Manchester United (zbiorczy) - Strona 102

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 07 sie 2005, 18:16

Chelsea pokonała Arsenal 2:1.

Niestety nasz najwiekszy rywal gral bardzo dobrze.
Pewnie w obroniw, swietnie wychodzil im kontry.
Arseanl gral moze przecietnie w defensywie ale widac było ze Drogba swietnie sobie radzi i najwiekszy mankament zeszłorocznej Chelsea moze juz byc mniej widoczny.
Słabo za to zagral Crespo.
Bez wzmocnien mysle ze nie mamy szans wygrac w tym roku Premiership.
Najlepiej byłoby kupic kogos na atak i na pomoc.Ale jak wzmocnimy tylko jedna z tych formacji to i tak bede zadowolony.

A tak wogule to Rossi nie wyzywał Paszteta....po prostu zwrocil sie po imieniu :P

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 07 sie 2005, 18:29

Wzmocnienia? Wszyscy powtarzają Essien i Owen, albo Ballack i Owen. Mój pomysł: bardziej możliwy i opłacalny: Heargreaves i Defoe. Młodzi i bardzo zdolni. Pierwszy potrzebny bardzo. Po prostu nie wyobrażam sobie by Keano grał w pierwszej 11 przez caly sezon. Kto ma grać na jego pozycji? Jones odszedł na wypozyczenie do Wrexham bodajże. Jedyna nadzieja to Kleberson, który może w końcu się przełamie i pokaże klasę. No istanieje jeszcze jedna ewentualność: Jenas.

A w ataku mamy Rooneya, Ruuda. Są w dobrej formie. Następnie kontuzjowany Saha (oby wyzdrowiał jak najszybciej), doświadczony Ole, Smith (zobaczymy gdzie będzie grał), Rossi. Więc Defoe tylko i wyłącznie wtedy gdy Fergie zapowie, iż kupi napastnika. Bo Owena bym nieździerżył w MU.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 07 sie 2005, 19:21

Manumef pisze:Wzmocnienia? Wszyscy powtarzają Essien i Owen, albo Ballack i Owen. Mój pomysł: bardziej możliwy i opłacalny: Heargreaves i Defoe. Młodzi i bardzo zdolni. Pierwszy potrzebny bardzo. Po prostu nie wyobrażam sobie by Keano grał w pierwszej 11 przez caly sezon. Kto ma grać na jego pozycji? Jones odszedł na wypozyczenie do Wrexham bodajże. Jedyna nadzieja to Kleberson, który może w końcu się przełamie i pokaże klasę. No istanieje jeszcze jedna ewentualność: Jenas.

A w ataku mamy Rooneya, Ruuda. Są w dobrej formie. Następnie kontuzjowany Saha (oby wyzdrowiał jak najszybciej), doświadczony Ole, Smith (zobaczymy gdzie będzie grał), Rossi. Więc Defoe tylko i wyłącznie wtedy gdy Fergie zapowie, iż kupi napastnika. Bo Owena bym nieździerżył w MU.
Defoe byłby napewno wzmocnieniem ale nie na naszą kieszeń. On jest drozszy od Owena i Tottenahm nawet za duże pieniądze nie pósici swojego najlpeszego napastnika. Kleberson podobno już niedługo w Turcji jak tak się stanie to nasz środek nie bedzie miała dużego pola manewru. Heargreaves w piątek zagrał bardzo dobrze ale jakoś zbyt w tego zawodnika nie wierze :wink: Więc czekamy na transfery drogi zarządzie :D

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 07 sie 2005, 22:06

Manumef nie wiem czy Ruud jest formie...mysle ze raczej w przecietnej formie.
Defoe nie jest na sprzedarz a jak juz to nie nasza kieszen.
Heargreaves jest moim zdaniem przecietny(choc ostanio niezle zagrał)
i nie do wyciagniecia z obecnego klubu.
Jak juz mialby cos porponowac to na pomoc Tim Cahill z Evertonu.
Jak najbardziej do wyciagniecia, kiedys mowil ze marzy mu sie gra w MU, niesamowity walczak, swietnie gra głową, potrafi dobrze podac i strzelic.W premiership mial sporo asyst i bramek.
Napstnik byłby nam potrzebny.Teraz bedziemy grac ta sama formacja co Chelsea czyli 4-3-3.
Potrzebny jest zmiennik dla Ruuda albo ktos kto go zastapi gdyby nie przyszla forma...czyli potrzebny egzekutor...mi sie marzyłby Kuijt ale on chyba nie nasz portfel....

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 07 sie 2005, 22:53

Praiwe wszyscy potrzebni nam zawodnicy sa nie na nasza kieszen... :( ...niby Glazer mial byc jak taki drugi wujek Romek ....a Abramowicz daje nieograniczone fundusze na transfery a Malcolm Sępi!!!! :evil: ..

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DeViL DaM » 07 sie 2005, 23:37

ryzy89 pisze:Praiwe wszyscy potrzebni nam zawodnicy sa nie na nasza kieszen... :( ...niby Glazer mial byc jak taki drugi wujek Romek ....a Abramowicz daje nieograniczone fundusze na transfery a Malcolm Sępi!!!! :evil: ..
heh nie wiemczy Glazer mial byc taki drugi wijek romek ;) on kupil za strasznie wielkie pieniadze ManU po to zeby jescze wiece zarobic. A Romek wydal postokroc mniej kupujac Chelsea ;) i mu starczylo kasy na transfery, przynajmniej ja tak twierdze moze sie myle ;)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 sie 2005, 9:26

I w końcu władze MU zapowiedziały RIO, że jak nie podpisze kontraktu to posuną sie do sprzedaży zawodnika. Bardzo dobrze. Co my jesteśmy? WOŚP czy co? Kogo proponujecie na jego miejsce? Bo nie wyobrażam sobie, że Brown będzie grał z Silvestre w środku.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2005, 9:42 przez Mefiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 sie 2005, 9:33

I w końcu władze MU zapowiedziały RIO, że jak nie podpisze kontraktu.
... to co?

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 08 sie 2005, 12:41

DeViL DaM pisze: heh nie wiemczy Glazer mial byc taki drugi wijek romek ;) on kupil za strasznie wielkie pieniadze ManU po to zeby jescze wiece zarobic. A Romek wydal postokroc mniej kupujac Chelsea ;) i mu starczylo kasy na transfery, przynajmniej ja tak twierdze moze sie myle ;)
W sumie masz racje chyba....z tego co czytalem to Abramowicz kupil Chelsea za 100 mln euro....a Glazer wydal na MU 953mln FUNTÓW!!!!!!!!....co w przeliczeniu daje jakies.....1,4 mld Euro....a wiec roznica troche jest.....Ale sam fakt...jak chce zarobic na MU to musi zbudowac ekipe na miare Chelsea.....a do tego potrzebne sa dobre transfery...a nie sępienie kasy....bo Abramowiczowi tez na bank chodzilo o wzbogacenie sie....i mu sie to udaje...bo zbudowal dobra ekipe....a raczej Mourinho korzystajac z jego pieniendzy...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 13:28

Pasztet pisze:... to co?

Juzuu już bardziej perfidnie nabiajci się nie da :!:

Ciekawe co będzie z Rio ja myśle że jak nie podpisze za góra 2 tygodnie to będzie musiałpakowac walizki i wypad z United. Nawet bym specjalnie nie płakalza zawodnikiem który zamist serca ma funta :D Ale wtedy MU bedzie musiał się poważnie rozejżeć za obroncą z najwyższej półki może Andrade :roll:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 08 sie 2005, 16:20

Andrade to nie jest obornca z najwyzszej półki.
Dobre mecze przeplata przecietnymi.
Jak juz to King.

Rio ma podpisac.Tylko teraz nie wiem gdzie on moglby odejsc.Najszybciej chyba do Realu.Ale ciezko by bylo sie go pozbyc.

Ryzu89 Roman A. zainwestowal w Cheslea bo futbal to jego hobby.
Glazer napewno nic dobrego nie zrobi dla MU.O zawodnikach zapomnij.MU to tak firma ktora bez sukcesow rowniez przynosi olbrzymie dochody.
Glazer spłaci z naszych zyskow swoj 700 milionowy kredyt i tyle go bedzimy widzieli.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 17:33

John Travolta pisze:Andrade to nie jest obornca z najwyzszej półki.
Dla mnie Andrade to świtowa klasa :!: Bardzo pasowałby do United nie jest ani za młody ani za stary a już doświdczony i co najważniejsze chce grać w MU ( choć tym nie wolno się sugerować ). Tylko cena za niego też by nie była nisko ale coż jak chce się wygrywac to trzeba czasem zainwestowac.

KLEBERSON w Besiktasie :!: :!:
Nie wiem czy się cieszyć czy smucić ale wygląda na to że MU jeszcze poszuka wzmocenieni :wink: Tylko pytanie kto :?: JJ to może być to.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 sie 2005, 18:26

Rossi pisze:
Dla mnie Andrade to świtowa klasa :!: Bardzo pasowałby do United nie jest ani za młody ani za stary a już doświdczony i co najważniejsze chce grać w MU ( choć tym nie wolno się sugerować ). Tylko cena za niego też by nie była nisko ale coż jak chce się wygrywac to trzeba czasem zainwestowac.

Nie wiem czy się cieszyć czy smucić ale wygląda na to że MU jeszcze poszuka wzmocenieni :wink: Tylko pytanie kto :?: JJ to może być to.
Andrade jest światowej klasy zawodnikiem? Tutaj muszę się z Tobą niezgodzić. Uważam, iż jest wartościowy zawodnik, grający w reprezentacji, ale poza tym nic specjalnego. Wolałbym od niego Kinga, Heitinga, Collociniego, Milito.

Kleberson w Besiktasie. A jednak stało się. Tylko dlaczego za tylko 2,5 mln funtów? Czyżby był aż tak niedoceniany... Zawojuje zapewne ligę turecką. Teraz to już pewne , że musimy ściągnąc DM'a. A Glazer oszczędza. Neville, Kleberson...zyskaliśmy ok. 6 mln funtów. Do tego 18 mln funtów z pozostało na transfery. Razem 24 mln f. Jenas, Sneijder, Hearegreaves...Czas pokaże :roll:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 08 sie 2005, 18:44

Manumef pisze:
Rossi pisze:

Andrade jest światowej klasy zawodnikiem? Tutaj muszę się z Tobą niezgodzić. Uważam, iż jest wartościowy zawodnik, grający w reprezentacji, ale poza tym nic specjalnego. Wolałbym od niego Kinga, Heitinga, Collociniego, Milito.

Kleberson w Besiktasie. A jednak stało się. Tylko dlaczego za tylko 2,5 mln funtów? Czyżby był aż tak niedoceniany... Zawojuje zapewne ligę turecką. Teraz to już pewne , że musimy ściągnąc DM'a. A Glazer oszczędza. Neville, Kleberson...zyskaliśmy ok. 6 mln funtów. Do tego 18 mln funtów z pozostało na transfery. Razem 24 mln f. Jenas, Sneijder, Hearegreaves...Czas pokaże :roll:
P.S. Rio przedłużył kontrakt o cztery lata. Nie wiem czy się cieszyć, czy też może płakać...

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 08 sie 2005, 18:47

Manumef pisze:Kinga, Heitinga, Collociniego, Milito
King - masz 30 baniek to kupuj :wink:
Heitinga - nie za bardzo widze go w MU ostatnio nawet nie chce grać na środku obrony tylko jak def pom. ale napwno dobry obrońca
Collocini- jak dla mnie przeciętny zawodnik niby wielki talent a nie umiał sobie znaleśc miejsac wśród emerytów w milanie, starszny brutal a jak takich nie lubie
Milito- napewno bardzo dobry obronca ale nawet nic nie było słychać ze sie nim interesujemy więc nawet nie ma co mówić

A jak dla mnie Andrade jest w optymalnym wieku na obrońce i by kosztowałcoś koło 10 mln więc nie za dużo. Świetnie gra głową i do tego jest portugalczykim a ja własnie bym chiał aby zawodnicy z tego kraju stanowil o sile MU jakoś do nich ma sentyment :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”