FMy - Strona 175

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 0:54

Ja jeszcze nie gralem i szczerze mowiac jakos mnie nie ciagnie. Moze dlatego ze nie znam tam za duzo pilkarzy.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 sie 2005, 1:16

lucas19 pisze:A gral ktos z was klubem spoza Europy np. z Azji lub Afryki????
Ja gralem troche Orlando Pirates z RPA. Druzyna bardzo fajna kilku ciekawych graczy a najwiekszymi gwaizdami sa bez watpienia napasnik Lebohang Mokoena i defensywny pomocnik Benedict Vilikazi. Serdecznie polecam gre tym klubem bo to jakies wkoncu urozmawicenie a nie tylko Europa i Europa :]

POZDRO

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 1:33

Zaczalem gre Werderem Brema i jak narazie nie idzie mi ta gra swietnie ale to przez to ze dopiero kompletuje druzyne. Sprzedalem chyba ze 7 zawodnikow a kupilem Schmeichela w wymianie za innego zawodnika, Borre, Podolski, Bierofka. W polowie sezonu maja przyjsc Adu, Korzym i Karimi. Chcialem jeszcze kupic Hleba i Schweinsteigera ale sa za drodzy. Pierwszy mecz w lidze przegralem z Hertha 3:1 na wyjezdzie. Ale teraz powinno juz byc tylko lepiej bo ustawilem odpowiednia taktyke, trening itd. Jezeli dobrze pojdzie to w nastepnym sezonie planuje kupic Hleba i Schweinsteigera oraz Evre i Lahma.

----------Podolski-----Klose----------
------------------Micoud---------------
Bierofka------------------------Valdez
-------------------Borre---------------
Schulz--Passanen--Ismael--Davala
--------------Schmeichel-------------

Klasnic, Baumman, Charisteas, itd.

Przepraszam za bledy w nazwiskach jesli sa, mam juz wylaczonego FMa i juz prawie zasypiam przed kompem :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 sie 2005, 10:33

Nie iem czemu sie wszyscy w FMie zachwycaja Korzymem. Przeciez jak ja gralem to on byl zwyklym przecietniakiem chcoiaz gral w Mallorce i tak nic nie pokazywal. A uwas jak jest ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 09 sie 2005, 10:46

RoRo pisze:Nie iem czemu sie wszyscy w FMie zachwycaja Korzymem. Przeciez jak ja gralem to on byl zwyklym przecietniakiem chcoiaz gral w Mallorce i tak nic nie pokazywal. A uwas jak jest ??

POZDRO
Korzyma zawsze jakiś dobry zespół kupuje ale zazwyczaj lipnie gra. Ja go osobisiice kupiłem pare razy ale się nie sprawdziuał i nara. Dobre ma nawet statsy jak na 17stolatka ale jest duzo lepszych zawodnikow od niego :wink:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 10:59

No ja go kupilem bo byl akurat za darmo. Nie jest moze najlepszy ale najgorszy tez nie. A co najwazniejsze szybko rosnie jego wartosc i mozna go poznie duzo drozej sprzedac :D Kupilem tez go po to zeby miec sie z kim dogadac w druzynie, wkoncu to Polak :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 sie 2005, 11:46

RoRo, ja Korzyma miałem w Realu (jaka to była piękna gra, a potem format ). Był rezerwowym, ale w całym sezonie strzelił coś koło 20 bramek. Grał głównie na lewym skrzydle i jako OP(AMC). Jego wartość wynosiła ok. 30mln€, więc na pewno był dobry.

bobi za ile kupiłeś Podolskiego ?

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 13:35

Podolskiego kupilem dziwnie bo chcialem sprawdzic na czym polega pierwokup. Wiec dalem ze place za niego teraz 6 mln a pozniejsza kwota 3 mln i dalem tez tam cos ze 3 lata. Oni zaakceptowali oferte. Patrze do skladu a tu ani Podolskiego ani 6 mln. Okazalo sie ze do 3 lat jesli wplace im 3 mln to oni musza przyjac oferte(cos takiego jakby klauzula). No to wplacilem odrazu. Wiec kupilem go za 9 mln. Ale nie zaluje poniewaz juz w pierwszych 3 meczach strzelil mi 4 bramki.

Mam ogromny klopot z obrona. Na 5 rozegranych meczy stracilem 15 bramek. W kazdym meczu 3. Zmienilem bramkarza chociaz mial dobre noty i dalej to samo. Obroncy tez maja nawet dobre noty.

Hertha - Werder 3:1
Werder - Bayern 2:3 (prowadzilem 2:0 :evil: )
Schonberg - Werder 3:5 (puchar Niemiec 1 rnd.)
Mainz - Werder 3:5
Werder - Gladbach 3:3 (mialem 2 czerwone kartki wiec i tak dobry wynik)

Poradzcie mi cos zebym tyle bramek nie tracil :!:

owczarenko
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owczarenko » 09 sie 2005, 14:32

moze obroncow zmien

kmino22
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 09 sie 2005, 14:39

a może bramkarza :P - polecam Akinfeeva :D
Schmeichel jest dobry ale po kilku sezonach :P

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 14:40

Nie bardzo mam na kogo. Obroncy maja noty od 7 w zwyz. A i tak trace bardzo duzo bramek w meczu.

kmino22
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kmino22 » 09 sie 2005, 14:43

Macie jakąś dobrą taktykę na drużyny Angielskie?? Bo gram już 3-ci sezon i zawsze w finałach LM trafiam na angielską drużyne (np. Arsenal). Chociaż w końcu wygrywałem ale próbowałem pewnie z 10 taktyk ale żadna nie działa na 100%. Macie jakieś pomysły??

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 09 sie 2005, 14:46

moze masz zbyt ofensywana taktyke??

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 09 sie 2005, 15:46

Probowalem rozne taktyki no i oto rezultaty:

Dortmund - Werder 5:1
Werder - Liverpool 4:3

Pozniej wylaczylem pulapki ofsajdowe i zmienilem taktyke na 4-4-2 i oto rezultat:

Oberhausen - Werder 0:5 :D :D :D

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 09 sie 2005, 16:54

A ja zacząłem grę Wisełką. Mój cel to wygrać w końcu jakiś europejski puchar i ustatkować się w Europie tzn. doroczny udział w LM. A co do Korzyma to 2x pokazał się z zajebistej strony. Raz jak grałem Auxerre to po 2 sezonie wziął go Fulham. Był tam podstawowym zawodnikiem i strzelał tam w 30 meczach od 15 do 25 goli, a w reprezentacji był najlepszy obok Pawła Brożka i Mili (po 6 sezonie). Raz go kupiłem grając Man City. W drugim sezonie (dopiero wtedy przyszedł) strzelił 12 goli w 18 meczach i był drugim zawodnikiem w plebiscycie na młodego gracza. Także to nie jest taki słaby zawodnik. Polećcie mi w kogo warto zainwestować (14-16 latka), bo chcę zrobić porządne U-18 z porządnymi trnerami i zawodnikami w Wiśle!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”