Il capocanoniere 07/08 - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto strzeli najwięcej?

Totti
12
18%
Crespo
4
6%
Ibrahimovic
5
7%
Ronaldo
16
24%
Trezeguet
10
15%
Pazzini
5
7%
Amauri
2
3%
Quagliarella
2
3%
Del Piero
4
6%
Niespodzianka
8
12%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 07 sie 2005, 17:06

Liczę na Zlatana :) Ale myślę, że Zico ma rację... a nowym sezonie tak jak w poprzedniim króla strzelców może zdobyć ktoś spoza wielkiej Triady :P lecz nie wiem kto to będzie....może Toni?? sam nie wiem

P.S. Zico fajny avatarek :D;P

P.S. 2 Jedras....to jest tylko moja subiektywna ocena ;/ moim zdaniem to fajny avaatar :p i tyle. A Crisitina jest rzeczywiście niezła...ale z drugiej strony nie jakaś super ;)
Ostatnio zmieniony 07 sie 2005, 18:01 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 07 sie 2005, 17:13

sorry za offa ale
bagg pisze:P.S. Zico fajny avatarek ;P

fajny :?: zobacz na twarz tej typiary jak chcesz zobaczyc naprawde fajna laske to popatrz na Cristine (miss wloch)

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 17:16

Stawiam na Szewę jest szybki,umi wykorzystac sam na sam,dobrze czuje sie w polu karnym,technika tez dobra.Ideal ligi włoskiej :lol: 8) :D

Awatar użytkownika
potwor
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: potwor » 08 sie 2005, 13:06

w ty sezonie szewa juz nie bedzie blyszczal , korone zdobedzie zlatan lub adriano. obaj ci pilkarze potrafia strzlic bramke z kazdej pozycji, gole przychodza im latwo, maja wspanialych partnerow i sa w naprawde wielkiej formie !!! jesli ktos im przeszkodzi to bedzie to ktos mniej znany , byc moze wlasnie toni, choc moz takze bazzani :?:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 sie 2005, 13:19

Czy kogos zdziwil by glos oddany na Adriano :?: owszem , ale tylko nieliczna czesc forumowiczow. Nie bede wpadal w zachwyt nad Adriano , ale to pilkarz ktory potrafi wszystko. Zlatan , Gila , czy Szewa tez beda grozni dla bramkarzy Serie A :twisted:
Ostatnio zmieniony 08 sie 2005, 13:19 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 08 sie 2005, 13:19

Zgoda adriano to jest bardzo dobry ... pokazywał że umie szczelać bramki z każdej pozycji. Ale ibrahimovic to całkiem inny napastnik niż adriano czy szewczenko, wydaje mi sie że szczeli znów około 16 bramek. Jeżeli trezeguet nie będzie miał kontuzji to fani juve właśnie na niego powinni liczyć :lol:

Awatar użytkownika
zazul
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 08 sie 2005, 13:29

Oczywiście że króle strzelców Seria A bedzie Del Piero :D
Licze także Zlatan pokaże na co go stać, a jak wszyscy wiemy jest to zawodnik który może zrobic "wszystko z piką i obrońcami "

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 08 sie 2005, 16:22

jezeli kontuzje omina Adriano to zdecydowanie on. nie ma sobie rownych, jest wysoki, silny, szybki, potrafi czasem przedryblowac rywali... jest najlepszy i stworzony do gry w Serie A! no i ma mu kto dogrywac pilki

Gila moze byc tez grozny, ale mysle ze rownie dobrze moze stracic forme w AC. w koncu Ancelotti stawia na doswiadczonych zawodnikow, a on ma 22 lata i niepotrzebnie bedzie obnizal srednia wieku ;)

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 08 sie 2005, 16:55

dino marino pisze:jezeli kontuzje omina Adriano to zdecydowanie on. nie ma sobie rownych, jest wysoki, silny, szybki, potrafi czasem przedryblowac rywali... jest najlepszy i stworzony do gry w Serie A! no i ma mu kto dogrywac pilki
Nie martw sie, to samo dotyczy Szewy :lol: może nie jest taki wysoki i silny fizycznie ale nadrabia na szybkosi i grze głową. Ale oczywiście walka będzie wyrównana do końca.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 sie 2005, 17:02

Wedlug mnie krolem strzelcow bedzie Adriano i to jemu kibicuje najbardziej. Groznym rywalem bedzie dla niego Zlatan Ibrahimovic. Ktorys z tych pilkarzy napewno bedzie w samej czolowce. Ja licze ze walka o krola strzelcow rozegra sie miedzy nimi.

Awatar użytkownika
matiz94
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 11 sie 2005, 12:21

Królem strzelców zostanie wg mnie Zlatan. Jest wysoki i świetnie wyszkolony technicznie, a w pierwszym sezonie strzelił aż 16 goli. oby tak dalej Zlatan

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 11 sie 2005, 12:26

moim skromnym zdaniem krolem strzelcow bedzie Adriano,jest szybki i dobrze wyszkolony

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 11 sie 2005, 18:07

Według mnie ten kto zostanie królem strzelców Serie A będzie miał nad drugim snajperem z klasyfikacji pszewagę jednej maksymalnie dwóch bramek.W tym sezonie walka o króla strzelców Serie A będzie zacięta takie gwiazdy jak: Adriano , Shevchenko , Totti , Ibrahimovich mówią same za siebie i gwarantują zaciętą walkę do ostatniej kolejki.Ale i tak królem strzelców zostanie Adriano.

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 11 sie 2005, 21:51

oddalem glos na Alexa ale to za to ze go lubie :)

a na powaznie to Adriano powinien zdominowac Serie A , Trezeguet i Totti tez powinni namieszac :wink: [/code]

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 sie 2005, 22:03

Ja nie odałem na nikogo głos poniewaz mojego faworyta nie ma.
Krolem strzelcow zostanie Vincenzo "Areoplanino" Montella pod jednym warunkiem ze Spaletti bedzie na niego stawiał bo jak narzie cos nie za bardzo go chce wystawic "(woli Nonde :hardkor: )
Zawodnik ktory umie znalesc pilke w polu karnym a moze inaczej jego pilka szuka :D szkoda ze w tamtym sezonie cos sie w nim zacieło bo by miał korone no coz moze w koncu teraz zostanie krolem :twisted:
Byc moze talent Pazziniego wybuchnie w tym sezonie (jak narazie 1 gol w tym sezonie strzelony w pucharze Włoch a grał 10 min w tym spotkaniu od 80min.) albo jeszcze jakis inny zawodnik moze Gila ale raczej nie sadze musi sie najpierw zgrac z zespołem.
Toni w ostatnich dwoch sezonach strzelił 50 bramek dla Palermo tez moze sie liczyc.
Lucarelli raczej nie powtorzy osiagniecia z poprzedniego sezonu ale swoje tez strzeli
Sheva strzeli około 20 bramek oczywiscie jak kontuzje beda go omijac ale on bedzie jechał na rowni z Gila w Milanie :wink: raczej dwaj nie ustrzela po 20 cos bramek(choc ja bym chciał)
Oczywiscie Adriano tez bedzie sie liczył ale ja mam nadzieje ze Montella przy regularnej grze bedzie strzelał bramy jak na zawołanie.

FORZA AREOPLANINO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”