Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 sie 2015, 8:59
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2015, 9:08
Widzę tu pewien schemat.mete pisze:O teraz Galliani chce Perottiego. Cechy szczególne? Nie pasujący do taktyki i pracownik Preziosiego.
mete pisze:Co więcej Galliani spełnia życzenie trenera..
Mete po pierwszych rozczarowaniach poziomem gry Bertolacciego i po rozczarowaniu mercato:Mihajlovic chce lewonoznego defensora. Czy ma autonomie? Trudno powiedziec, ale na pewno z jego zdaniem sie licza i to bardzo. Dzieki nie mu wraca Niang co potwierdzil Preziosi, Bertolacci to tez ponoc jego zyczenie a teraz walka na calego o Romagnoliego.
Media konsekwentnie od dwóch miesięcy piszą, że Mihajlovic chce Soriano, mete krytykuje Gallianiego za chęć sprowadzenia Soriano.Nie wiem skąd się wzięło, że Bertolacci to zachcianka trenera.
Radziłbym również zastanowić się, dlaczego ktoś taki jak Galliani, który raczej gotów był pozyskiwać wypalonych zawodników jak Kaka, Essien czy Torres tylko dlatego, że mieli one znane nazwiska (oczywiście, już trochę abstrahując od kontekstu każdego z tych transferów) nagle jest gotów budować zespół na solidnych ligowcach, gdy ma do dyspozycji wielką kasę. Może rzeczywiście jest tak, że Mihajlović zaproponował/zgodził się na Bertolacciego, zaproponował Romagnolego i zaproponował Soriano, a w takim wypadku zasługuje na co najmniej taką samą krytykę jak Galliani, bo wszystkie te ruchy z punktu widzenia oceny jego jako trenera były po prostu złe. I ocena faktu, że taką wolną ręką o dziwo dostał trener z bardzo małym dorobkiem, może być również tożsama z tym, że Galliani wypadł z obiegu i robi to, co chciał trener, bo tak mu wygodnie, ale ja nie twierdzę, że jest on dobrym DS, a co najwyżej, że wiele wskazuje na to, że Mihajlović też odpowiada za taki kształt kadry Milanu. Nie twierdzę, że Mihajlović robi za menadżera i że ma pełen wpływ na Gallianiego, co więcej, nie twierdzę, że Galliani nie mógł zachować się w czasie mercato znacznie lepiej, ale z boku oczywiste wydaje się, że kilka transferów idzie CO NAJWYŻEJ w równym stopniu na Gallianiego, co na Mihajlovicia, a nawet w większym na Serba, bo kuriozalne z mojej perspektywy byłoby przesadne krytykowanie DSa za to, że wykonuje żądania swojego trenera. A skoro kibice Milanu przez lata narzekali na to, że Galliani ma gdzieś opinię trenerów oraz, że Mihajlović zasługuje na kredyt zaufania - to tym bardziej nie należy ściągać odpowiedzialności z serbskiego trenera skupiając się na krytyce jedynie Gallianiego.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 sie 2015, 9:20
Jako król strzelców?Wilmore pisze:Borriello - ok. 20 milionów jako król strzelców
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2015, 9:29
Masz rację, zapomniałem, wyprzedził go dopiero w ostatniej kolejce Del Piero dwiema i Trezeguet jedną bramką. Do samego końca bił się o koronę i stracił szansę przez tę fatalną końcówkę sezonu Genoi, więc jakoś tak mi się błędnie poukładało w pamięci.Boromir pisze:Jako król strzelców?Wilmore pisze:Borriello - ok. 20 milionów jako król strzelców
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 10:30
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 sie 2015, 10:32
Cóż za niespodzianka.Wilmore pisze:więc jakoś tak mi się błędnie poukładało w pamięci.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 sie 2015, 10:40
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 10:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 29 sie 2015, 10:49
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 11:50
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 13:04
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 29 sie 2015, 14:09
Pamiętajcie, że Ancelotti zrobił sobie rok przerwy.seba82 pisze:Chociaż pojawiają sie już teorie spiskowe, że robi mu sie pod górkę z transferami(od pewnego czasu). Ale szkoda wnikać, bo robi sie to żenujące.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 29 sie 2015, 14:19
Allegri: "Roma and Inter are our true rivals. We will be fighting for the Scudetto with them."
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 29 sie 2015, 14:23
Właśnie jego ta teoria dotyczy.Rezus pisze:Pamiętajcie, że Ancelotti zrobił sobie rok przerwy.seba82 pisze:Chociaż pojawiają sie już teorie spiskowe, że robi mu sie pod górkę z transferami(od pewnego czasu). Ale szkoda wnikać, bo robi sie to żenujące.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 14:48
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio