaldinho był zawodnikiem po którym spodziewano się dużych problemów. Wiele osób bało się atmosferę w drużynie ale z drugiej strony chciano jego przyjścia bo już wtedy był bardzo dobry.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 14:10

No i juz na torneuu w USA Ronaldinho zamkną wszystkim niedowiarkom gęby już tam pokazał klase później przyszedł mecz chyba z Osasuna i ten cudowny gol i tak zaczełą się Ronldimania juezu jak ja do tej pory żałuje że nie przeszedł do MU chociaż na kompie już robiłem Zdjecia Roniego w koszulce United :D . Ale może to lepij dla jego kariery bo niech czaruje w Barcy niz miałby przygasnąć w MU szkoda naprawde szkoda :(

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 sie 2005, 14:28

Barcelona miała wtedy jeden z najgorszych momentów. W lidze gdzieś w środku tabeli i...Pamiętam jak się cieszyłem gdy przeszedł Rustu i Ronaldinho. Myślałem, że Turek będzie swietne bronił tak jak na WC 2002, a tu kompletne załamanie. Co do Ronaldinho to wiedziałem, że to będzie piłkarz już na WC 2002 jak strzelił okieneczko Seamanowi.

Ten drybling co ktoś mówił że minął trzech gości to był chyba z Kostaryką również na WC 2002.

Ktoś pytał się o wolne Messi'ego... W dziale vootball, videos ktoś zapodał o nim filmik który trwa 19:19 i jak zaczyna się filmik jest pokazany wolny, ale tylko na treningu...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 14:44

herdek pisze:Barcelona miała wtedy jeden z najgorszych momentów. W lidze gdzieś w środku tabeli i...Pamiętam jak się cieszyłem gdy przeszedł Rustu i Ronaldinho. Myślałem, że Turek będzie swietne bronił tak jak na WC 2002, a tu kompletne załamanie. Co do Ronaldinho to wiedziałem, że to będzie piłkarz już na WC 2002 jak strzelił okieneczko Seamanowi.

Ten drybling co ktoś mówił że minął trzech gości to był chyba z Kostaryką również na WC 2002.

Ktoś pytał się o wolne Messi'ego... W dziale vootball, videos ktoś zapodał o nim filmik który trwa 19:19 i jak zaczyna się filmik jest pokazany wolny, ale tylko na treningu...
Ten drybling to był z Haiti co zrobił Ronaldinho rulete :wink:
a tego linka to ja zapodalęm i tam jest jeden wolny zapodam niedługo nowy filmik o Messim ale musze mieć troche czasu :wink:

piotrpio2
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 14:53

Ronaldinho był, jest i będzie najlepszy piłkarzem obecnej dekady, a pojedyńcze mecze nie odbiorą mu tego prymatu. BARCA FOREVER

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 09 sie 2005, 15:26

Juz w sobote Barca rozpoczyna sezon i bedzie mozna zobaczyc w jakiej formie sa jej gwiazdy.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 sie 2005, 19:28

dobra... potrzebuje szybkiego info na temat pilki w hiszpanii i nietylko, wszystkie wazniejsze informacje... nie bylo mnie troche i troche niehalo!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 sie 2005, 18:14

Wszystko znajdziesz w necie :wink:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 12 sie 2005, 13:00

Widzę że temat o Barcie stanął w mrtwym punkcie więc ja postaram się go ruszyć. Co myślicie pierwszym meczu Brcy z Betisem? Według mnie będzie ciężlo gdyż Betis ma dobry skład i gienialnego Joaquina.......Ale mimo to stawiam na wynik 3-2 lub 2-1 dla Blaugrana pszewidujcie wyniki i podawajcie nowinki związane z inauguracją Primera Division przez Barce.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 12 sie 2005, 13:21

Ja obstawiam 2:0 dla Barcy :D

Awatar użytkownika
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 12 sie 2005, 13:28

Myśle że będzie 4:1 dla Barcy. Barcelona pokaże że gra bardzo ofensywnie :D

Awatar użytkownika
Henry 007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Henry 007 » 12 sie 2005, 17:31

Nie wiem ile będzie, ale Barca wygra przewagą 2 lub 3 bramek 8)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 12 sie 2005, 20:40

W\g mnie Blaugrana wygra przynajmniej różnicą 2 bramek, jak nie 3 8) może 4:1 ?!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”