Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 26 sie 2015, 18:49
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SxE » 26 sie 2015, 18:50
SxE
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 26 sie 2015, 18:53
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2015, 18:55
Wiesz, ale jak będziemy patrzeć na statystyki z przed dwóch czy więcej lat to na przykład bardzo łatwo będzie obronić transfer Torresa, Essiena, Kaki czy innych wielkich mistrzów ostatnich lat. Idąc tym tokiem rozumowania to jakby Boateng do Milanu teraz trafił to też łatwo to obronić. Właśnie takim rozumowaniem Gallianiego jestem w takiej sytuacji jakiej jesteśmy.To może porównać statystyki sprzed dwóch sezonów. Co nam z tego, że Matri w Genoi strzelał skoro w Milanie tego nie robi a póki co jest piłkarzem Milanu.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SxE » 26 sie 2015, 19:04
Dlaczego sprzed dwóch? Porównajmy od razu statystyki sprzed pięciu sezonów, a co tam!seba82 pisze:To może porównać statystyki sprzed dwóch sezonów. Co nam z tego, że Matri w Genoi strzelał skoro w Milanie tego nie robi a póki co jest piłkarzem Milanu.
SxE
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 26 sie 2015, 19:06
Czy ja wiem czy znacznie ogranicza? Inter ma właśnie taki plan na mercato i nawet nieźle mu wyszło. Lamele też tak chce ściągnąć więc też jest to jakiś sposób na transfery. Chyba, że chodzi Ci o to, że przyjęcie takiego systemu uniemożliwia zakontraktowanie Witsela, bo tu fakt, Zenit wątpię, że by go puścił na wypożyczenie z obowiązkiem wykupu.seba82 pisze:Galliani ma się opierać na wypożyczeniach z wykupem, co znacznie ogranicza pole manewru.
Wszystko pięknie, tylko przecież nie wszystkie te transfery sa spłacane całościowo, część jest w ratach. Także 83 mln to my na pewno nie wydaliśmy.mete pisze:Bacca (30). Romagnoli (25), Bertolacci (20), Adriano (8).
Też miałem nadzieję, że idzie ku lepszemu, ale te ostatnie dni wskazują, że póki co nic się nie zmienia. Pewnie szykuje nam się niedługo akcja "Łysy musi odejść"mete pisze:W czerwcu wierzyłem, że takie czasy już się skończyły. Niestety byłem w wielkim błędzie.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2015, 19:08
Rookie mistake. Jeśli w tym temacie chcesz być ceniony, to musisz mieszać Matriego z błotem i z utęsknieniem wyczekiwać jego zgonu. To, jak gra, nie ma absolutnie żadnego znaczenia.SxE pisze:Dlaczego sprzed dwóch? Porównajmy od razu statystyki sprzed pięciu sezonów, a co tam!seba82 pisze:To może porównać statystyki sprzed dwóch sezonów. Co nam z tego, że Matri w Genoi strzelał skoro w Milanie tego nie robi a póki co jest piłkarzem Milanu.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 26 sie 2015, 19:10
Bo chcę porównać wkład obu piłkarzy w wyniki Milanu, nie ich występy w Honolulu czy gdzie indziej.SxE pisze:To może porównać statystyki sprzed dwóch sezonów. Co nam z tego, że Matri w Genoi strzelał skoro w Milanie tego nie robi a póki co jest piłkarzem Milanu.
Dlaczego sprzed dwóch? Porównajmy od razu statystyki sprzed pięciu sezonów, a co tam!
Jak chcesz to porównać, w tym momencie, skoro piszesz żeby nie patrzeć w statystki. Zobaczymy w Styczniu co Mario wniósł lub czego nie.Zresztą jak popatrzymy na aspekt sportowy to Mario w tej chwili to większy niewypał niż Matri.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 26 sie 2015, 19:15
Rzeczywiście, z twarzy mi się nie podoba, więc się przyjebałem do chłopaka.Rookie mistake. Jeśli w tym temacie chcesz być ceniony, to musisz mieszać Matriego z błotem i z utęsknieniem wyczekiwać jego zgonu. To, jak gra, nie ma absolutnie żadnego znaczenia.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 sie 2015, 19:17
Powiedz mi co on takiego nieprzeciętnego pokazał aby go tak nazywaćEmerald pisze:to jednak nieprzeciętny talent
Sprzedał Kovacicia, a zamiast niego ściągnęli wcześniej Kondogbie. Reszta transferów to chyba wypożyczenie z przymusem/opcją wykupu.Mates pisze:Ten kryzys giełdowy faktycznie może mieć jakiś wpływ, ale wobec tego skąd Inter ma kasę?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2015, 19:17
Matri i Balotelli w tamtym roku nie grali w Milanie. Można powiedzieć, że obaj "wrócili" do Milanu. I tak Matri jaki słaby by nie był to rok temu grał w piłkę, strzelał golę, trenował i nie sprawiał żadnych problemów. Natomiast Mario nie strzelał, nie grał w piłkę od kwietnia, nie trenuje.Jak chcesz to porównać, w tym momencie, skoro piszesz żeby nie patrzeć w statystki. Zobaczymy w Styczniu co Mario wniósł lub czego nie.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 26 sie 2015, 19:20
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 sie 2015, 19:21
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 26 sie 2015, 19:23
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 26 sie 2015, 19:25
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin