Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2015, 20:08
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 sie 2015, 20:10
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 29 sie 2015, 20:12
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2015, 20:16
Witsel ma do pozycji Kucki tyle, co do pozycji Alexa. Tak Słowak, jak i Brazylijczyk mogą być równie spokojni o zastępowanie z ławki "swoich" graczy, gdy Witsel gra na zupełnie innej pozycji i hipotetycznie zastępować go będą inni (Poli, Nocerino, może nawet Montolivo).Slim91 pisze:Jeżeli Witsel przyjdzie to będzie można zmienić nieco ocenę Gallianiego. Tylko jak przyjdzie to nie wiem co w tym klubie robi Nocerino oraz Kucka.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 29 sie 2015, 20:17
#Mediaset are also reporting that #Milan have offered Zenit a €3M loan with an obligation to buy at €22M over 4 yrs.
Wspieram zawsze ale prawdzie w oczy nie spojrzę. Super podejście.Sky says that Berlusconi decided to not attend Milan-Empoli because of the planned Curva Sud's protests against Galliani.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 sie 2015, 20:21
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 sie 2015, 20:22
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 sie 2015, 20:25
Zapomniałeś wspomnieć, że to wypożyczenie bez opcji wykupu gracza.sickstick pisze:Trochę szyderczo, ale trochę też prawdziwie - AG rok temu wyciągnął za Balo duże pieniądze, a teraz sprowadza do z powrotem za grosze. To jest bardzo dobry ruch AG.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 29 sie 2015, 20:25
Na takich samych zasadach mogło mieć go połowę klubów Serie A. Tylko,że nikt go nie chciał. Nikt oprócz Milanu.Trochę szyderczo, ale trochę też prawdziwie - AG rok temu wyciągnął za Balo duże pieniądze, a teraz sprowadza do z powrotem za grosze. To jest bardzo dobry ruch AG.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 29 sie 2015, 20:26
Jezus mariagilardino11 pisze:Co to [k****] za opcja wypożyczenia. Kupować i tyle, no ludzie nie wierze jak ten pedał wydał wszystkie pieniądze i teraz wchodzi w gre tylko wypożyczenie...
Wszystko fajnie, ja mam tylko dwa "ale":sickstick pisze:Ja bym zaryzykował stanięcia w obronie Balo. Rok temu chcieli go wszyscy, ciągnął Milan za uszy praktycznie w pojedynkę, a po jednym słabym roku traktuje się go jak jedno wielkie piłkarskie nic - moim zdaniem niesłusznie. Owszem, zmarnował swój ogromny potencjał i raczej już niestety graczem światowego topu nie będzie, ale to wciąż piłkarz który może dać wiele Milanowi i reprezentacji. Pomijam problemy z głową. W jeden rok nie zapomina się jak się gra w piłkę. Jeśli faktycznie wszyscy uważają Balo za niewiele znaczące wzmocnienie, to ja chętnie pójdę z kimś w zakład że się odbuduje i w drugiej części sezonu będzie absolutnie kluczowym zawodnikiem Milanu.
Trochę szyderczo, ale trochę też prawdziwie - AG rok temu wyciągnął za Balo duże pieniądze, a teraz sprowadza do z powrotem za grosze. To jest bardzo dobry ruch AG.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 20:26
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 sie 2015, 20:29
No i własnie tego nie rozumiem. Gość był gwiazdą nr 1 Milanu, podstawowym zawodnikiem reprezentacji, po czym rok później nikt go nie chce. Falcao od 2 sezonów nic nie gra i wzięła go Chelsea, Balo po 1 słabym roku jest niechciany przez nikogo. Myślę że bardziej ze względu na trudny charakter, bo umiejętności w rok chyba nie stracił.seba82 pisze:Na takich samych zasadach mogło mieć go połowę klubów Serie A. Tylko,że nikt go nie chciał. Nikt oprócz Milanu.Trochę szyderczo, ale trochę też prawdziwie - AG rok temu wyciągnął za Balo duże pieniądze, a teraz sprowadza do z powrotem za grosze. To jest bardzo dobry ruch AG.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 29 sie 2015, 20:33
Galliani: "There are negotiations for Witsel.We know he would like to join Milan but it's a very difficult deal."
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 sie 2015, 20:36
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maccaron » 29 sie 2015, 20:40
Maccaron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio